Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
EBIT - печалба преди лихви и данъци
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Имаш предвид 19-те млн., описани като "други приходи" ли? Там има една печалба от 15,5 млн, която е от продажба на нетекущи активи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ами той слънчогледа , не само че не е намалял, ами се е и увеличил с 30 милиона. Докато не го продаде няма как да видим сериозна печалба. Направо му се възхищавам на здравата нервна система
Голяма част от производителите на олио в България са затворили своите предприятия, защото нямат суровини.
https://agri.bg/novini/iani-ianev-pr...-nas-zatvariat
а цената на олиото борсата за година е нагоре с над 70% -
https://www.investing.com/commoditie...oil-c1-futures
то по-далновидна политика тук не мога да си представя!
Браво!!!
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Вероятно знаят какво правят, но на мен също ми е странно това запасяване със слънчоглед основно, но и с пшеница, при положение, че цената на слънчогледовото олио се е качило с грубо 50% от Септември. С колко да се качи още? Дали пък няма да го понамалят в Q1 тази година?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не успях да разбера слънчогледа който се води в складовете по цени на придобиване ли го оценяват или по справедлива цена или текуща пазарна цена, в смисъл преоценят ли го в отчета текущо в зависимост от пазарните моментни цени?Мен ме устройва да си вземам дивидентите и да гледам как се увеличава СК в балнса, без да се вълнувам особено от цената на акцията.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Ами той слънчогледа , не само че не е намалял, ами се е и увеличил с 30 милиона. Докато не го продаде няма как да видим сериозна печалба. Направо му се възхищавам на здравата нервна системаLast edited by спекуланта; 25.02.2025, 19:35.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Олиото е продадено.
Коментар
� -
Вероятно знаят какво правят, но на мен също ми е странно това запасяване със слънчоглед основно, но и с пшеница, при положение, че цената на слънчогледовото олио се е качило с грубо 50% от Септември. С колко да се качи още? Дали пък няма да го понамалят в Q1 тази година?
- 1 like
Коментар
� -
Ами той слънчогледа , не само че не е намалял, ами се е и увеличил с 30 милиона. Докато не го продаде няма как да видим сериозна печалба. Направо му се възхищавам на здравата нервна система
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
То е на оперативна загуба.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
То е на оперативна загуба.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Пак се разминах с очакванията ;-)
Коментар
� -
Пак се разминах с очакванията ;-)Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Пак се разминах с очакванията ;-)
Не знам какво си чакал,- като навреме се обявяваха преливането на капитала към щерките!
Коментар
�
Коментар