IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Софийската стокова борса хлебна пшеница се търси на 370 лв./тон, докато предлагането е на 530 лв./тон

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Между другото, последните ми покупки в MSH вече светят в зелено, а средната ми цена на целия пакет е около пазарната. Надявам се сега вече да спиш спокойно
      Между другото ,последните ти покупки в МСН ги проверявах когато продаде АГН и бяха на цена около 11лв.В момента цената е 9.80лв .Всеки може и сам да сметне колко си на "плюс"
      А кой спи спокойно и кой не,водолазите във финансовите среди по принцип не се славят с дълбок сън
      Last edited by danetha; 12.10.2024, 13:40.

Коментар

• Между другото, последните ми покупки в MSH вече светят в зелено, а средната ми цена на целия пакет е около пазарната. Надявам се сега вече да спиш спокойно

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          Още май месец един ''разбирач'' ми обясняваше, че съм сгрешил като съм си продал акциите. За опитните техничари беше ясно, че пробив няма и дори на няколко пъти му пусках графика, за да види къде греши.
          Ми не сгреши ли ? Набута се в MSH и там си -15%

И кои са тези опитни техничари в този форум? Аз даже никакви не виждам(освен архитекта)

Виждам неоринтирани риби с никакъв опит,които една най,най-най елементарна тренд линия не могат да начартаят и 5 месеца вече вече не могат да зацепат какво става .Което не може да се обясни само с липсата на ТА знания,а и на силни дефицити между два ушни канала

https://www.tradingview.com/x/JgGEg4zn

Last edited by danetha; 12.10.2024, 11:16.

Коментар

• Още май месец един ''разбирач'' ми обясняваше, че съм сгрешил като съм си продал акциите. Същият дори пускаше някакви графики, за да покаже пробив на тренд линия и бъдещата посока За опитните техничари беше ясно, че пробив няма и дори на няколко пъти му пусках графика, за да види къде греши. В скоро време може и да има действителен пробив и да тръгне в посока синьото небе

Голяма графика

Коментар

• Агрия Груп Холдинг АД
              Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
              16:42
              ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ по чл.7 от Регламент №596/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 16 април 2014 г. и в обхвата на примерния списък на факти и обстоятелства, подлежащи на разкриване съгласно Приложение №4 към чл.12, ал.1, т.1 от Наредба №2 на КФН

На 09 октомври 2024 г. година „Агрия Груп Холдинг“АД е придобило собствеността върху 446 броя обикновени поименни акции с право на глас с номинална стойност сто лева всяка, представляващи 0.74% от капитала на „Кристера“АД, в което публичното дружество притежава собствеността на 99.26% от акциите от капитала. Придобиването на правото на собственост върху 446 броя обикновени поименни акции с право на глас от капитала на „Кристера“АД се извършва по предвидения в законодателството и в Устава на “Кристера“ АД ред. Акциите се прехвърлят на купувача „Агрия Груп Холдинг“АД без каквито и да е било задължения, тежести, права и претенции на трети лица, заедно с всички права, които произтичат от или са свързани с тях. В резултат на придобиването на акциите, „Агрия Груп Холдинг“АД придобива титулярство на правото на собственост на 100% от акциите от капитала на “Кристера”АД с ЕИК 102273795 и става едноличен собственик на капитала на дружеството.

----До тук добре, а нещо като сделки по продажба на активи ,ако има ...
              - Кога???
              Или ще я караме на слухове и догатки!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Още се колебае, но 710/USd/Bu за ноември е на хоризонта...
                Възможно е, но за фючърсите през март ;-) и с лека корекция през май :-)
                Според мен, резултатите при Агрия колерират повече според цените на MATIF/Euronext ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Кажи някоя кота и за пшеницата че да живнем малко тук

Още се колебае, но 710/USd/Bu за ноември е на хоризонта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ето ти статията - https://www.capital.bg/biznes/zemede...o_zemedelcite/. Над милиард е държавната помощ (пряко), към 1,5 милиарда е непряко (през вноската в ЕС). Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против да се субсидира, но да имаме земеделие, а не скапани зърнари, които не само обезлюдяват допълнително селата (ок, процесът е започанл много преди тях), щото за 10000 декара зърно ти трбяват 3-ма човека (образно казано), но за 10000 декара чушки ти трявнат 3000 (пак образно казано), ами отгоре на всичко ни тровят с фуражна пшеница!?!?!?
                    И тези ми протестират - за какво протестирате бре, за нови майбаси и яхти ли? Ай сиктир - ще си внасяме от Украйна и/или Русия (според политическите пристрастия) и да се приспособяват или да фалират - както си изберат
                    Зърнарите си печелеха и преди да въведат субсидиите. Просто рентата се качи с размера на субсидията, а това качи и цената на самата земя.
                    Last edited by Alonso; 09.10.2024, 16:07.
                    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Житото обърна тренда, какво ви тревожи ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Тези репери" са си за тази тема, а и олиото преминава 1220+/т.
                        Sunflower Oil (USD/T) 1222.9 +27.9 (+2.33%)
                        Migletha-
                        https://postimg.cc/HcF2fY7y/a35a672e

