If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте , имам един малко странен въпрос.
Вчера с едни приятели си спомняхме за виденовата зима и бурканбанк.
Та някои знае ли в средно голям буркан колко банкноти по 500 евро могат да се сложат?
И ако може по подробно техниката на навиване и слагане , че да събере най-много.
Другият въпрос е пак не сериозен , ама поне някои ще има някаква представа , та колко килчета злато(по 10 кила) могат да се наредят едно върху друго , че първото да почне да се мачка?
Благодаря ви предварително
Иначе чакам да се качи над 1.41 за да взема пак ( ако се качи де) и пак цел под 1.4 (иначе може като нищо и сега да тръгне на долу ама е малко вероятно)
Успех с днешната търговия
ДОБРИ ДЕН !!!
Tребе да кажеш колко точно
милилитра е буркана, щото може
630 да е, а може 1200 също
Бе то ЕВРАЦИ да има,
то все бурканя ще се намерят !!!!
Успешен ден на всички ХОРА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Та някои знае ли в средно голям буркан колко банкноти по 500 евро могат да се сложат?
И ако може по подробно техниката на навиване и слагане , че да събере най-много.
Другият въпрос е пак не сериозен , ама поне някои ще има някаква представа , та колко килчета злато(по 10 кила) могат да се наредят едно върху друго , че първото да почне да се мачка?
Иначе чакам да се качи над 1.41 за да взема пак ( ако се качи де) и пак цел под 1.4 (иначе може като нищо и сега да тръгне на долу ама е малко вероятно)
16*8,2*0,05(приблизително)= 6,56cm3 700/6,56 = 106,7 броя, 106*500=53 000 EUR, ако не оставяш празно пространство
Добро утро!
Как сте,има ли загинали след вероломното швейцарско нападение?
Сегодня от 4110 начинается новІй виток ослабления евро или нет?Как вIй думаете,друзья?
Той се е хванал за думата "суиси".
Май си забравил порядките в този форум. (трябва да си пунктуален, документален и подкрепен от поне два независими източника при поднасяне на информацията)
В жаргона на П.К. "суиси" е долар/франк и затова ти е наскачал с толкова емотикони.
Поздрави ManUtd!
Изобщо нямах предвид това за което пишеш. А за твъредението му, което е смехотворно. EUR/CHF, а доста преди това и EUR/DEM бяха еталон за рейндж и ниска волатилност. А само за по-малко от 3г. изведнъж някак си и някои решиха, че това неможе да продължава. Лично аз съзирам в тази перверзия дългата ръка на Сорос и Китайците, но няма как да го твърдя
Нода ми разправя някой че евро/суиси е мейджър в също толкова смехотворно, колкото да твърди това за JPY/HKD или за AUD/NZD сори ама в повечко ми идва да слушам всякакви глупости.
Коментар