If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ае пак късо 3373 и чакащо 3395 знаете за къде. Над 3420 - боли
Атака МАМУН а така !!!!
Отгоре ЛЕГЕНДАРНОТО подкастряш,
отдоле садиш за нагоре !!!!
Докът се строши модела !!!!
Май се изхабих и ще ходя
да ударя 2-3 живи бири !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Хахах, ми аз съм. Ама ся пък остава и бири да гълтам. Не стига че съм забранил на всички да пушат, а аз пуша А инак почвам със спаменето около тва време)) Баси без да си гледам часовника виждам че е 5 часа Всички се изнизват и ме оставят сам да си спамя
'на жената казвам, че съм при любовницата.любовницата мисли , че съм с жената пък аз си трейдвам и си спамя на воля от офиса ! '
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
ам нъл ти си шефа бре
па ко не си и аз ти бях шефа , веднага аут , ма не за бири, ми щот по цял ден спамиш из форумите
Хахах, ми аз съм. Ама ся пък остава и бири да гълтам. Не стига че съм забранил на всички да пушат, а аз пуша А инак почвам със спаменето около тва време)) Баси без да си гледам часовника виждам че е 5 часа Всички се изнизват и ме оставят сам да си спамя
Най- обичам КУРелации. DAX като е нагоре еврото и то, ОБАЧЕ, ако аз съм с отворена позиция КУРелацията задължително се променя така че да не е в моя полза. Сега примерно DAX надолу ЕУР нагоре, що, щото съм къс. Да му еба майката.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар