IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, ще палим ли майбасите, за да се присъединим към поредния протест на никсочелите аграри с претенциЙ, на които явно 3 милиарда лева годишна субсидия им се виждат твърде малко, за да ни тровят с произвежданите от тях лаjна, продавайки ни фуражна пшеница за хляб? Нека бъдем долидарни колеги, все пак главният аграр тук шял да си купува яхта, както се спомена. Не се наядоха тези лъжци - мислели дали щели пак да блокират - да фалират и да се приключва с тази агония за наша сметка! А някога се подигравахме на маляките, че техните търтеи всяка година, след края на сезона, блокираха границата с тракторите...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
      плахо кълве в дясно ... но храните поскъпват вкупом.. Ако пшеницата отиде където се е запътила - към 700 USD/Bu и олиото - 1500 USD/T - ще видим и яко, смело дърпане ...
      Време е за 20+

Коментар

• плахо кълве в дясно ... но храните поскъпват вкупом.. Ако пшеницата отиде където се е запътила - към 700 USD/Bu и олиото - 1500 USD/T - ще видим и яко, смело дърпане ...
        Last edited by petyob; 03.10.2024, 14:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
          Не мога да намеря информация какво стана с дивидента тук. Дали банките позволиха да се дадат тези 600К /доста по-малко от обещаното/ или не? Ако някой знае нещо, моля да сподели.
          Ами още няма уведомление за свикване на извънредно събрание, а инфото от Юни месец е:
          "... Затова в крайна сметка акционерите са гласували единодушно дивидент да бъде разпределен на следващо заседание, което ще бъде насрочено след получаване на одобрение от кредитиращите банки. Очакванията са това да се случи в рамките на календарната година."
          Чакаме...
          ​​

Коментар

• Не мога да намеря информация какво стана с дивидента тук. Дали банките позволиха да се дадат тези 600К /доста по-малко от обещаното/ или не? Ако някой знае нещо, моля да сподели.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
              Захожда за рън.Ако преодолее....
              Какъв рън , какво ще преодолее, като нали цяло лято щяла да расте. Още през май-юни ги приказваше тези набивалици че цяло лято щяла да расте. Е голям растеж, няма що, цяло лято в киреча
              Last edited by mibova; 02.10.2024, 09:37.

Коментар

• Алтерко на 18 е

https://tvc-invdn-com.investing.com/...f6bd758931.png

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Разбирам твоя оптимизъм, но тая песен я пееш вече една година с нулев ефект. А хартията за една година падна с 10%. Аз стискам тука 1/3 от оригиналната си позиция, ама се питам що стискам. Мога да пренасоча парите другаде. Коментари?
                  Щом в песента има "Ако", по-добре не слушай натам. Акото мирише, не е добре да чакашо от акото ефект.

Коментар

Какъв трябва да е ефекта не мога да разбера?
                    Коментирам движенията на цената на пшеницата.Това,че си неук и не разбираш какво казвам,не е мой проблем,нали.Същите коментари правих и на Алтерко ~19 (и там 1 година стоя) и Атера под 2 и къде ли не.Сещаш се после какво стана.Аз не съм виновен,че пшеницата пада.Не съм виновен и че има война в Украйна и избори в САЩ които директно влият на цената.Акцията падна 10% ,но това не е мечи пазар,а булиш корекция на движението от 4 до 30, което е много важно да се осъзнае от масовика ,а ти не го разбираш очевидно.

И ако ти можеш да кажеш нещо за цената на пшеницата ,дай да ти видим анализа?Пък и на коя да е акция.Но досега не съм видял нищо стойностно от теб само хейт
                    Не с лошото бе човек! Не съм те обидил в коментара си, очаквам и същото от теб. Както и да е. Дано прогнозата ти за тридесет кинта на акция се окаже вярна. Но досега това не се е случило (това не означава, че няма да се случи в бъдеще).
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Разбирам твоя оптимизъм, но тая песен я пееш вече една година с нулев ефект. А хартията за една година падна с 10%. Аз стискам тука 1/3 от оригиналната си позиция, ама се питам що стискам. Мога да пренасоча парите другаде. Коментари?
                      Какъв трябва да е ефекта не мога да разбера?
                      Коментирам движенията на цената на пшеницата.Това,че си неук и не разбираш какво казвам,не е мой проблем,нали.Същите коментари правих и на Алтерко ~19 (и там 1 година стоя) и Атера под 2 и къде ли не.Сещаш се после какво стана.Аз не съм виновен,че пшеницата пада.Не съм виновен и че има война в Украйна и избори в САЩ които директно влият на цената.Акцията падна 10% ,но това не е мечи пазар,а булиш корекция на движението от 4 до 30, което е много важно да се осъзнае от масовика ,а ти не го разбираш очевидно.

И ако ти можеш да кажеш нещо за цената на пшеницата ,дай да ти видим анализа?Пък и на коя да е акция.Но досега не съм видял нищо стойностно от теб само хейт
                      Last edited by danetha; 26.09.2024, 10:33.

Коментар

Захожда за рън.Ако преодолее 590-600$ стабилно, биковете ще поемат отново щафета с първа цел 720,съответващ на 23-24лв в АГН

https://tvc-invdn-com.investing.com/...f83c1135fe.png

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Захожда за рън.Ако преодолее 590-600$ стабилно, биковете ще поемат отново щафета с първа цел 720,съответващ на 23-24лв в АГН

https://tvc-invdn-com.investing.com/...f83c1135fe.png

Коментар

• Според мен в средносрочен план (3-5 г), всички растителни масла ще са във възходящ тренд с незначителни корекции ;-)
                            Специално за слънчогледовото масло очаквам запазване и леко засилване на досегашния 5-годишен тренд ;-)

Коментар

• Последния месец цената на олио 10л туби на два пъти с 10ст/л се повиши.

Коментар

Слънчогледовото олио сцепи мрака
                                24% за септември
                                Определено инвеститорите спят в час тук

https://invst.ly/16leot

Тази цена не е на олио а на суровото слънчогледово масло ;-)
                                За да стане олио трябва да се рафинира :-)

Коментар

Working...
                                X