IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    гледайте си графиката на един час >>>подкрепата е на линийката >>>тоест 1,3560 >>>от туй по ясно няма
    Аз си мислех, че къ де 1.3520 ама айде
    да не съ караме сега за няколко пипа
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ако днес Дау затвори под 11030 ,не ми се мисли утре какво цунами ще ни връхлети по всички фронтове.

Коментар

• гледайте си графиката на един час >>>подкрепата е на линийката >>>тоест 1,3560 >>>от туй по ясно няма
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

не се радвайте много >>> това е корекция и след нея ще има изтрел на ойрото !!!! от 3580 мисля 61,8 фибо
          Даааам, след всяка кУрекция следва Ерекция. Въпросът за 1 мио долара е кое точно е кУрекция и кое ерекция

Коментар

не се радвайте много >>> това е корекция и след нея ще има изтрел на ойрото !!!! от 3580 мисля 61,8 фибо
            ил ша има ил нема а има пазар да гу е.еш

аз ей тва измъдрих. не знам що не си дочаках втория таргет нещо много шубелив съм станал напоследък

Last edited by NYSERookie; 29.09.2011, 19:55.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              Бързо вадете ваксата и мажете ските
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Бързо вадете ваксата и мажете ските
                Даааам Fitch downgrades New Zealand to AA outlook stable

Коментар

• Бързо вадете ваксата и мажете ските

Коментар

• Мооооожело значи

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      е затва в такива ситуации требе да си като пираня
                      от тук 10 пип от там 5 да чопнеш и ей ги 50 пипона вече , както е в моят случай

ПП ако не видим нещо под 1.3625 , тоя стоп го пиши бегал и чакай тест на вчерашният връх, а защо не и на 1.37
                      От тук пип, от там цент, нещо не ми се връзва като търговия напоследък. Не мога да вися вперен в телевизора, няма време Понамалих сделките и увеличих таргетите Ама на 1250 S&P i 2350 NASDAQ100 и 6000 DAX такива стопове ще гръмят че чак вие ще ги чуете А инак си имам късо от 1.3650 за 1.35 ама нещо не ще да върви
                      Червеното май скоро ще го видим у индексите

Коментар

• Ново късо, от 1.3633. Засега без стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Ако не си КИТ поне АКУЛА да си,
                          инък е яко МИЖАТУРСТВАНЕ
                          тва МИЖИТУРСТВАНЕ що стотинки ми вади ко знаиш
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ПП ако не видим нещо под 1.3625 , тоя стоп го пиши бегал и чакай тест на вчерашният връх, а защо не и на 1.37
                            Ако не си КИТ поне АКУЛА да си,
                            инък е яко МИЖАТУРСТВАНЕ
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

пираня е малко, за тебе знам , че си като акула в такива ситуации - не напразно си КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА

п.п. Бега стопа Лошото е , че сега ще тръгне надолу, ама на всички име познато чувството , предполгам.

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение

Patience is everything.
                                Имам къси от 1.3661, със стоп на 0, и вече Неам Нерви, а пазара оше по-нервен
                                Само дето ми се струва, че няма толкова лесно да ни оставят и като нищо да си измислят един шип докъм 1.3710

Last edited by NYSERookie; 29.09.2011, 17:06.

Коментар

Working...
                                X