IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Не знам как да постна снимка тука иначе бих го доказал нагледно, верно си е голем куриоз. При мен се проявява, когато започна да нервнича пред компа

П.П. по някога направо се учудвам на себе си как умело купувам върхове и продавам дъна. Някой беше казал че зорлем не може да се занули. Ама аз мисля че мога без много напъни

моите съболезнования >>> дай да го видим това неприятно изживяване тук
    ето как става >> ползвам на Стамбуракиз напътствията дано се справиш

Постване на графика тук в форума как става
    1.Графиката я запаметяваш с бутона Print Screen
    2.Влизаш в старт менюто на програми > принадлежности >програма Paint > натискаш едновременно CTRL и V и графиката се появява
    3.След като нарисуваш ,каквото ще рисуваш ,затваряш я , като я сейфаш примерно на десктопа в тип PNG
    4.Отваряш я с програмата примерно "Microsoft Office Picture Manager'' и я правиш с големина 800/600 px
    5.Отиваш на този сайт http://prikachi.com/ натискаш преглед и намираш снимката
    в твоя КОМП избираш я и я качваш
    6.Копираш адреса на изображението и го постваш тук в форума така:
    въведи картинка > слагаш адреса > ОК
    и си готов
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Така и не ми отговори. Издържаш ли се с форекс или само хоби. Аз бях поспрял че нямах време. Сега като малко ми се наложи да си седя в къщи си направих един малък акаунт и почти го занулих злобно тая седмица. Ама цял месец съм си у нас, кво друго да правя освен форекс.
      Издържам се
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• От известно време влизам в този форум,че мисълта ми е има ли някои който да залага с реален акаунт или всички сте на демо и влизате тука на лаф моабет?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          МОже може
          Аз при некои монотонен рейдж ги
          творя подобни глупости
          Така и не ми отговори. Издържаш ли се с форекс или само хоби. Аз бях поспрял че нямах време. Сега като малко ми се наложи да си седя в къщи си направих един малък акаунт и почти го занулих злобно тая седмица. Ама цял месец съм си у нас, кво друго да правя освен форекс.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Тц,тц,тц, тея май наистина откачиха:

http://www.investor.bg/news/article/124185/334.html

Да не се окаже най-кратко съществуващия мандат в историята-нещо като закупуване на фабрика на 08.09.
            Представяте ли си какъв ли вой ще се надигне у нашенско,ако ББ обяви,че назначава Министър на лева?
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Не знам как да постна снимка тука иначе бих го доказал нагледно, верно си е голем куриоз. При мен се проявява, когато започна да нервнича пред компа

П.П. по някога направо се учудвам на себе си как умело купувам върхове и продавам дъна. Някой беше казал че зорлем не може да се занули. Ама аз мисля че мога без много напъни
              МОже може
              Аз при некои монотонен рейдж ги
              творя подобни глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                Ехеее аз че съм дърто и изкуфело ама от сутринта помня за тоз стоп ми е думата , що там го сложи бре ТАТОвото ?
                Сложих го там защото е достаъчно
                високо над дневния връх на 1.3463
                и в същото време досатъчно скъп
                Не ми се даваха повече загуби, защото
                ако вземеше тоз стоп щеше да вземе и
                стоп над фибото !!!! Логика и усет към графиката
                Въобще провалена търговия беше таз,
                защото ми се наложи да излезна, инък
                около 15 часа щях да затворя и то на
                нула, но така се случи

Коментар

• Сега последно за понеделник настроенията какви са?
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

ХА ХА ХА Торн извинявай ма наистина ме разсмя с неприятните си приключения . Ако наистина е истина не се отчайвай това им се е случило на 90% от спекулантите .Важното е следващия път да не правиш тази грешка .Аз да си призная тоз филм съм го гледал поне десетина пъти Ама веке се боря със старческата си глупост и имам некакви успехи

Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Класика от днес:

5 пъти пускам къса от 1,35 на Е/$ ама все бързам за нулев стоп и все го зема. И петте пъти таргета е 1,3380. Накрая пускам поредната и слагам стоп на 1,3520 понеже беше с голям за акаунта ми лот. Естествено като го взе побеснях и спрях платформата. Останалото сами може да си го видите на графиката. спрях си компа в 18.45. Е сега кажете това ако не е карък НЕ ЗНАМ КАКВО Е Сега ям копчетата от клавиатурата, и до понеделник може и да не мога да пиша ако съм ги изял.
                      ХА ХА ХА Торн извинявай ма наистина ме разсмя с неприятните си приключения . Ако наистина е истина не се отчайвай това им се е случило на 90% от спекулантите .Важното е следващия път да не правиш тази грешка .Аз да си призная тоз филм съм го гледал поне десетина пъти Ама веке се боря със старческата си глупост и имам некакви успехи
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Класика от днес:

5 пъти пускам къса от 1,35 на Е/$ ама все бързам за нулев стоп и все го зема. И петте пъти таргета е 1,3380. Накрая пускам поредната и слагам стоп на 1,3520 понеже беше с голям за акаунта ми лот. Естествено като го взе побеснях и спрях платформата. Останалото сами може да си го видите на графиката. спрях си компа в 18.45. Е сега кажете това ако не е карък НЕ ЗНАМ КАКВО Е Сега ям копчетата от клавиатурата, и до понеделник може и да не мога да пиша ако съм ги изял.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Късо от 1.34333
                          стоп 1.34777
                          лимит 1.33333
                          Айде ЛЕГЕНДАРНОТО
                          1.3333333333333333333
                          привлича го
                          Ехеее аз че съм дърто и изкуфело ама от сутринта помня за тоз стоп ми е думата , що там го сложи бре ТАТОвото ?

Коментар

Реде верно мина фибото с 40 пипса ама посоката си беше за надоле .Интересно сега що сложи такъв стоп ?? риск авершън ли ?
                            Кога сега стоп

Коментар

Реде ти почна ли да се издържаш от форех беше преди бая години като го мъдрехме курса по ицикю. Помниш ли
                              Помня, че комуникирахме,
                              но нямам никъф спомен да
                              е било по ицикю

Коментар

А бре Реде !!! ТАТОвото що си го сложил стопа на 3-4 пипа преди 61.8 % 1,3482 какво има там ? Ами ако ти вземе стопа и тогаз тръгне надоле ?
                                Реде верно мина фибото с 40 пипса ама посоката си беше за надоле .Интересно сега що сложи такъв стоп ?? риск авершън ли ?

Коментар

Working...
                                X