Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение

Да ти кажа приятелю, мисля, че на пазара никога не му е пукало много от муджахидинеца. Дори на 11 септември няма голямо движение, нито следващите дни, а и на Уолстрийт движенията са много слаби отколкото например последното голямо суркане на 06 май 2010, или големия срив от февруари 2007 когато кихна председателят на китайската централна банка.
ПС: сега се сетих, на 11 ти.. Събуждам се по никое време през деня. Пускам ТВ и тъкмо си сърбам кафето и гледам едната кула гори и нещо обясняват, а аз мисля, че дават някакъв филм, направен като действителен случай.. Обаче колкото повече гледам, толкова повече си мисля, че май не е филм.. А тия говорят, че не знаят още какво става, дали е взрив, или ракета - тогава залепнах за екрана, защото те се чудиха дали това не е започване на война.. Тогава май някой спомена за самолет който се разбил.. Още нямаше записи.. и както си гледаме горящата кула и хората които скачат от етажите да се спасят и бу-ух, втори самолет .. в другата кула.. Тогава вярвай направо ми олекна, защото мислих че е почнала война и добре, че е било самолет, а не ракета. Опитах да се свържа с една позната в Манхатън по телефона да питам какво става, ама нъцки.. А един приятел, (дано е добре във вечните ловни полета, пълни с блондинки и брюнетки не е вече жив) тогава точно бе отсреща и пред очите им са се забили и двата самолета, защото заведението им гледаше точно към кулите. Тогава си бях помислил, че спада в дотком балона ще получи шут за засилка. То така и стана, но пазарът и без това си е мечи тогава.

Коментар