If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом държиш на повторението: Евро/суиси е мейджър. От доста време насам.
Той се е хванал за думата "суиси".
Май си забравил порядките в този форум. (трябва да си пунктуален, документален и подкрепен от поне два независими източника при поднасяне на информацията)
В жаргона на П.К. "суиси" е долар/франк и затова ти е наскачал с толкова емотикони.
Абе не е баш така , оборота от спекулантите поражда шум, докато за PPP са по-важни други работи.
Т.е. спекулантите могат да вкарат доста шум , например да направят еур/франк 1.07 , ама това не означава, че френка струва токова и това му е равновесното положение.
Според мен анон е прав за покупките на евро , аз пък мисля, че ШНБ няма да има никакъв проблем да държи 1.20 , защото фундамента е на тяхна страна.
Прав си за това ,че имах предвид двойката евро долар, но лично мен не ме касае накъде ще е движението. Аз лично се ориентирам по МА. Този пост беше по скоро да предизвикам размисъл в дългосрочните играчи. Възможно е да има фактори които да обезценят еврото дори и когато паричната маса намалява. Най вероятно това ще е така защото, швейцарците няма да ги затварят в буркани за зимата ,а ще ги инвестират някъде.
Между-другото, днес забравих да те поздравя за последното изречение. То се покрива на 100% с моето виждане. Само където не си споменал за долара.
Ще видим какво ще излезе.
Успех.
Ако може да поканеш Христина Димитрова и Камелия да изпеят нещо....,че те кебапчетата ги лапат цели и то напречно ...... а и други работи умеят.....
аааааааааа да не чувам да хортувате лоши думи за тях ,че те бяха секс символите по мое време !!!!!!!!!!
инак току що им звъннах -казаха че ще дойдат на почерпката -да си остане между нас - тарифата им е паднала страхотно -навиха се само за двойна почерпка щото много ме уважават
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Аз точно затова казах вчера доста заядливо, че да хванеш момента на интервенцията е късмет, важно е след това да отиграваш с месеци следствията по печеливш начин и не само там където се е интервенирало.
мерси ТАТОВОТО да си жив и здрав и ти и много пипове ти желая , а кебапчеааата ше си бъдат както требе ,както беше по ТАТОВО време
Сядайте на софрата ,че ще ги нося -парят - парят
Ако може да поканеш Христина Димитрова и Камелия да изпеят нещо....,че те кебапчетата ги лапат цели и то напречно ...... а и други работи умеят.....
честито ТАТО,
тройката кебапчета да е както едно време ама, с лютеница (с хорцето), с варен боб и с кисели краставички
мерси ТАТОВОТО да си жив и здрав и ти и много пипове ти желая , а кебапчеааата ше си бъдат както требе ,както беше по ТАТОВО време
Сядайте на софрата ,че ще ги нося -парят - парят
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар