IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я да вземем едно 20 пипа. И продължаваме напред. Да взема на заем едно мото " Трасирай успеха"
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Чунчо голям бой за твойта кака на 5 м

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Нещо май се готвим за атака на върха?
        Не за друго, а защото трябва да пробваме 1.51.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Нещо май се готвим за атака на върха?
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Били утрепали Бин Ладен... два месеца преди да умре от старост!... Урррааааааа... Край на "войната срещу тероризма"... Сега ще разпуснат 250-те хиляди агенти от Хоумланд секюрити в САЩ и 30-те хиляди човека от тях чиято единствена работа е да слушат чужди телефонни разговори на когото и когато те си решат! Ще намалят военния бюджет на САЩ, който е по-голям от военните бюджени на всички останали страни в света взети заедно... Ще облекчат режима на сигурност по летищата и изобщо светът ще стане едно по-сигурно място за живот! НалЕ?!
            11-09-2001 се готвехме за нова атака на дъното при EUR/USD, не подценявай тези неща. Пазара се обърна няколко месеца след трагедията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Един път да не кажеш глупост. Спя в повечето дни до късно. За мен обяд е сутрин. Да не бера рози, че да ставам рано. Дни като днешния са изключение. Впрочем, самолетите поне първия бяха преди отварянето на борсата там, с около час по-рано май, значи тук е било към 15.
              аз глупости рядко говоря , това че се шегувам понякога не означава че говоря глупости....

към 8:30 удари първия самолет ...по него време интернет беше по постен от към инфо и аз предимно гледах CNN

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                очевидно спиш до много късно защото събитията се случиха около 16:00 часа бълг.време , а не когато си пил сутришното кафе
                Един път да не кажеш глупост. Спя в повечето дни до късно. За мен обяд е сутрин. Да не бера рози, че да ставам рано. Дни като днешния са изключение. Впрочем, самолетите поне първия бяха преди отварянето на борсата там, с около час по-рано май, значи тук е било към 15.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Добро утро ! Според мен тая седмица трябва да си наорави върха, ако вече не го е направил миналата! И после поне за месец- месец и половина сме надолу ( при това с големи подскоци
                  Вие на какво мнение сте?

Коментар

ПС: сега се сетих, на 11 ти.. Събуждам се по никое време през деня. Пускам ТВ и тъкмо си сърбам кафето и гледам едната кула гори и нещо обясняват, а аз мисля, че дават някакъв филм, направен като действителен случай.. Обаче колкото повече гледам, толкова повече си мисля, че май не е филм.. А тия говорят, че не знаят още какво става, дали е взрив, или ракета - тогава залепнах за екрана, защото те се чудиха дали това не е започване на война.. Тогава май някой спомена за самолет който се разбил.. Още нямаше записи.. и както си гледаме горящата кула и хората които скачат от етажите да се спасят и бу-ух, втори самолет .. в другата кула.. Тогава вярвай направо ми олекна, защото мислих че е почнала война и добре, че е било самолет, а не ракета. Опитах да се свържа с една позната в Манхатън по телефона да питам какво става, ама нъцки.. А един приятел, (дано е добре във вечните ловни полета, пълни с блондинки и брюнетки не е вече жив) тогава точно бе отсреща и пред очите им са се забили и двата самолета, защото заведението им гледаше точно към кулите. Тогава си бях помислил, че спада в дотком балона ще получи шут за засилка. То така и стана, но пазарът и без това си е мечи тогава.
                    очевидно спиш до много късно защото събитията се случиха около 16:00 часа бълг.време , а не когато си пил сутришното кафе

Коментар

• ЗЛАТО -10 КИЛОГРАМА

ИМА ОФЕРТА ЗА 10 КИЛОГРАМА ЗЛАТЕН ПРАХ -САМОРОДНО ЗЛАТО
                      ИМАЛИ КУПОВАчИ ?

Коментар

• Надай се коньо на зелена трева

Добро утро и успешен ден на всички!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Били утрепали Бин Ладен... два месеца преди да умре от старост!... Урррааааааа... Край на "войната срещу тероризма"... Сега ще разпуснат 250-те хиляди агенти от Хоумланд секюрити в САЩ и 30-те хиляди човека от тях чиято единствена работа е да слушат чужди телефонни разговори на когото и когато те си решат! Ще намалят военния бюджет на САЩ, който е по-голям от военните бюджени на всички останали страни в света взети заедно... Ще облекчат режима на сигурност по летищата и изобщо светът ще стане едно по-сигурно място за живот! НалЕ?!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Хахах, няма никакви движения през следващите 5 дни, щото борсите не бачкаха) Аз обаче имам ясни спомени от тези дни)
                            Бе весело като хванаха Садам. В мига на залавянето доларът скочи, направи за 2 часа 100-200 пипса, а може и повече да са били, после се спря, замисли се няколко часа и тогава някой явно се сетиха "Абе голям праз" и еврото пак се възстанови и следващите дни си продължи на горе
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тоя по БТВ-то отец Никанор ли е Много вкусни неща предлага

Коментар

И по нова, че май и по-първа Върха на сладоледа бе като питаха Хърсев дали това ще даде отражение на цените на храните
                                Да ти кажа приятелю, мисля, че на пазара много не му е пукало от муджахидинеца. Дори на 11 септември няма голямо движение, нито следващите дни, а и на Уолстрийт движенията са много слаби отколкото например последното голямо суркане на 06 май 2010, или големия срив от февруари 2007 когато кихна председателят на китайската централна банка.
                                Хахах, няма никакви движения през следващите 5 дни, щото борсите не бачкаха) Аз обаче имам ясни спомени от тези дни)

Коментар

X