Майсторе, до кога ще продължава "интервенцията" в златото?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеGriechenland oder das Kardiogramm eines TotenТова електронния преводач го превежда като :
Гърция или кардиограмата на мъртавците
макър че кардиограмата на EUR/USD плаче за корекшън нагоре до 1,4036 на дневна МА200Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 20:20.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩо стана у гречко ?????
Коментар
� -
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеС банане е , ама са зелени и не стават за ядене
Коментар
� -
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеБяхме двама , аз съм оцелял за сега
Другия ако иска да си признава.
Нямам време да пиша сори, че разтоварвам един ТИР сам
Йената и тя няпиня якоLast edited by bingo; 19.09.2011, 17:38.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеС холандски кексчетаС банане е , ама са зелени и не стават за ядене
Коментар
� -
Здравей колега не видях че си се обадил
Успех желая
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеБяхме двама , аз съм оцелял за сега
Нямам време да пиша сори, че разтоварвам един ТИР сам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение3240 и 2702 излизат едни цели на месечна по демаркер-и аз четох първо тази прогноза за 1.20 я дадоха от Pimco в порядъка от 3-6 месеца--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеДа не е с холандски цветя ?
Коментар
� -
Нямам време да пиша сори, че разтоварвам един ТИР самХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
�
Коментар