IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човеко закри късите отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
      Има един който преди много време беше скъсил от 1,34** ,да се стяга да ги затваря тази нощ
      Ако е сред оцелелите ще се радвам за него

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Некъдърния ли беше че се обърках вече ?
        Не помня!Да си казва кой е!

Коментар

• БАНАНЕ за МАМУНа
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
            Има един който преди много време беше скъсил от 1,34** ,да се стяга да ги затваря тази нощ

Некъдърния ли беше че се обърках вече ?
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Има един който преди много време беше скъсил от 1,34** ,да се стяга да ги затваря тази нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Не е само нашия МАМУН умен,има и други учени МАМУНИ:

http://www.svetipantaleimon.com/bg/doctors/1/

Не съм аз ученият. Малкият разбойник е учен. Аз съм завършил за шофьор на кораб и разни БГ фисши

Коментар

• Пазаря нещо се притеснява че фалита на маляките е много близо Гледате ли хамериканските индекси ?
                  Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 16:35.
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Те кога тръгнаха на училище,
                    кога МАМУН тругна на родителски
                    сртещи
                    Не е само нашия МАМУН умен,има и други учени МАМУНИ:

http://www.svetipantaleimon.com/bg/doctors/1/

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Иииий, баси пишляметата са в СМГ-то. Кога почнаха училище, кога хакнаха отново сайта. Не мога да видя кога съм на родителска среща
                      Те кога тръгнаха на училище,
                      кога МАМУН тругна на родителски
                      сртещи
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                        Аз мислех че се майтапиш Ама не били три а шест

''Подозренията са, че те са заразени с "опасна бактерия", заявиха румънски гранични служители. Забраната ще бъде в сила "няколко дни", докато излязат лабораторните тестове''
                        таман докат увехнат Ами тъй де като ше е война да е война !!!

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...i_cvetia_sled/

Лошото е когато холанците почнат да не правят разлика от цигани , българи и румънци и почнат всичките да им търсят въшки в някое депо.....
                        Те ще минат без нас но ние без тях....

Коментар

• Иииий, баси пишляметата са в СМГ-то. Кога почнаха училище, кога хакнаха отново сайта. Не мога да видя кога съм на родителска среща

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Хахах, Румънците са им спрели 3 тира с цветя да ги пощят за бактерии
                            Аз мислех че се майтапиш Ама не били три а шест

''Подозренията са, че те са заразени с "опасна бактерия", заявиха румънски гранични служители. Забраната ще бъде в сила "няколко дни", докато излязат лабораторните тестове''
                            таман докат увехнат Ами тъй де като ше е война да е война !!!

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...i_cvetia_sled/

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Ще им дадът пари , щото ПИГСА ще
                              окапят една по една бръже, а стигне
                              ли се до джабарите ще стане трагично !!!!!!!
                              Eм ако трябва сериозно и логично да гледаме на нещата, и аз смятам, че ще им дадат. Щото инак требва да минат към натурална размяна, понеже нема да имат пари да си купят печатарска машина, да си напечатат драхми

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Знае ли някой,дали ще се излъчва и къде да го гледаме?
                                Едва ли някой ще излъчи как шокат на маляките канчетата. В зависимост от това кога свърши ще има изявление на говорителя на Финансовото министерство на Малякия, в което ще каже - Нашокаха ни канчетата след 2 часа се събираме да видим кво ще правим. След още 3 часа ще идлезе и ще каже - Нищо не можем да направим

Коментар

X