IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро!Купете си евтинки долари ,че днес мамата си трака.При американските индекси има един беър флаг, който го проби, тестнахме пробива му и вчера затворихме пак под флага образувайки формация Engulfing.Затова днес чакам по-сериозен спад,но .....пазаря има думата

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      Днес еврото.....към 1.377777777777 го чакайте
      1.344444444444444444444444444444444444
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Добрю ютрю

....
        П.П>Чичо Бен кога ще говори ????
        Успех на сички )
        Реде, свършило е! 00:00 БГ време
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Днес еврото.....към 1.377777777777 го чакайте

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Добрю ютрю

Анон като казваш, че ще развържат
            доларите купени срещу ейни, как
            смяташ, че технологично ще го направят.
            В смисъл като швейцарците ли, BOJ
            ще обявят, че ще пазат да кажем
            нивото 90.000 при долар>иена
            или нещо друго ??????

Успешен ден на всички Хора !!!
            Добро утро Реде и на всички останали!

BOJ са хитряги както винаги и за това според мен няма да е като при швейцарците, понеже трябва да си оставят вратичка в случай,че пак нещо им се случи/не дай боже/ от рода на земетресение или цунами.В момента се ослушват от къде най бързо могат да изкарат парички за да подкарат цялата им система с пълен капацитет
            Понеже не са като другите и някой да е прочел и видял,че още се мотат с ремонтите след трагедията им

Съждения и предположения с поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=QjFyZrKOlOo

Коментар

• Добрю ютрю

Анон като казваш, че ще развържат
              доларите купени срещу ейни, как
              смяташ, че технологично ще го направят.
              В смисъл като швейцарците ли, BOJ
              ще обявят, че ще пазат да кажем
              нивото 90.000 при долар>иена
              или нещо друго ??????

Успешен ден на всички Хора !!!

П.П>Чичо Бен кога ще говори ????
              Last edited by bgg_red; 29.09.2011, 08:42.
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не.
                Не съм се изразил правилно. Утре ще го формулирам и ще питам пак
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  Рационализираме, не се прай
                  Ако нещо тръгне нанякъде (долара или еврото) трябва да го преточат през франка защото в противен случай интервенциите от миналата седмица отиват накино... затова те питах какво според теб ще направят швейцарците. Защото обезценката на долари или евро в моента май не им е изгона. Само поевтиняването на франковете.
                  Аз написах какво ще става с евро/долар и златото, когато SNB приеха решението. Гледам, че нещата се случват.

Аз не казвам, че не ме интересува какво става с франка и как се отразява това на останалите валути. Казвам само, че не го играя, а ти май това ме питаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Да - излизат по-скъпо. При тази волатилност на пазарите е по-добре да купувам нещо по-скъпо, но за сметка на това пазя сметката.

П.П. Експайрването на опция извън парите не ми действа така демотивиращо, както ударен стоп.
                    Нормално , а и щом очакваш съвсем скоро да стане. Обаче на 12 ще е първият транш за наливане на доларова ликвидност, та може и да не е толко рязко поскъпването , ама знам ли

Коментар

Франка съм го заебал. Пуснал съм едни дълги CHF/JPY и това е.
                      Когато нещо не ми е ясно и не ми се е случвало преди - не го играя.
                      Рационализираме, не се прай
                      Ако нещо тръгне нанякъде (долара или еврото) трябва да го преточат през франка защото в противен случай интервенциите от миналата седмица отиват накино... затова те питах какво според теб ще направят швейцарците. Защото обезценката на долари или евро в моента май не им е изгона. Само поевтиняването на франковете.
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                        Аз имам една питанка към Анон:
                        Ако почнем яко да рутим долара или ойрото к'во праим с франкот че на швейцарците очевидно им е натопорчено???????
                        Франка съм го заебал. Пуснал съм едни дълги CHF/JPY и това е.
                        Когато нещо не ми е ясно и не ми се е случвало преди - не го играя.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                          За съжаление прогнозите ми от началото на годината започват да се сбъдват http://www.investor.bg/news/article/123679/334.html Следващата им стъпка е да натискат на Г20 и Г7 за да го направят глобално.Добре че ще се провалят(надявам се).
                          За съжаление, пак ще се повторя както при последния ти опит да всяваш паника в този форум.
                          Този път ти го поствам от Инвестор, защото виждам, че четеш и се доверяваш на този сайт, но пък някакси не си го видял:

Лондон спъва общия данък върху търговията с акции и облигации
                          http://www.investor.bg/news/article/123707/334.html
                          Last edited by anon6706; 29.09.2011, 00:58.

Коментар

• Аз имам една питанка към Анон:
                            Ако почнем яко да рутим долара или ойрото к'во праим с франкот че на швейцарците очевидно им е натопорчено???????
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                              Аноне, тия опции не ти ли излизат по-скъпо . Ако нацелиш точното време - ок, ама иначе може да се върже като един по-сериозен стоп.
                              Да - излизат по-скъпо. При тази волатилност на пазарите е по-добре да купувам нещо по-скъпо, но за сметка на това пазя сметката.

П.П. Експайрването на опция извън парите не ми действа така демотивиращо, както ударен стоп.

Коментар

Не с дни, а с часове пада ликвидността на доларите.
                                Бръкнаха за долари в кеш при борсите, златото, нефта и другите суровини.....
                                Въпрос на малко време е да развържат вкараните в йени долари.
                                Ще бъде рязко и болезнено - нещо като при среброто.
                                Все пак, предпочитам да чакам покачването през опции, защото може да обършат "прахта" доста надолу преди покачването.
                                Успех.
                                Аноне, тия опции не ти ли излизат по-скъпо . Ако нацелиш точното време - ок, ама иначе може да се върже като един по-сериозен стоп.

п.п. сега видях , че го чакаш съвсем скоро, така , че може би наистина е по-добре с опции.
                                Last edited by itso78; 29.09.2011, 00:35.

Коментар

Working...
                                X