IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Движим се по фибото 4271 -3502 почти перфектно

Коментар

• Петък ден на Майстора.Днес или ще се удвояваме или ще се зануляваме.Ще стане интересна битка между бикове и мечки като гледам всички са раздвоени.
      Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Бай Ред,ти заекваш ли,какво?Или ни имаш за плиткоумни,та требе да ни повтаряш по два пъти?
        Според мен се бори за титлата "Народен инвеститор" Гледа да направи 15000 поста. За тва ги пуска по 3)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Бай Ред,ти заекваш ли,какво?Или ни имаш за плиткоумни,та требе да ни повтаряш по два пъти?
          Запецвам, щото ме изплющяха с дебел стоп
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
            Ебо Ебев, извинявам се дето те уплаших и те изкарах от печалби, но мислех че ще пада, и че ще фалираш, но сбърках, аз почити фалирах от тва обръщане на трендо, щото не прибирах навреме много пачки по стотачки!

Успех на всички, и на къси и на дълги и на странични! Нека дружно да източим ЕЦБ и да я докараме до фалит!
            Не се притеснявай >>беше разумно данамаля позициите и затова го направих
            ПП. триуголника се развали и ще ходи май първо до 1,3770 ако пробие 1,3825 и после ще е за нагоре
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Бай Ред,ти заекваш ли,какво?Или ни имаш за плиткоумни,та требе да ни повтаряш по два пъти?
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ебльо Еблев ЧАДО,
                ако тръгне нагоре 1.39333
                е по-вероятен лимит.
                Ако тръгне !!!!!!

Коментар

• Ебо Ебев, извинявам се дето те уплаших и те изкарах от печалби, но мислех че ще пада, и че ще фалираш, но сбърках, аз почити фалирах от тва обръщане на трендо, щото не прибирах навреме много пачки по стотачки!

Успех на всички, и на къси и на дълги и на странични! Нека дружно да източим ЕЦБ и да я докараме до фалит!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Ебльо Еблев ЧАДО,
                    е по-вероятен лимит.
                    Ако тръгне !!!!!!

Идеята ти е да не вземе да стане Double top с вчерашния ?
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Ебльо Еблев ЧАДО,
                      е по-вероятен лимит.
                      Ако тръгне !!!!!!

Коментар

• Двама от най-големите познавачи на форума са дълги днес, ама аз нешто съм пут голям страх, пут голямо съмнение!
                        Мисля че днес сме или надолу, или нагоре, или на страни!

Коментар

• Ебльо Еблев ЧАДО,
                          е по-вероятен лимит.
                          Ако тръгне !!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Добрю ютрю

По сигурната цел 1.39333

Успешен ден на всички ХОРА !!!!
                            Инак аз казвам днес отиваме до МА 200 на дневна 1,4035 и от там сме надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                              Ставайте бря че триуголника от вчера следобяд дет го прави пазаря на eur/usd след малко ще свърши и сме нагоре >>>целта е 1,3950
                              Добрю ютрю

По сигурната цел 1.39333

Успешен ден на всички ХОРА !!!!

Коментар

• Ставайте бря че триуголника от вчера следобяд дет го прави пазаря на eur/usd след малко ще свърши и сме нагоре >>>целта е 1,3950

Коментар

Working...
                                X