If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахах, и аз съм за късуту ама продължават да ми отварят дупарата. Но пък и аз не спирам с продажбите
Patience is everything.
Имам къси от 1.3661, със стоп на 0, и вече Неам Нерви, а пазара оше по-нервен
Само дето ми се струва, че няма толкова лесно да ни оставят и като нищо да си измислят един шип докъм 1.3710
е то не, че ги махнах на загуба. ма пари и за семки не изкарах. Както и да е. аз при тез новини омчаквах да се сурини юрото. Явно некви позитивни настроения има дет аз не ги долавям и за тфа ша пасувам
Просто нещата не са такива каквито бяха. Преди - новина, казват ухаааа и направо в посоката. Сега, след ухааа, следва ама тва уха ли е или заради него онова другото уха ще го няма и т.н
ОК - индекси - малко преди новината, S&P започна покачване и е на над 1% в сравнение преди това. Малко ли ти се струва?!
От 1152 на 1164. Това са си здраво парички за 20 минути.
Абе то така, ама на маркета му дреме на шлифера Минимум реакция
Ами щото според мене данните са ,,средна хубост"-нито БВП отбелязва съществен ръст,нито безработните намаляват кой знае колко,нито инфлацията е кой знае колко нагоре.Няма да има QE,няма да има рейт хайк,все същата мъка.
Коментар