IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има едни стопове за обиране под фигъра за утре сутринта/тая нощ, а после ще го мислим.

Предвид времевият хоризонт пред корекцията, определено няма да е праволинейно движението. Идеалният прицел е 1,4050/1.4100, но пък е прекалено идеален, за да е реален...

Коментар

• Късо от 1.3620 , като почне ли да пада ще е интересно, защото още не съм групирал позициите като хората. Съответно още не съм определил къде да са лимитите

Коментар

• Давай, ДОЛАРЕ !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=YS9gQeOzQMk

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          1.36666
          Гоуем си
          Малиииий, добре че го селнаха малко, че почнах да се озъбвам

Коментар

• 1.36666
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              И защо аз да гоня?
              Ти ми претендираш, че си бил по Санданско-Мелнишкия регион да си почиваш и да ми харчиш парите, пък то се оказва, че търсиш гърци-хитърпетъровци, които да искат да правят пачки с теб.

И тези сделки си ги правил в крайпътно заведение, не знам къде си.... Дано поне ти не си плащал "вратовръзките".
              Щото е гадно в малкото ти почивни дни, хем да си мислиш, че почиваш, хем разни гърци да те доят.

П.П. Нито те гоня, нито желая ти да ме гониш.......
              Много анализ вкара и то грешен. Бях си на почивка и ми докладваха за новите клиенти. Там си има отговорник, и сме коментирали 20 мин. възможните варианти, Иначе през четирите дни имаше пълен релакс свинско, винско и никакви лаптопи и мобифони.
              П.П. Сигурно са гласували защото еврото дръпна леко нагоре.
              Last edited by 4un4o; 27.09.2011, 21:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                единият е данък върху недвижимите имоти. другият е ДДС(от 19% на 23%). Сигурно ще има и още мерки в тази посока.
                П.П Не ме интересува- това е за обща култура а ще вдигат и праговете за облагане на доходите.
                П.П Ти гониш
                И защо аз да гоня?
                Ти ми претендираш, че си бил по Санданско-Мелнишкия регион да си почиваш и да ми харчиш парите, пък то се оказва, че търсиш гърци-хитърпетъровци, които да искат да правят пачки с теб.

И тези сделки си ги правил в крайпътно заведение, не знам къде си.... Дано поне ти не си плащал "вратовръзките".
                Щото е гадно в малкото ти почивни дни, хем да си мислиш, че почиваш, хем разни гърци да те доят.

П.П. Нито те гоня, нито желая ти да ме гониш.......

Коментар

единият е данък върху недвижимите имоти. другият е ДДС(от 19% на 23%). Сигурно ще има и още мерки в тази посока.
                  П.П Не ме интересува- това е за обща култура а ще вдигат и праговете за облагане на доходите.
                  П.П Ти гониш
                  13%>23%
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Тинтири-минтири.
                    Я кажи на кои данъци ще гласуват увеличение и дали това си струва нова кантора, кантораджийо??!!??!!
                    П.П Ти гониш
                    Last edited by 4un4o; 27.09.2011, 20:09.

Коментар

Точно това съм съобщил. Ще се гласува увеличение на данъците и бюджетни съкращения.
                      При евентуално приемане, В кантората ми в Благоевград, ще има опашка от нови клиенти, което ще ми носи допълнителни доходи, и ще трябва да открия още някое работно място! Останалото оставям на теб.
                      Тинтири-минтири.
                      Я кажи на кои данъци ще гласуват увеличение и дали това си струва нова кантора, кантораджийо??!!??!!

Коментар

1. НОВИНА ще бъде резултатът от гласуването, а и времето напредна.
                        2. Не обясняваш какво точно ще се гласува. Изказваш се като репортер, а не анализатор. (за тази цел си имаме новинарски агенции)
                        3. Кажи какво ще стане при евентуално приемане или отхвърляне на така цитираните от теб "мерки по увеличаване на данъците и съкращаване на бюджетния дефицит".

Нали добре си почина и изхарчи парите ми по небезизвестния по цял свят Санданско-Мелнишки регион с отбивката ти в крайпътното заведение на незнам си кое село..... бъдещият Сен Мориц.
                        Точно това съм съобщил. Ще се гласува увеличение на данъците и съкращения на бюджетни разходи (вкл. и работни места
                        При евентуално приемане, В кантората ми в Благоевград, ще има опашка от нови клиенти, което ще ми носи допълнителни доходи, и ще трябва да открия още някое работно място! Останалото оставям на теб.
                        Last edited by 4un4o; 27.09.2011, 19:59.

Коментар

16:51. Топ новината за деня. Парламентът на Гърция ще гласува в 19:00 ч. мерки по увеличаване на данъците и съкращаване на бюджетния дефицит(AF)
                          1. НОВИНА ще бъде резултатът от гласуването, а и времето напредна.
                          2. Не обясняваш какво точно ще се гласува. Изказваш се като репортер, а не анализатор. (за тази цел си имаме новинарски агенции)
                          3. Кажи какво ще стане при евентуално приемане или отхвърляне на така цитираните от теб "мерки по увеличаване на данъците и съкращаване на бюджетния дефицит".

Нали добре си почина и изхарчи парите ми по небезизвестния по цял свят Санданско-Мелнишки регион с отбивката ти в крайпътното заведение на незнам си кое село..... бъдещият Сен Мориц.
                          Last edited by anon6706; 27.09.2011, 19:45.

Коментар

• Словения приветства разширяването на EFSF . Разширяването на EFSF беше подкрепено от депутатите на управляващите социалдемократи SD и нейните партньори на либерал-демократите

Коментар

• 16:51. Топ новината за деня. Парламентът на Гърция ще гласува в 19:00 ч. мерки по увеличаване на данъците и съкращаване на бюджетния дефицит(AF)

Коментар

• върхът е тук 1.3628 времето ще покаже ама не е предпоставка за влизане в позиция
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X