+4.76% за деня, с големи обеми и без никакво връщане! - красноречиво говори какво е положението ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
-"Фючърсите на слънчогледовото масло се повишиха над 1350 долара на тон, най -високият от ноември 2022 г., воден от комбинация от глобални ограничения за предлагане и нарастващо търсене. В Украйна, ключов износител, цените се покачиха в пристанищата на Черно море на фона на намален брой оферти и повишено търсене на износител. В същото време украинските преработвателни компании са повишили покупните цени на слънчогледовите семена поради недостиг на суровини и ограничената вътрешна наличност,"......
https://tradingeconomics.com/commodity/sunflower-oil
- 1 like
Коментар
-
Имаше всички пазарни предпоставки от септември 24г.- до сега да се покрие този чарт, но не се;-
въпреки че е кръстен "Agria-04.25y", както се вижда
https://postimg.cc/2VmRG01c
п.п.- може би след 18-20,03,след едни 6220бр. и да се случи...
Last edited by inta53; 03.03.2025, 14:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеЗемеделска земя Агрия:
От последния отчет при мен излиза:
1. 4186 лв продажна цена на дка;
2. 2668 лв. балансова стойност на продадената ЗЗ;
3. Обосновано предположение за собственост върху 65 112 дка
Ако са ми верни изчисленията само пазарната стойността на ЗЗ е 2 пъти повече от пазарната капитализация. Всичко друго си е бонус! Включително дългове, складови наличности, спиртоварни, маслобойни и др.п. активи.
Имам, не е препоръка за нищо!
Коментар
-
Земеделска земя Агрия:
От последния отчет при мен излиза:
1. 4186 лв продажна цена на дка;
2. 2668 лв. балансова стойност на продадената ЗЗ;
3. Обосновано предположение за собственост върху 65 112 дка
Ако са ми верни изчисленията само пазарната стойността на ЗЗ е 2 пъти повече от пазарната капитализация. Всичко друго си е бонус! Включително дългове, складови наличности, спиртоварни, маслобойни и др.п. активи.
Имам, не е препоръка за нищо!Last edited by dido_yord; 01.03.2025, 08:56.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
аа, добре, аз казвам 40+какво ще получа?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
аа, добре, аз казвам 40+какво ще получа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Ако това,което си написал за тая цена 35+(Не никаква препоръка разбира се!)се сбъдне имаш 18 годишно уиски от мен!Само ми казваш адрес на "Еконт" или "Спиди" и го пращам!какво ще получа?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеКакто казват в самолетите...buckle up, prepare for take off
До края на годината 35+ лв. Поздравления за прозорливите инвеститори с търпение.Last edited by olimpiec; 27.02.2025, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
С развитието на човечеството е доказано, че трябва да се мисли за по-слабия. Поради тази причина се дават помощи на инвалидите, има полиция, която е редно да защитава правдата, а не по-силният да изяде слабия. По същата причина има ООН, закрила на детето, съдилища и куп институции, които да защитават правата на слабите /разбирай миноритарите в случая/. Ако за миг светът допусне, че е нормално всеки да си гледа интереса и да не се съобразява с по-слабият, ние ще престанем да съществуваме като вид. Да, капитализмът е прекрасно нещо, но всяка игра има правила, както и рефери. Ако ги нямаше правилата, Май Тайсън щеше да е по-добър на футбол от Меси. Нали се сещаш защо...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
С развитието на човечеството е доказано, че трябва да се мисли за по-слабия. Поради тази причина се дават помощи на инвалидите, има полиция, която е редно да защитава правдата, а не по-силният да изяде слабия. По същата причина има ООН, закрила на детето, съдилища и куп институции, които да защитават правата на слабите /разбирай миноритарите в случая/. Ако за миг светът допусне, че е нормално всеки да си гледа интереса и да не се съобразява с по-слабият, ние ще престанем да съществуваме като вид. Да, капитализмът е прекрасно нещо, но всяка игра има правила, както и рефери. Ако ги нямаше правилата, Май Тайсън щеше да е по-добър на футбол от Меси. Нали се сещаш защо...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Абсолютно! Нямаме право да обвиняваме никой заради неговите избори да печели максимално с минимални усилия, защото и ние самите се стремим към същото на борсата. Винаги са ми били крайно любппитни мнения на "инвеститори" изненадани от факта, че мажоритаря не мислел за тях. Че много ясно че няма да мисли за тях а за себе си. Той да не е майка терезаПродаваха, продаваха бгагро и накрая защо мажоритаря ги бил прецакал и им бил изкупил акциите, сякаш им е сложил писолета на главата, да ги продават на 80 ст, преди да им предложи 1.1 За мен продължава да е нелогично обратното на 32, защото беше като жест към акционерите, който те така и не оцениха. Не знам дали е заради качеството на акционерите, или заради неподходящ избор на посредник. Ама както казва Грую всеки си има глава на раменете да си преценява, ако да кажем посредника беше друг дали щяха да се развият точно така нещата...
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар