IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм Тома неверни. Излязал филанкишията и казал - Сделка. Къси паяци

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Greek finance minister official says Greece is close to a deal with the Troika
      Ба,колко му е,хвърляш един куп тържествени клетви,а дългът си набъбва-355милиарда,450милиарда,и т.н.Да не обръщаме внимание на някакви си числа,досадна работа.....
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Greek finance minister official says Greece is close to a deal with the Troika
        Мдам , поредната футболна драма, дет завъши в полза на малякия Вече колко стана 3, 4:0 ? Айде, декември/януари пак вероятно ще го гледаме същото театро

Утре ще е зленичку на пазара

Коментар

• Greek finance minister official says Greece is close to a deal with the Troika

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Честито !!! Hammer се получи в 22 часа >>>отиваме утре нагоре
            http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=21&t=17

"Запомнете! Не купувайте, просто защото сте видели чук при низходящ тренд! Неоходимо е потвърждение, за да дръпнете спусъка. Добра идея е да изчакате за бяла свещ, която да затвори над отварянето на свещта, предхождаща чука."
            освен това имаме по Елиот пет незастъпващи се вълни нагоре от 1,3587
            лека ви нощ >>> таз вечер и утре и вдругиден фалит на Малякия няма да има
            Доооооообре.

П.С.Пешо,този виц ти ли го измисли или го чу от Къци Вапцаров?
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
              Какво да ги съдъш? При мен е обутнат петохуйник!

Аре виц:
              Две момченца си говорят на двора.
              - Моят татко си има пенис - казало първото.
              - А моят си има два - отвърнало второто.
              - Глупости!
              - Не те лъжа - казало обидено второто. - Има си един малък, с който да пикае, а с големия чисти зъбите на детегледачката.
              Хайде един виц и от мен

Влиза детенце в кухнята рано сутринта и гледа чисто гол чичко. детето пита
              - Are you new baby suiter ?
              - No i am new mother fucker - казал чичкото
              www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Признавам,че при мене на 4Н в 22.00 ч. не се получава нищо.Проклет провайдър,ще го съдя!
                Честито !!! Hammer се получи в 22 часа >>>отиваме утре нагоре
                http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=21&t=17

"Запомнете! Не купувайте, просто защото сте видели чук при низходящ тренд! Неоходимо е потвърждение, за да дръпнете спусъка. Добра идея е да изчакате за бяла свещ, която да затвори над отварянето на свещта, предхождаща чука."
                освен това имаме по Елиот пет незастъпващи се вълни нагоре от 1,3587
                лека ви нощ >>> таз вечер и утре и вдругиден фалит на Малякия няма да има
                Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 22:09.
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Признавам,че при мене на 4Н в 22.00 ч. не се получава нищо.Проклет провайдър,ще го съдя!
                  Какво да ги съдъш? При мен е обутнат петохуйник!

Аре виц:
                  Две момченца си говорят на двора.
                  - Моят татко си има пенис - казало първото.
                  - А моят си има два - отвърнало второто.
                  - Глупости!
                  - Не те лъжа - казало обидено второто. - Има си един малък, с който да пикае, а с големия чисти зъбите на детегледачката.
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Правилно предположих >> няма ли пробив на 1,3565 отиваме нагоре >>ако няма ново дъно отиваме на 1,4024 >>>който разбира от свещи да види какво се получава на четири часа в 22часа
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Правилно предположих >> няма ли пробив на 1,3565 отиваме нагоре >>ако няма ново дъно отиваме на 1,4024 >>>който разбира от свещи да види какво се получава на четири часа в 22часа
                      Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 21:47.
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        Нова къса от 1.3675
                        Не се пУашиш - ей го е къде е 1.3830
                        www.finance5.bg

Коментар

• Нова къса от 1.3675

Коментар

Случайно го прочетох щот златото ме интересува и затова реагирам Пазаря май се надява на хубави новини >>хукна ойрото
                            ОК, тогава приемам коментара ти.
                            Успех!

Коментар

• В момента когато им ги дадът
                              еврото ще се избуши здраво нагоре.
                              Пък МАЛЯШКИЯ главатар, за да замачже
                              очите на западните чиновници, ще обяви
                              поредния нов данък
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Аз разбрах, че го знаеш, но може да не си прочел поста ми към него. Беше миналата седмица и дори не си спомням дали беше в тази тема.
                                Пиша тук, защото знам, че ще ме прочете.
                                Случайно го прочетох щот златото ме интересува и затова реагирам Пазаря май се надява на хубави новини >>хукна ойрото
                                Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 21:11.

Коментар

X