IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от big swinging dick Разгледай мнение
    Сега ме пуснаха от лудницата и идвам с Голфа.
    Глееам, мноо пари ударих и zатворих позицията. Cheers, а иначе гледам, че Фичката го нема, ама това е нормално, от 10 години се включвам от време на време на време в този форум (като ме пуснат де-на година-две) и всеки път най-големите ги нема. Преди време имаше един Коко, преди това други(ама вие сте новобранци и нема какво да ги споменавам-те просто загубиха мангите и се отказаха-не е за всеки форекса-хахаха)
    То и в лудницата има нет,що не си цъкаш от там,и ни съобщавай какви са приходите всекидневно пък ние ще ти се радваме
    Даже и хабер може да ти пратим ако споделиш с нас тайната на твоя главозамайващ успех

Коментар

• Аааа много яко тва USD/JPY

Коментар

• На 92-99 има партизани. И аз съм от тях. Да видим какво ще стане

Коментар

• hihi there, аматьорчета

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Къ ше барат пръсето бе ?
          е те така стават войните ...
          ... дай ножо да гръмнем ... !!!!
          ..
          едни бързе късе EURUSD от 4180
          Сега ме пуснаха от лудницата и идвам с Голфа.
          Глееам, мноо пари ударих и zатворих позицията. Cheers, а иначе гледам, че Фичката го нема, ама това е нормално, от 10 години се включвам от време на време на време в този форум (като ме пуснат де-на година-две) и всеки път най-големите ги нема. Преди време имаше един Коко, преди това други(ама вие сте новобранци и нема какво да ги споменавам-те просто загубиха мангите и се отказаха-не е за всеки форекса-хахаха)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Къде го виде бе ?
            по скоро 424 ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Добър да е денят ви! 379000 молби как ли ще се отразят
              Къде го виде бе ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добър да е денят ви! 379000 молби как ли ще се отразят

Коментар

• тук няма да е лошо да се замислят късите . особено ако тресне трайно 90
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Tука някои ме обвиняват, но аз сериозно
                    съм загрижен за липсата на ПРАСЧО.
                    Дека е СВИНЯТА СВИНСКА ????
                    Просто ходи по нощите и некои пиян
                    ингилизин да не му е видял сметката
                    Къ ше барат пръсето бе ?
                    е те така стават войните ...
                    ... дай ножо да гръмнем ... !!!!
                    ..
                    едни бързе късе EURUSD от 4180

Коментар

• Взе си чантичката за фитнеса и каза".. като се върна да си пуснала една прахосмукачка , да си сготвила че ще съм гладен и ......да наглеждаш форекса "
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Tука някои ме обвиняват, но аз сериозно
                        съм загрижен за липсата на ПРАСЧО.
                        Дека е СВИНЯТА СВИНСКА ????
                        Просто ходи по нощите и некои пиян
                        ингилизин да не му е видял сметката
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
                          мисля че ,
                          ще даде още по-добри нива за скъсяване около 1.4250-60
                          Напълно възможно. В случая не анализирам, а отигравам вероятност. Имам близък стоп и добра цена, ако мине номерът, ще е добре, ако не, ще купя, докато излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Пазарът е джентълмен и дава по- добри нива за къса. S&R си остава при затваряне на 4 часа над 1.4180.
                            мисля че ,
                            ще даде още по-добри нива за скъсяване около 1.4250-60
                            http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Виж Пенчев човека ми е приятел и на всичко отгоре е интелигентен. Това което аз виждам е, че последните дни малко по малко го превърнахте в ШУТА на форума (а това е заразно и хич не усещаш как се увличаш).... ти между другото си достатъчно духовит .... давай.
                              Виж,комарджи,не визирам конкретна личност,която да е шута на форума или пък сухара на форума.Идеята ми е всеки да бъде шут в даден момент и учител в друг според възможностите и желанието си естествено.Успехи!
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                Реде, нашито праси си е голям пич и е много умен. Така че не са глупости.

Забравих да кажа днеска добър ден
                                ef4e как е ? Сделки има ли ?
                                Още няма имах друга работа и чакам да видя на къде ще задуха вятъра ....че днес едно хубаво временце...няма и много слънце...пък и имам една дълга от вчера 4090 та да я приключа и да бягам на кафе ...
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X