If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факта, че си анинимен и се опитваш да си такъв показва ясно кой е комплексаря. Но ти казах и на теб, щом смяташ, че се оправяте, оправяйте се. А, че си бил член на няколко партии между които кандидатура за БКП, бивш такъв на СДС, ДПС и сега на ГЕРБ си е обществена тайна. А с Дим Дуков нали сте съпартийци, между две свирки на вожда ще си джиткате Форекс. Айде със здраве.
значи хем съм анонимен и не знаеш кой съм ,а в същото време знаеш че съм бил член на всички възможни партии в България... странно раздвоение на мисълта демонстрираш...казах ти по малко да се напрягаш защото прегряваш....
не разбирам ..наистина ли си пълен нещастник и комплексар или се правиш на такъв...каква партия какъв дим дуков ....нещо си се пообъркал...
мислиш си че като повтаряш непрекъснато че съм гей и че ще стана такъв ли...
Ако е така продължавай да го приказваш само да не ти прегрее и без това слабичкия ти мозък....та умната.
Факта, че си анинимен и се опитваш да си такъв показва ясно кой е комплексаря. Но ти казах и на теб, щом смяташ, че се оправяте, оправяйте се. А, че си бил член на няколко партии между които кандидатура за БКП, бивш такъв на СДС, ДПС и сега на ГЕРБ си е обществена тайна. А с Дим Дуков нали сте съпартийци, между две свирки на вожда ще си джиткате Форекс. Айде със здраве.
Е ти щом се смяташ за полезен, дерзайте - Успешна търговия - партията майка и Дим Дуков ще ви водят
не разбирам ..наистина ли си пълен нещастник и комплексар или се правиш на такъв...каква партия какъв дим дуков ....нещо си се пообъркал...
мислиш си че като повтаряш непрекъснато че съм гей и че ще стана такъв ли...
Ако е така продължавай да го приказваш само да не ти прегрее и без това слабичкия ти мозък....та умната.
не знам кой цапа повече тази тема....не се самозалъгвай пич..... явно някой ти е казал че си голям умник и незаменимо полезен в тази тема ...но като гледам никой не те бръсне за слива....звездобройците бяха актуални 15-16 век ..а ти как си се пръкнал сега ми е трудно да гадая...
Е ти щом се смяташ за полезен, дерзайте - Успешна търговия - партията майка и Дим Дуков ще ви водят
Уважение гей нещастен, щеше да е да си ходиш в тема политика и да не цапаш тук .
не знам кой цапа повече тази тема....не се самозалъгвай пич..... явно някой ти е казал че си голям умник и незаменимо полезен в тази тема ...но като гледам никой не те бръсне за слива....звездобройците бяха актуални 15-16 век ..а ти как си се пръкнал сега ми е трудно да гадая...
боко що не питаш и продавача на обувки,за сделки да видиш професионализъм..аххаха Тои Пешко е ясен...пълен професионал.
За Ал Бънди знаем,че ги нюха нещата,то и Пешката има чат пат верни анализи,но му куца тайминга,и лошото е,че толкова години на пазара,и не можа да разбере,че освен цена,на графиката има и време
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар