IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    http://www.blitz.bg/news/article/118474
    Ma ние сме по-напред. Са такива ДС компромати ще му спретнат на тоя, че свет ще му се завие

Инак как кажат, пари за маляки няма, те на секундата са фалирали
    Не знам на Меркел и Сие до къде са стигнали със сметките, дали е по евтино парите, направо да ги дадат на набълбуканите немски банки с гръцки дълг, или да си играят на транзакции през Гърция
    Ще им дадът пари , щото ПИГСА ще
    окапят една по една бръже, а стигне
    ли се до джабарите ще стане трагично !!!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Че кой е казал че така ще се обяви фалита. Те просто ще кажат - пари за маляки няма. Както холандците казаха, че Шенген за нас - друг път. Хахах, Румънците са им спрели 3 тира с цветя да ги пощят за бактерии
      http://www.blitz.bg/news/article/118474
      Ma ние сме по-напред. Са такива ДС компромати ще му спретнат на тоя, че свет ще му се завие

Инак как кажат, пари за маляки няма, те на секундата са фалирали
      Не знам на Меркел и Сие до къде са стигнали със сметките, дали е по евтино парите, направо да ги дадат на набълбуканите немски банки с гръцки дълг, или да си играят на транзакции през Гърция

Коментар

• Знае ли някой,дали ще се излъчва и къде да го гледаме?
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Че кой е казал че така ще се обяви фалита. Те просто ще кажат - пари за маляки няма. Както холандците казаха, че Шенген за нас - друг път. Хахах, Румънците са им спрели 3 тира с цветя да ги пощят за бактерии

Коментар

• $EURUSD: Contacts report that the EU/IMF/Greece call has been delayed to 16:00GMT, the market stays in a quiet but risk-off mood.
            19 Sep 14:21:32 ч.
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Та тогиз, което май е 6 българско /поправете ме ако греша/ ще почнат да си говорят. Кво ли толкова ще си кажат Дайте кинти - Марш маляки
              ТИХО МАМУН ТИХООООО !!!!!!
              Ако те чуят маляките по гръчко
              всички ШИБЕЦИ и МАКАЦИ ще
              бъдат ПРЕБИТИ и ОДРАНИ ЖЮВИ
              +++++++++++++++++++++++++++++
              Инък пак ти казвам, че няма да стане така фалита!!!!
              Някви чиновничета дошли и обявили. Смях
              Гръчко ще фалира когато не платят
              пенсии и заплати и когато станат страховити
              граждански безредеци и стрелба на
              месо по дебели маляшки ДИРНИЦИ.
              Тогава попАндрей ще излезе и с
              много скръбен глас и със сълци в очите
              ще обяви ФАЛИТА !!!!!!
              +++++++++++++++++++++++++++++
              ИНЪК ДНЕСКА ЩЕ КЛАТЯТ ДЖАНКАТА ,
              но очаквам апетита за риск да нарасне и
              1.4014 да видим
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Mи са там е 12, тука е 14. Значи като там е 17, тука ще е 19 ... аз така сметам

http://www.timeanddate.com/library/a...es/eu/bst.html

Инак и според мен ще ги сиктердосат тоя път Което не знам добро ли е или е лошо за еврото. Май пак ще бълбукам на злато
                Прав си. Не знам що реших че те като са на лятно ние сме на зимно А те са си 2 часа назад и тва сие Даже по едно време връткаме часовниците, за разлика от щатско

Коментар

Та тогиз, което май е 6 българско /поправете ме ако греша/ ще почнат да си говорят. Кво ли толкова ще си кажат Дайте кинти - Марш маляки
                  Mи са там е 12, тука е 14. Значи като там е 17, тука ще е 19 ... аз така сметам

http://www.timeanddate.com/library/a...es/eu/bst.html

Инак и според мен ще ги сиктердосат тоя път Което не знам добро ли е или е лошо за еврото. Май пак ще бълбукам на злато

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                    Бритиш Съмър тайм, UTC+1

Коментар

Conference call between EU/IMF and Greece has been pushed back to 1700BST. Васи тва е ли GMT или е GMT+1
                      Бритиш Съмър тайм, UTC+1
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Te и двата стопа ще ти гръмнат. Аз за какво ти викам, че е преливане от пусто в празно
                        Ха да махнах ги тея поръчки ще ги наслагам в 15.30 сега е много рано
                        Джак пота идва с изненадата

Коментар

Conference call between EU/IMF and Greece has been pushed back to 1700BST. Васи тва е ли GMT или е GMT+1
                          Демек 1900 тукашно

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059147906]Conference call between EU/IMF and Greece has been pushed back to 1700BST. Васи тва е ли GMT или е GMT+1[/QUO

В крайна сметка в колко чеса БГ време ще се проведе разговора,че се обърках вече
                            Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
                              Чекс че сметките излезнаха малко на криво зе че удари дългото преди 15 чеса тц тц сега ще гръмне и стопа .Ми в монеу.бг пише че от 15 чеса ще е незнам
                              Te и двата стопа ще ти гръмнат. Аз за какво ти викам, че е преливане от пусто в празно

Коментар

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
                                Чекс че сметките излезнаха малко на криво зе че удари дългото преди 15 чеса тц тц сега ще гръмне и стопа .Ми в монеу.бг пише че от 15 чеса ще е незнам

Коментар

Working...
                                X