If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мамун ти колко гънки имаш бре?. Ами в момента двойката е на паритета. Накъдето и да тръгне все ще пробие.Ти малоумен ли си бре?
Нямам много гънки, но и не ми трябват за да знам, че от януари не се е случвало с изключение на 3 неуспешни опита когато за малко е докосвано нивото1,00000 в която си избереш от двете двойки.
Не бе, по принцип не съм пиперлив, ама таквизи сортове остроумности не са ми много по вкуса. Двойката си е една и тя е USD/CAD. Тва, че някой я е завъртял си е въпрос на лично разбиране. И в някой случаи завъртането не е само въпрос на гледна точка, а и се изпитва болка Като например да мина да те взема или да взема да те мина. Или да те изпукам изодзадзе и така и ти с уй у гъзо и аз с уй у гъзо:
Успех
Що се занимаваш с тролове?!
Сега им правя кефа да влизам тук един път седмично. Скоро ще се радват и на веднъж годишно.
Наме да мръдне. То е толкова зле, че хамериканците и да си печатат гущери, еврото нема да е нагоре. Аз за какво не играя еур/усд - не виждам смисъл
Ако Хамериканците го удобрат значи и те са не по малко баталясали със сигорност така ще го тълкува пазара.Иначе евро/усд днес няма и 1 фигура и довечера ще избичи на някаде
Не бе, по принцип не съм пиперлив, ама таквизи сортове остроумности не са ми много по вкуса. Двойката си е една и тя е USD/CAD. Тва, че някой я е завъртял си е въпрос на лично разбиране. И в някой случаи завъртането не е само въпрос на гледна точка, а и се изпитва болка Като например да мина да те взема или да взема да те мина. Или да те изпукам изодзадзе и така и ти с уй у гъзо и аз с уй у гъзо:
Успех
Мамун ти колко гънки имаш бре?. Ами в момента двойката е на паритета. Накъдето и да тръгне все ще пробие.Ти малоумен ли си бре?
Ми така каза некой тука . Като включат печатницата на 78об/мин и тея екзотичните валути нагоре Еврото не го слагам в сметките щото и то си е набълбукано по дефоулт
Земат че го одобрат(малко вероятно) до каде ще стигне еврото може би 1.3938 или по нагоре
Успех
Тая вечер ли Фед ще решава дали за възобнови програмата за вливане на ликвидност.Да попитам моля
Ми така каза некой тука . Като включат печатницата на 78об/мин и тея екзотичните валути нагоре Еврото не го слагам в сметките щото и то си е набълбукано по дефоулт
И какво значение има? Поста става и за двете двойки. И аз съм на мнение ,че ще пробие,
Mи вероятно е има предвид колегата, че usd/cad ще мине единичката Немам поглед върху кандцитъ, нема да си играем на тука има тука нема ... а и ми звучи по-логично да пада
Коментар