IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тва швейцарското БНБ много го разпродава този франк.

Коментар

• Интересно става щом и кабела е под 1,60,вече съм склонен да видим на Реда легендарното/май така се казваше/ -1,333333333333333333333

Добро утро на всички !

Коментар

• http://youtu.be/-4sHCcguc_o
        :
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          Здравейте , имам един малко странен въпрос.
          Вчера с едни приятели си спомняхме за виденовата зима и бурканбанк.
          Та някои знае ли в средно голям буркан колко банкноти по 500 евро могат да се сложат?
          И ако може по подробно техниката на навиване и слагане , че да събере най-много.
          Другият въпрос е пак не сериозен , ама поне някои ще има някаква представа , та колко килчета злато(по 10 кила) могат да се наредят едно върху друго , че първото да почне да се мачка?
          Благодаря ви предварително

Иначе чакам да се качи над 1.41 за да взема пак ( ако се качи де) и пак цел под 1.4 (иначе може като нищо и сега да тръгне на долу ама е малко вероятно)
          Успех с днешната търговия
          ДОБРИ ДЕН !!!

Tребе да кажеш колко точно
          милилитра е буркана, щото може
          630 да е, а може 1200 също
          Бе то ЕВРАЦИ да има,
          то все бурканя ще се намерят !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
            Здравейте , имам един малко странен въпрос.
            Та някои знае ли в средно голям буркан колко банкноти по 500 евро могат да се сложат?
            И ако може по подробно техниката на навиване и слагане , че да събере най-много.
            Другият въпрос е пак не сериозен , ама поне някои ще има някаква представа , та колко килчета злато(по 10 кила) могат да се наредят едно върху друго , че първото да почне да се мачка?

Иначе чакам да се качи над 1.41 за да взема пак ( ако се качи де) и пак цел под 1.4 (иначе може като нищо и сега да тръгне на долу ама е малко вероятно)
            16*8,2*0,05(приблизително)= 6,56cm3 700/6,56 = 106,7 броя, 106*500=53 000 EUR, ако не оставяш празно пространство

за блокчетата ще предположа 19
            Buy now, think later !

Коментар

• Добро утро!
              Как сте,има ли загинали след вероломното швейцарско нападение?
              Сегодня от 4110 начинается новІй виток ослабления евро или нет?Как вIй думаете,друзья?
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Здравейте , имам един малко странен въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                  Ба ! (дет' се вика) кой щи дава 62 долара http://www.scribd.com/doc/32790554/T...s-Kirk-Patrick

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                    Ба ! (дет' се вика) кой щи дава 62 долара http://www.scribd.com/doc/32790554/T...s-Kirk-Patrick
                    Buy now, think later !

Коментар

• Just got it

http://www.amazon.com/Technical-Anal...5450559&sr=8-1

Коментар

• long usdjpy @ 77.30/40 (current mkt levels)
                        s/l 76.87 bid
                        take profit 1/2 pos 77.65/70, 1/2 pos target open
                        add on break of 77.70/80

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Той се е хванал за думата "суиси".
                          Май си забравил порядките в този форум.
                          Мина ми през акъла това за суисито и щеше да е прав, ама той имал друго предвид. Добре, че не се хабих напразно.
                          Поздрави Анон,
                          Жив и здрав, Руки!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Щом държиш на повторението:
                            Евро/суиси е мейджър. От доста време насам.
                            обосрался Юнайтедов
                            само за 5 часа си изпълнил годишната си норма за постове във форОмАт
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              Да почерпя ли татовите ми колеги , по една тройка кебапчета? Никой не се сети да ми честити юбилея ц ц ц ц ц Днес ТАТО ви става на сто годинки
                              болИ ме УЯ бе ТАТО
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Той се е хванал за думата "суиси".
                                Май си забравил порядките в този форум. (трябва да си пунктуален, документален и подкрепен от поне два независими източника при поднасяне на информацията)
                                В жаргона на П.К. "суиси" е долар/франк и затова ти е наскачал с толкова емотикони.

Поздрави ManUtd!
                                Изобщо нямах предвид това за което пишеш. А за твъредението му, което е смехотворно. EUR/CHF, а доста преди това и EUR/DEM бяха еталон за рейндж и ниска волатилност. А само за по-малко от 3г. изведнъж някак си и някои решиха, че това неможе да продължава. Лично аз съзирам в тази перверзия дългата ръка на Сорос и Китайците, но няма как да го твърдя
                                Нода ми разправя някой че евро/суиси е мейджър в също толкова смехотворно, колкото да твърди това за JPY/HKD или за AUD/NZD сори ама в повечко ми идва да слушам всякакви глупости.
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X