IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Няма да споря с теб , защото съм на минус ,а щом съм на минус значи ти си правият(че си на другата страна)
    Идеята на форума е не да се спори,а да се обсъждат идеите и възгледите на отделните хора Ето аз какво мисля. Не се смея да правя предсказания за 1.60 е/у или паритет,защото търгувам за момента общо взето.
    Защо съм дълго - еми гледам последните 3 дни какво се е случило - ако е корекция здраве да е. Имаме пробив над 1.3850,което за мен е някакво си ниво,съответно си направихме и теста за надолу на 1.377. Еми не тръгна надолу,а като не тръгва надолу значи би трябвало да тръгне нагоре
    На седмична графика,щом тях гледаш ... ако затвори днес около 1.39, ще образува Piercing Pattern (много обичам свещи и техните сигнали) ,рядко ме е подвеждал.

Коментар

• Кво ще кажете за Дебелата кучка дето никой не би искал да чука? Тоя Берлускони е ебаси пича

Коментар

• Няма да споря с теб , защото съм на минус ,а щом съм на минус значи ти си правият(че си на другата страна)

Коментар

Защото големите графики никога не лъжат(седмична и месечна)
          Както виждаш на 4 часа сега си изпълни всичко като корекция даже там имаше едно ниво 1.3956 но не го достигна .
          Вчера преди новините при 1.3777 имаше сигнал за падане, дойде новината и малко разводни картината, даже я направи по добра за късите
          Та затова , поне аз виждам така нещата
          Ами...чак на месечни графики не съм минал,седмични ги гледам чат пат....и все пак - виж какво ще има ако затвори около днес около 1.39 на седмична

Коментар

• Защото големите графики никога не лъжат(седмична и месечна)
            Както виждаш на 4 часа сега си изпълни всичко като корекция даже там имаше едно ниво 1.3956 но не го достигна .
            Вчера преди новините при 1.3777 имаше сигнал за падане, дойде новината и малко разводни картината, даже я направи по добра за късите
            Та затова , поне аз виждам така нещата

Коментар

Само аз ли скъсявам като ненормален ?
              По принцип съм наредил лимитите така 1.37, 1.3680, 1.3650, 1.36 , 1.358 , 1.3550 и мисля, че поне единият ще го затвори
              Иначе движението нагоре на 4 часова го изпълни перфектно и ме е яд, че не го видях по-рано но такъв е живота
              Лек и успешен ден на всички
              Ами защо скъсяваш да питам първо ?

Коментар

• Само аз ли скъсявам като ненормален ?
                По принцип съм наредил лимитите така 1.37, 1.3680, 1.3650, 1.36 , 1.358 , 1.3550 и мисля, че поне единият ще го затвори
                Иначе движението нагоре на 4 часова го изпълни перфектно и ме е яд, че не го видях по-рано но такъв е живота
                Лек и успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                  Buy EUR/USD на 1.3798,стоп 1.3730 .цел 1.3930
                  И аз си мисля, че днес ще е нагоре особено през щатската сесия.

Коментар

• Buy EUR/USD на 1.3798,стоп 1.3730 .цел 1.3930

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Баси, на 15000 нищо не дават Реде, и моят поглед беше яко замътен. Ся малко почва да ми просветлява с късарите индекси. Инак у франко бизнесът върви. Ся се надявам да почна пак с включванията. Наближава 2050
                      МАМУН ДАВАТ ПЕТНАЙСЕТ ИЛЯДИ ЛЕФА ПРЕМИЯ !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Точно !!!!
                        Требеше снощи на 1.3890 да
                        му резна едно късо за 1.36777,
                        обаче вчерашната пушилка ми
                        беше размътила погледа, че
                        чак до днес сабале
                        Баси, на 15000 нищо не дават Реде, и моят поглед беше яко замътен. Ся малко почва да ми просветлява с късарите индекси. Инак у франко бизнесът върви. Ся се надявам да почна пак с включванията. Наближава 2050

Коментар

Според мен се бори за титлата "Народен инвеститор" Гледа да направи 15000 поста. За тва ги пуска по 3)
                          Още малко и ще вземе първото място.
                          http://www.investor.bg/forum/memberl...rt=posts&pp=30

Даже залагам , че ще е към март 2012, някъде около дъното на ЕУРУСД
                          Attached Files

Коментар

• Ами на,докара ги до 15000,ама няма титла,,Баш Майстора"

http://www.youtube.com/watch?v=UbnF4xAc5i8

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Според мен се бори за титлата "Народен инвеститор" Гледа да направи 15000 поста. За тва ги пуска по 3)

Може и Баш Инвестора/Майстора/

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                                Движим се по фибото 4271 -3502 почти перфектно
                                Точно !!!!
                                Требеше снощи на 1.3890 да
                                му резна едно късо за 1.36777,
                                обаче вчерашната пушилка ми
                                беше размътила погледа, че
                                чак до днес сабале
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X