на инТа изпреварващо му излизат картинките,- абе Шедьоври...

30.08.2024, 18:43
                        Първа кота за края на октомври и над 900за слънчогледа

https://postimg.cc/473zKJXJ
                        Кажи някоя кота и за пшеницата че да живнем малко тук

Коментар

• Тези репери" са си за тази тема, а и олиото преминава 1220+/т.
                          Sunflower Oil (USD/T) 1222.9 +27.9 (+2.33%)
                          Migletha-
                          https://postimg.cc/HcF2fY7y/a35a672e

на инТа изпреварващо му излизат картинките,- абе Шедьоври...

30.08.2024, 18:43
                          Първа кота за края на октомври и над 900за слънчогледа

https://postimg.cc/473zKJXJ

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Нека малко да разсъждаваме - ако някой е произвел хляб от нискокачествено фуражно зърно кой е виновен? - Земеделец, мелничар или пекар? Винаги има първокачествено зърно и фуражно.
                            От къде е тази информация за 3 милярда годишна субсидия и за кои по сектори? От къде са тези пари? Европейска субсидия? - тя нещо лошо ли е? Тези пари дето влизат от ЕС не са равностойни на износ на продукция?
                            ето ти статията - https://www.capital.bg/biznes/zemede...o_zemedelcite/. Над милиард е държавната помощ (пряко), към 1,5 милиарда е непряко (през вноската в ЕС). Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против да се субсидира, но да имаме земеделие, а не скапани зърнари, които не само обезлюдяват допълнително селата (ок, процесът е започанл много преди тях), щото за 10000 декара зърно ти трбяват 3-ма човека (образно казано), но за 10000 декара чушки ти трявнат 3000 (пак образно казано), ами отгоре на всичко ни тровят с фуражна пшеница!?!?!?
                            И тези ми протестират - за какво протестирате бре, за нови майбаси и яхти ли? Ай сиктир - ще си внасяме от Украйна и/или Русия (според политическите пристрастия) и да се приспособяват или да фалират - както си изберат
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Колеги, ще палим ли майбасите, за да се присъединим към поредния протест на никсочелите аграри с претенциЙ, на които явно 3 милиарда лева годишна субсидия им се виждат твърде малко, за да ни тровят с произвежданите от тях лаjна, продавайки ни фуражна пшеница за хляб? Нека бъдем долидарни колеги, все пак главният аграр тук шял да си купува яхта, както се спомена. Не се наядоха тези лъжци - мислели дали щели пак да блокират - да фалират и да се приключва с тази агония за наша сметка! А някога се подигравахме на маляките, че техните търтеи всяка година, след края на сезона, блокираха границата с тракторите...
                              Нека малко да разсъждаваме - ако някой е произвел хляб от нискокачествено фуражно зърно кой е виновен? - Земеделец, мелничар или пекар? Винаги има първокачествено зърно и фуражно.
                              От къде е тази информация за 3 милярда годишна субсидия и за кои по сектори? От къде са тези пари? Европейска субсидия? - тя нещо лошо ли е? Тези пари дето влизат от ЕС не са равностойни на износ на продукция?

Коментар

• Колеги, ще палим ли майбасите, за да се присъединим към поредния протест на никсочелите аграри с претенциЙ, на които явно 3 милиарда лева годишна субсидия им се виждат твърде малко, за да ни тровят с произвежданите от тях лаjна, продавайки ни фуражна пшеница за хляб? Нека бъдем долидарни колеги, все пак главният аграр тук шял да си купува яхта, както се спомена. Не се наядоха тези лъжци - мислели дали щели пак да блокират - да фалират и да се приключва с тази агония за наша сметка! А някога се подигравахме на маляките, че техните търтеи всяка година, след края на сезона, блокираха границата с тракторите...
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X