IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
    От тук не става ли дълго Евро за 1000 пипоня..
    Голям майтапчия си махни една нула >>> по може да е верно
    Last edited by Ебльо Еблев; 07.09.2011, 23:47.
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Да напълним кошницата

От тук не става ли дълго Евро за 1000 пипоня..
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        Щом държиш на повторението:
        Евро/суиси е мейджър. От доста време насам.
        Той се е хванал за думата "суиси".
        Май си забравил порядките в този форум. (трябва да си пунктуален, документален и подкрепен от поне два независими източника при поднасяне на информацията)
        В жаргона на П.К. "суиси" е долар/франк и затова ти е наскачал с толкова емотикони.

Поздрави ManUtd!
        Last edited by anon6706; 07.09.2011, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
          К'о речи ? Я пак ?
          Щом държиш на повторението:

Коментар

• Абе не е баш така , оборота от спекулантите поражда шум, докато за PPP са по-важни други работи.

Т.е. спекулантите могат да вкарат доста шум , например да направят еур/франк 1.07 , ама това не означава, че френка струва токова и това му е равновесното положение.

Според мен анон е прав за покупките на евро , аз пък мисля, че ШНБ няма да има никакъв проблем да държи 1.20 , защото фундамента е на тяхна страна.

Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            .
            Според мен eur/chf цифра което се смята между мейджърите usd/chf и eur/usd нищо повече -- иначе долара нямаше да е доминираща валута .
            успех ,Анон

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Прав си за това ,че имах предвид двойката евро долар, но лично мен не ме касае накъде ще е движението. Аз лично се ориентирам по МА. Този пост беше по скоро да предизвикам размисъл в дългосрочните играчи. Възможно е да има фактори които да обезценят еврото дори и когато паричната маса намалява. Най вероятно това ще е така защото, швейцарците няма да ги затварят в буркани за зимата ,а ще ги инвестират някъде.
              Между-другото, днес забравих да те поздравя за последното изречение. То се покрива на 100% с моето виждане. Само където не си споменал за долара.
              Ще видим какво ще излезе.
              Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Кидика бря Кидика, не го забравяйте !!!!!!
                Него ще си го пуснем тука
                http://vbox7.com/play:005fbddd
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                  С това си свое твърдение, много ме разочарова. Имах доста по-високо мнение за теб.
                  Пешо , стига де
                  аре криви си душата с мейджъра и все едно нищо не знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение

К'о речи ? Я пак ?
                    www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                      Според мен eur/chf цифра което се смята между мейджърите usd/chf и eur/usd нищо повече -- иначе долара нямаше да е доминираща валута .
                      С това си свое твърдение, много ме разочарова. Имах доста по-високо мнение за теб.
                      www.finance5.bg

Коментар

Ако може да поканеш Христина Димитрова и Камелия да изпеят нещо....,че те кебапчетата ги лапат цели и то напречно ...... а и други работи умеят.....
                        Кидика бря Кидика, не го забравяйте !!!!!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ако може да поканеш Христина Димитрова и Камелия да изпеят нещо....,че те кебапчетата ги лапат цели и то напречно ...... а и други работи умеят.....
                          аааааааааа да не чувам да хортувате лоши думи за тях ,че те бяха секс символите по мое време !!!!!!!!!!
                          инак току що им звъннах -казаха че ще дойдат на почерпката -да си остане между нас - тарифата им е паднала страхотно -навиха се само за двойна почерпка щото много ме уважават

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Аз точно затова казах вчера доста заядливо, че да хванеш момента на интервенцията е късмет, важно е след това да отиграваш с месеци следствията по печеливш начин и не само там където се е интервенирало.
                            кои следствия
                            дай някакви примери

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              мерси ТАТОВОТО да си жив и здрав и ти и много пипове ти желая , а кебапчеааата ше си бъдат както требе ,както беше по ТАТОВО време
                              Сядайте на софрата ,че ще ги нося -парят - парят

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                честито ТАТО,
                                тройката кебапчета да е както едно време ама, с лютеница (с хорцето), с варен боб и с кисели краставички
                                мерси ТАТОВОТО да си жив и здрав и ти и много пипове ти желая , а кебапчеааата ше си бъдат както требе ,както беше по ТАТОВО време
                                Сядайте на софрата ,че ще ги нося -парят - парят

Коментар

Working...
                                X