IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katila Разгледай мнение
    Всички ние играем през reatail брокери така че какво значение ще окажем на пазара като си дадем нашите поръчки.Активно търгувам от 6 месеца и мога да кажа че съм много доволен.Бг брокерите така и така не изнасят поръчките така че ,какво значение има ако некой сподели виждане.
    Това сме го дъфкали много пъти тука !!!!
    Няма никво значение дали ги изнася или
    стига да са достатъчно близо до реалността.
    Прави си арбитражи да не те мамят !!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Всички ние играем през reatail брокери така че какво значение ще окажем на пазара като си дадем нашите поръчки.Активно търгувам от 6 месеца и мога да кажа че съм много доволен.Бг брокерите така и така не изнасят поръчките така че ,какво значение има ако некой сподели виждане.
      пиша бавно, та дано се разберем
      няма значение къде търгуваш, на пазара си сам !!! ти и твоята сметка!!! ти носиш цялата отговорност за това дали ще печелиш или губиш!!! ерго , няма форуми, няма чубди мнения !!!! твоите сделки са си твои сделки!!!! и докато не спреш да се водиш по писания във форумите ще "залагаш", а няма да търгуваш и естествено ще губиш он дъ лонг ран
      сега по-ясен ли съм?
      или още по-бавно да го напиша
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Влака тръгна към следващата гара 1,3262 >>> там сочи байряка не забелязвате ли че когато системката ми си затвори откритите позиции и кУрсо се обръща днес стана с разлика 53 пипа
        Last edited by Ебльо Еблев; 07.10.2011, 21:55.
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          аз нужда от обмяна на мнения нямам ако ми потрябва второ мнение , значи не съм за тоя бизнес тука няма нито място нито време за секонд гесинг
          за мен форумите са лакърдия и моабет и ако съм на кеф понякога си казвам и сделките па и графики поствам , ако някой иска да научи нещо

Коментар

• Нещо не моа от половин час да си вляза в заложната къща

Коментар

• НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА.

ЗЛОЩАСТНАТА МИ ДНЕШНА ТЪРГОВИЙКА.

И на въпроса на Катила. Да на реал съм нищо че ми е мизерна сметката, аз от това не си изкарвам хляба все още
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

т..е обмяна на мнения нема нищто лошо ако ще е така а не само лаф моабет и аз бих се включил
                аз нужда от обмяна на мнения нямам ако ми потрябва второ мнение , значи не съм за тоя бизнес тука няма нито място нито време за секонд гесинг
                за мен форумите са лакърдия и моабет и ако съм на кеф понякога си казвам и сделките па и графики поствам , ако някой иска да научи нещо
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Една СТАМБЕНА КАКА на 5 минутна
                  спира курсо. Дръта,,,,,,
                  мамицата и действа да видим колко време ша спира кУрсо
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• [QUOTE=NYSERookie;1059157316]тия дет сме с "реалните акаунти" отдавна сме спрели да "залагаме "
                    тва баце си е сериозен бизнес , ако залагаш си аут и капут за отрицателно време
                    а тука влизам , за да срещна хора със сходни интереси на лаф моабет :т.е D[/QUO

т..е обмяна на мнения нема нищто лошо ако ще е така а не само лаф моабет и аз бих се включил

Коментар

От известно време влизам в този форум,че мисълта ми е има ли някои който да залага с реален акаунт или всички сте на демо и влизате тука на лаф моабет?
                      Всички сме на демо ! Залагаме в "Спортингбет" и влизаме тук , защото ни баннаха в "Бг-мама" . И понеже гроздето е кисело , се събираме на лаф моабет и си мечтаем за пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                        моите съболезнования >>> дай да го видим това неприятно изживяване тук
                        ето как става >> ползвам на Стамбуракиз напътствията дано се справиш

Постване на графика тук в форума как става
                        1.Графиката я запаметяваш с бутона Print Screen
                        2.Влизаш в старт менюто на програми > принадлежности >програма Paint > натискаш едновременно CTRL и V и графиката се появява
                        3.След като нарисуваш ,каквото ще рисуваш ,затваряш я , като я сейфаш примерно на десктопа в тип PNG
                        4.Отваряш я с програмата примерно "Microsoft Office Picture Manager'' и я правиш с големина 800/600 px
                        5.Отиваш на този сайт http://prikachi.com/ натискаш преглед и намираш снимката
                        в твоя КОМП избираш я и я качваш
                        6.Копираш адреса на изображението и го постваш тук в форума така:
                        въведи картинка > слагаш адреса > ОК
                        и си готов
                        Мерсаж. Сайта за Прикачи ком стигаше другото го знам. Ай докато го кача идете за успокоителни.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          и жена и деца и две любовници) Аре уе, кво стана с късото
                          Една СТАМБЕНА КАКА на 5 минутна
                          спира курсо. Дръта,,,,,,
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

От известно време влизам в този форум,че мисълта ми е има ли някои който да залага с реален акаунт или всички сте на демо и влизате тука на лаф моабет?
                            тия дет сме с "реалните акаунти" отдавна сме спрели да "залагаме "
                            тва баце си е сериозен бизнес , ако залагаш си аут и капут за отрицателно време
                            а тука влизам , за да срещна хора със сходни интереси на лаф моабет

Коментар

• Ето едно чертежче от преди 2-3 часа , което дава отговор "къде е стопа" (мамка му и стоп). Пуснах го при Желев с идея за къси за 1,30

http://www.prikachi.com/images/864/3900864V.gif

Днес си мислех да сложа отложена на 1,3520 , но денят го отписах още на обяд . Блокира ми акаунта и след двучасова кореспонденция със съпорта се оказа , че трябва да преинсталирам платформата. Та да питам дали някой е имал такъв проблем и каква би могла да е причината ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Издържам се
                                и жена и деца и две любовници) Аре уе, кво стана с късото

Коментар

Working...
                                X