IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Пак ПС: В 2013 - та е мечия пазар
    звездите ми го говорят...точно и ясно
    на 01.01 2013 продавам евра за долари и на 31.12.2013 г.. съм милионер ...ще почерпя , от кога чакам такава прогноза ..Започвам чакането да дойде 2013 г...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
      Ами защото нямаш изпълнен таргет и на двете позиции, Караиванов. Имаш само изпълнени стопове. Или ще кажеш че си кеширал по 10-20 пипса и от двете позиции при риск от 30-50-пипса. Страшен си просто, по-велик от теб няма.
      За мен си ясен. Едва ли ще оцелееш и 6м. на пазара. А за кабела писах къде е затворен и къде са обърнати платната. Но тябва и да се чете, а не само да си търсиш повод за заяждане.

Коментар

• боко що не питаш и продавача на обувки,за сделки да видиш професионализъм..аххаха Тои Пешко е ясен...пълен професионал.
        Last edited by SoKoLoV; 30.04.2011, 13:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
          Ами защото нямаш изпълнен таргет и на двете позиции, Караиванов. Имаш само изпълнени стопове. Или ще кажеш че си кеширал по 10-20 пипса и от двете позиции при риск от 30-50-пипса. Страшен си просто, по-велик от теб няма.
          Петрето и пред Мистър Дик се изложи,а търговията му е само за хоби.Петре,Петре,къде отиваш може би
          П.П.Исвинявам се за спамо
          П.П.1 Да ми е честит юбилея,правим две годин форумно присъствие
          Last edited by bokogega; 30.04.2011, 01:43.
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Ами за сега си цикли. Изчакват да спрат с покупките на злато. За кабела обаче дума не обелваш ! Защо ли ?
            Къс кабел от 1.6645 със стоп на 1.6699 и цели 1.6610 -> 1.6570 -> 1.6530
            Дълга в GBP/CAD от 1.5840 със стоп на 1.5810 и цели 1.5920 -> 1.5980

Коментар

• За домашно да мислите
              до неделя вечерта за
              1.4646 !!!!!
              Лека Ви нож
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Няма да има време, но все пак е възможно. 1.4770 и затваряне на 1.48-1.482
                Да не забравяме, че до тук имаме двоен връх. цената падна под ма 504 на 5 минути, което говори за умора на тренда., в същото време на 4 часа се намира на 10 фигури от ма 504, което досега не се е случвало в този възходящ тренд. Най много се е случвало да се отдалечи на 8 фигури и е започвала корекция. на дневна това отклонение е било с максимум 20 фигури сега е 16. Така че според тази стратегия една по дълбока корекция може да се случи. Да не забравяме и че пазара е непредвидим и стадото е булиш. И не на последно място 8 поредни зелени кендъла на дневна, последния доджи и днешния първи червен кендъл с формата на обърнат чук.
                Last edited by 4un4o; 29.04.2011, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Шъ съ лизгаме ли? Намазахте ли ските? Първо 1.48 и после 1.4770
                  Няма да има време, но все пак е възможно. 1.4770 и затваряне на 1.48-1.482

Коментар

Ми аз съм разведен ! Значи оставаме Аз и Ти. Ти почвай, пък аз когато мога.......
                    Няма нищо и оная дето трябваше да и светя ще свърши работа. Дято ти Хаджия не е маана джия!
                    Пешка онази книга дето я продаваш за 99.00 лв да не се казва: Аз и ръката интимно?
                    Last edited by 4un4o; 29.04.2011, 23:08.

Коментар

Не , питам ако си мераклия като мен и нямаш нищо против групите, да си заформим една групичка, Аз ти и жена ти.
                      Ми аз съм разведен ! Значи оставаме Аз и Ти. Ти почвай, пък аз когато мога.......

Коментар

Що питаш? Искаш да ми светиш ли?
                        Не , питам ако си мераклия като мен и нямаш нищо против групите, да си заформим една групичка, Аз ти и жена ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          ПС: Като гледам сегашния бичи пазар ще кара или до първата част на юни или ако продължи и после на север, до втората половина на август, когато задължително поне ще коригира.

В 2012 ще има мечи пазар ..!
                          Пак ПС: В 2013 - та е мечия пазар, а 2012 един дявол знае. И там мечки, но не така сигурно.
                          Last edited by Jay Gould; 29.04.2011, 23:00.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

... се сетих за една конспирация Възможно ли е да има договорка между САЩ и ЕС. Примерно следната....
                            Всичко е възможно Чунче ...Нали знайш - няма грозни жени , има много алкохол
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А ти падаш ли си по груповия секс?
                              Що питаш? Искаш да ми светиш ли?

Коментар

Знаеш ли кои са повече от Китайците?
                                А ти падаш ли си по груповия секс?

Коментар

Working...
                                X