If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Greek finance minister official says Greece is close to a deal with the Troika
Ба,колко му е,хвърляш един куп тържествени клетви,а дългът си набъбва-355милиарда,450милиарда,и т.н.Да не обръщаме внимание на някакви си числа,досадна работа.....
Greek finance minister official says Greece is close to a deal with the Troika
Мдам , поредната футболна драма, дет завъши в полза на малякия Вече колко стана 3, 4:0 ? Айде, декември/януари пак вероятно ще го гледаме същото театро
"Запомнете! Не купувайте, просто защото сте видели чук при низходящ тренд! Неоходимо е потвърждение, за да дръпнете спусъка. Добра идея е да изчакате за бяла свещ, която да затвори над отварянето на свещта, предхождаща чука."
освен това имаме по Елиот пет незастъпващи се вълни нагоре от 1,3587
лека ви нощ >>> таз вечер и утре и вдругиден фалит на Малякия няма да има
Доооооообре.
П.С.Пешо,този виц ти ли го измисли или го чу от Къци Вапцаров?
Аре виц:
Две момченца си говорят на двора.
- Моят татко си има пенис - казало първото.
- А моят си има два - отвърнало второто.
- Глупости!
- Не те лъжа - казало обидено второто. - Има си един малък, с който да пикае, а с големия чисти зъбите на детегледачката.
Хайде един виц и от мен
Влиза детенце в кухнята рано сутринта и гледа чисто гол чичко. детето пита
- Are you new baby suiter ?
- No i am new mother fucker - казал чичкото
"Запомнете! Не купувайте, просто защото сте видели чук при низходящ тренд! Неоходимо е потвърждение, за да дръпнете спусъка. Добра идея е да изчакате за бяла свещ, която да затвори над отварянето на свещта, предхождаща чука."
освен това имаме по Елиот пет незастъпващи се вълни нагоре от 1,3587
лека ви нощ >>> таз вечер и утре и вдругиден фалит на Малякия няма да има
Признавам,че при мене на 4Н в 22.00 ч. не се получава нищо.Проклет провайдър,ще го съдя!
Какво да ги съдъш? При мен е обутнат петохуйник!
Аре виц:
Две момченца си говорят на двора.
- Моят татко си има пенис - казало първото.
- А моят си има два - отвърнало второто.
- Глупости!
- Не те лъжа - казало обидено второто. - Има си един малък, с който да пикае, а с големия чисти зъбите на детегледачката.
Правилно предположих >> няма ли пробив на 1,3565 отиваме нагоре >>ако няма ново дъно отиваме на 1,4024 >>>който разбира от свещи да види какво се получава на четири часа в 22часа
Признавам,че при мене на 4Н в 22.00 ч. не се получава нищо.Проклет провайдър,ще го съдя!
Правилно предположих >> няма ли пробив на 1,3565 отиваме нагоре >>ако няма ново дъно отиваме на 1,4024 >>>който разбира от свещи да види какво се получава на четири часа в 22часа
В момента когато им ги дадът
еврото ще се избуши здраво нагоре.
Пък МАЛЯШКИЯ главатар, за да замачже
очите на западните чиновници, ще обяви
поредния нов данък
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Аз разбрах, че го знаеш, но може да не си прочел поста ми към него. Беше миналата седмица и дори не си спомням дали беше в тази тема.
Пиша тук, защото знам, че ще ме прочете.
Случайно го прочетох щот златото ме интересува и затова реагирам Пазаря май се надява на хубави новини >>хукна ойрото
Коментар