IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде , ...чадо ...да не си легна

Туй , като за истински музикален ценител , е поздрав за тебе :

http://www.youtube.com/watch?v=svqji...eature=related
    -------------------------------------------------------------------
    Тия май са качили целия " Time "
    -------------------------------------------------------------------
    EDIT Тая седмица предлагам да напънем над 1.5200 ...Оттам нагоре ще е по-лесно :

http://www.youtube.com/watch?v=Bzehb_yeZtU
    Last edited by SPART; 01.05.2011, 23:34.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Тези програмки имат живот до промяна в някой от макроикономическите показатели, заложени за тяхното функциониране. А те се променят ежеседмично.
        Я се замисли, ако имаше подобна работеща сиситема, банките щяха ли да дават по 1000-2000 заплати на служителите си в дилинг офисите (заплатите са 6-7 цифрени) или щаха да си купят Хбр. компютри и те само да бичат кинти за банките? Без бонуси, без места за паркинг, без телефони и всчкакви други съпътстващи разходи
        Това е като търсенето на формулата за превръщането на ололово в злато от алхимиците в средните векове.
        Я, че ми стана интересно, да обясниш как точно 2000 служители с 6-цифрени заплати вършат работата на печеливша експертна система. Какво прави баката, когато служител Номер345 каже нагоре, а служител 755 каже надолу?

Коментар

Я се замисли, ако имаше подобна работеща сиситема, банките щяха ли да дават по 1000-2000 заплати на служителите си в дилинг офисите (заплатите са 6-7 цифрени) или щаха да си купят Хбр. компютри и те само да бичат кинти за банките? Без бонуси, без места за паркинг, без телефони и всчкакви други съпътстващи разходи
          А ти от къде си сигурен че не го правят ?Ти като си толкова кадърен що цял ден пишеш тука ами не си в дилинг отдела на някоя банка да получаваш 6-7 цифрени заплати ?още повече че не ти исках обосновка за смисъла от приложенията а дали имаш опит с тях ..ако нямаш просто кажи "нямам "?Пък и както сам каза е една програмка на която параметрите винаги могат да бъдат промемени ....като се промени макроикономическата обстановка .....
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            Алън , щом е създадено това приложение значи има смисъл ..не очаквам велики неща но нищо не пречи нещо което съм забелязала приложила и установила че има смисъл да се изтърва само защото се случва средно по 1 път на ден на двойка а аз точно тогава не съм пред комп.....
            Тези програмки имат живот до промяна в някой от макроикономическите показатели, заложени за тяхното функциониране. А те се променят ежеседмично.
            Това е като търсенето на формулата за превръщането на ололово в злато от алхимиците в средните векове.

Коментар

Такъв филм няма. Не си губи времето с глупости.
              Алън , щом е създадено това приложение значи има смисъл ..не очаквам велики неща но нищо не пречи нещо което съм забелязала приложила и установила че има смисъл да се изтърва само защото се случва средно по 1 път на ден на двойка а аз точно тогава не съм пред комп.....
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                И какво е пророчеството в случая? Помня го кога бе 1.66. Помня го и на 0.86. Играе се на котка и мишка. Кой да има по-евтина валута, и оттам производството му да е по-конкурентноспособно.
                Колега, ти да не си се върнал от бъдещето ???
                Щото едва ли помниш повече от мен, ама 1.66 не е имало. Аз помня и 0.8225 даже с очите си го видях !!! А това, че скоро ще има е друга тема за разговор!

Коментар

Някой в този форум ползвал ли е експертни системи в МетаТрейдър ?И по конкретно дали е създавал свои ?.....нека ми пише на лични ...благодаря !
                  Такъв филм няма. Не си губи времето с глупости.

Коментар

Фицка не възнамерявам да ги търся ...исках малко помощт в писането ....тъй като не съм програмист ....
                    Аааа, ОК грешката е моя. Не разбрах, че търсиш програмист.
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Здравей Ефче, тез експертни системи дето ще ти носят печалба не вярвам да успееш да ги намериш из нета.
                      Фицка не възнамерявам да ги търся ...исках малко помощт в писането ....тъй като не съм програмист ....

Коментар

Някой в този форум ползвал ли е експертни системи в МетаТрейдър ?И по конкретно дали е създавал свои ?.....нека ми пише на лични ...благодаря !
                        Здравей Ефче, тез експертни системи дето ще ти носят печалба не вярвам да успееш да ги намериш из нета.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                          якоооо
                          Стоуни, тез същите пичове изпълняват и парчето от RAW.

http://www.youtube.com/watch?v=REuLl...WX7ZkZ&index=7

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                            ето нещо интерсно което е писано преди почти година и има почти пророческа стойност

http://www.investor.bg/news/article/100715/130.html
                            И какво е пророчеството в случая? Помня го кога бе 1.66. Помня го и на 0.86. Играе се на котка и мишка. Кой да има по-евтина валута, и оттам производството му да е по-конкурентноспособно. Що не следиш китайците с техния Юан. Европата е прекалено децентрализирана, и няма единна политика. Да споменавам ли Британия, с нейния отказ да приеме еврото. Германия и Франция сигурно сега съжаляват. Ние също. Валутния борд е връщане към златните грошове от време оно. А контролираната инфлация е технология да печатиш пари и да пуснеш обществени поръчки за пътища, мостове, болници, училища, детски градини, летища, промишлени предприятия. И какво ще стане? Ще намалее безработицата. Ще се стопят спестяванията на богатите. Поне на тези дето не са се усетили на време, че да си обърнат парите в конвертируеми валути. И ще създадем база за индустриализация на държавата. Само че ние вече нямаме право на такива игрички. Това е право на по-силните, и могъщи икономики. Ние не трябва да им пречим!!! Нашето бъдеще, освен туризъм е земеделие и животновъдство. Поне за това ни отпускат еврофондовете.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Някой в този форум ползвал ли е експертни системи в МетаТрейдър ?И по конкретно дали е създавал свои ?.....нека ми пише на лични ...благодаря !

Коментар

• ето нещо интерсно което е писано преди почти година и има почти пророческа стойност

http://www.investor.bg/news/article/100715/130.html

Коментар

X