Първоначално изпратено от anonimen komardjia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеам нъл ти си шефа бре
па ко не си и аз ти бях шефа , веднага аут , ма не за бири...........
шефа сутринта преминава покрай секретарката си с подрънкващи бутилки от към иначе марковата му чантата ..... а след 16:30 завърта ключа и се натаралянква ТЕРАПЕВТИЧНО..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение"неограничено кредитиране на банките плюс спасяване на ПИГС и Италия и откъде толкоз евра бе Г-н Трише.УхааааааИ еврото избуши нагоре-перфектен подарък за късаците.
п.п.3407-- 50 фибо на 4939-1876Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеЯвно пак на някое моди съм му бръкнал дълбоко в гъза.......ама се ми е таяКупувам наденици!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеКараиванов, па ли ти резнаха никчето бре
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОт 3170 или от 4500Купувам наденици!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеЕдва след НФПР утре ще е ясна посоката при Е/$ но аз продължавам да съм дълъг
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеЕдва след НФПР утре ще е ясна посоката при Е/$ но аз продължавам да съм дълъгТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеЕ те това ако не ти е реванш ,не знам на кое треба
Коментар
�
Коментар