If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами той слънчогледа , не само че не е намалял, ами се е и увеличил с 30 милиона. Докато не го продаде няма как да видим сериозна печалба. Направо му се възхищавам на здравата нервна система
За над 40 не зная дали има потенциал ,но около 40 може да я докара, това са 100 процента от дъното и не е казано че ще е за година.Сложил съм я на второ място в предположението си за топ 10 акции и се надявам да си го заслужи.
Между другото, Мажоритаря май даде "жокер" в края на декември ;-)
Вярно, че е много подценена но подобни нива над 40 лв на БФБ не кореспондират с реалността (Лично мнение).
За над 40 не зная дали има потенциал ,но около 40 може да я докара, това са 100 процента от дъното и не е казано че ще е за година.Сложил съм я на второ място в предположението си за топ 10 акции и се надявам да си го заслужи.
Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
Мисля, че дъното около 19 лв. го затвърдихме.
Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
Вярно, че е много подценена но подобни нива над 40 лв на БФБ не кореспондират с реалността (Лично мнение).
Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
Днес наблюдаваме миграцията на пиленцата от едното Агро към другото.
Да видим дали ще прелетят до 21 км.
Тук определено се заформя много добра година :-)
Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)
Коментар