IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Абе то едно е виждането, друго отиграването на това виждане.
    Ей на, Трола все ги "вижда" нещата, но за отиграване и дума да не става.
    вие отигравайте.аз съм сложил поръчки.
    аз ся отивам на площада.не мога така. българите там аз зад клавиатурата
    и го бутнете нагоре еврото,че довечера ако не съм пребит някъде ,съм пак тук
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      мнооого правилно виждане и аз така виждам нещата
      опростяване на 50%-по голям смях няма.нашите що не ревнат.нашите дългове малко......айде на 100%
      Абе то едно е виждането, друго отиграването на това виждане.
      Ей на, Трола все ги "вижда" нещата, но за отиграване и дума да не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Всеки си има свое виждане за пазара-то ако добрата новина за еврото е ,че ще опростят "само" 50 % от задължението на Гърция с всички произтичащи от това загуби за банките +сваляне на рейтингите им, щото се знае коя в какво състояние е и какво ще загуби+ предстоящо сваляне на лихвата другата седмица -следва да се замислиш дали просто не хвана корекцията случайно и да благодариш на пазара,както и аз, давайки ми възможност да си купя долари

п.п. има и други "положителни новини" за еврото- неразбирателство за размера на фонда,словенскотокото правителство в оставка и забавено евентуално гласуване, да не говорим ,че с всяко заемане на пари на аукционите лихвите за Испания и Италия постоянно се качват....и т.н.....все "положителни новини"за еврото
        мнооого правилно виждане и аз така виждам нещата
        опростяване на 50%-по голям смях няма.нашите що не ревнат.нашите дългове малко......айде на 100%
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Кой ти гледа новини в днешно време

Коментар

• Всеки си има свое виждане за пазара-то ако добрата новина за еврото е ,че ще опростят "само" 50 % от задължението на Гърция с всички произтичащи от това загуби за банките +сваляне на рейтингите им, щото се знае коя в какво състояние е и какво ще загуби+ предстоящо сваляне на лихвата другата седмица -следва да се замислиш дали просто не хвана корекцията случайно и да благодариш на пазара,както и аз, давайки ми възможност да си купя долари

п.п. има и други "положителни новини" за еврото- неразбирателство за размера на фонда,словенскотокото правителство в оставка и забавено евентуално гласуване, да не говорим ,че с всяко заемане на пари на аукционите лихвите за Испания и Италия постоянно се качват....и т.н.....все "положителни новини"за еврото

Коментар

• всъщност мечия седъп е затваряне днес под 3570 и утре при ретест на върха селл
              високо затваряне около и над 3630 ще е кофти
              успех на всички
              Last edited by is3584; 27.09.2011, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Тепърва има да излизат добри новини за еврото или поне да бъдат тълкувани като такива. В тоя смисъл агресивното шортене е все още в пожелателно наклонение на бъдещо неопределено време. Нека намалят лихвите в Европа, да премине първоначалното рали от подобна позитивна за кризата новина и към средата на др месец (12-ти?), ще броим пак пилците.

Като нищо и до 1.4050 може да иде, преди (хипотетично) да стане време за къси пак.
                може и да си прав , мисля за 3150 като дъно тази седмица
                днес е бичи ден , не е много за селл , или по-предпазливо , но утре според мен ще му разкатаят фамилията на еврото
                по моему ,де
                успех

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                  идва и твоето време
                  Тепърва има да излизат добри новини за еврото или поне да бъдат тълкувани като такива. В тоя смисъл агресивното шортене е все още в пожелателно наклонение на бъдещо неопределено време. Нека намалят лихвите в Европа, да премине първоначалното рали от подобна позитивна за кризата новина и към средата на др месец (12-ти?), ще броим пак пилците.

Като нищо и до 1.4050 може да иде, преди (хипотетично) да стане време за къси пак.

Коментар

Браво на удължилите-заслужавате похвала -аз скъсявам кат мамун
                    идва и твоето време

Коментар

• видяхме 3630
                      вече треба да се търси вход за късаци
                      цацата ся е захапала дългата идея и у тиганя
                      успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Аз ще чакам 1.36666
                        Айдиииииии още 20-30 пипса ,Айдииииии
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Някъде между 1.36666 и 1.3790
                          Някъде 1.40 зоната

Коментар

• Браво на удължилите-заслужавате похвала -аз скъсявам кат мамун

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Аре ве мъжки крави, не се ли налудувахте)) Почвам да свършвам кинтите вече от късарки
                              Е сега ще се обиждаме ли

Коментар

Да ни би да искаш да кажеш 3460 -3490
                                Гледай си графиката !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X