Колеги, ще палим ли майбасите, за да се присъединим към поредния протест на никсочелите аграри с претенциЙ, на които явно 3 милиарда лева годишна субсидия им се виждат твърде малко, за да ни тровят с произвежданите от тях лаjна, продавайки ни фуражна пшеница за хляб? Нека бъдем долидарни колеги, все пак главният аграр тук шял да си купува яхта, както се спомена. Не се наядоха тези лъжци - мислели дали щели пак да блокират - да фалират и да се приключва с тази агония за наша сметка! А някога се подигравахме на маляките, че техните търтеи всяка година, след края на сезона, блокираха границата с тракторите...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеплахо кълве в дясно ... но храните поскъпват вкупом.. Ако пшеницата отиде където се е запътила - към 700 USD/Bu и олиото - 1500 USD/T - ще видим и яко, смело дърпане ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеНе мога да намеря информация какво стана с дивидента тук. Дали банките позволиха да се дадат тези 600К /доста по-малко от обещаното/ или не? Ако някой знае нещо, моля да сподели.
"... Затова в крайна сметка акционерите са гласували единодушно дивидент да бъде разпределен на следващо заседание, което ще бъде насрочено след получаване на одобрение от кредитиращите банки. Очакванията са това да се случи в рамките на календарната година."
Чакаме...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЗахожда за рън.Ако преодолее....Last edited by mibova; 02.10.2024, 09:37.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Разбирам твоя оптимизъм, но тая песен я пееш вече една година с нулев ефект. А хартията за една година падна с 10%. Аз стискам тука 1/3 от оригиналната си позиция, ама се питам що стискам. Мога да пренасоча парите другаде. Коментари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Какъв трябва да е ефекта не мога да разбера?
Коментирам движенията на цената на пшеницата.Това,че си неук и не разбираш какво казвам,не е мой проблем,нали.Същите коментари правих и на Алтерко ~19 (и там 1 година стоя) и Атера под 2 и къде ли не.Сещаш се после какво стана.Аз не съм виновен,че пшеницата пада.Не съм виновен и че има война в Украйна и избори в САЩ които директно влият на цената.Акцията падна 10% ,но това не е мечи пазар,а булиш корекция на движението от 4 до 30, което е много важно да се осъзнае от масовика ,а ти не го разбираш очевидно.
И ако ти можеш да кажеш нещо за цената на пшеницата ,дай да ти видим анализа?Пък и на коя да е акция.Но досега не съм видял нищо стойностно от теб само хейтМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеРазбирам твоя оптимизъм, но тая песен я пееш вече една година с нулев ефект. А хартията за една година падна с 10%. Аз стискам тука 1/3 от оригиналната си позиция, ама се питам що стискам. Мога да пренасоча парите другаде. Коментари?
Коментирам движенията на цената на пшеницата.Това,че си неук и не разбираш какво казвам,не е мой проблем,нали.Същите коментари правих и на Алтерко ~19 (и там 1 година стоя) и Атера под 2 и къде ли не.Сещаш се после какво стана.Аз не съм виновен,че пшеницата пада.Не съм виновен и че има война в Украйна и избори в САЩ които директно влият на цената.Акцията падна 10% ,но това не е мечи пазар,а булиш корекция на движението от 4 до 30, което е много важно да се осъзнае от масовика ,а ти не го разбираш очевидно.
И ако ти можеш да кажеш нещо за цената на пшеницата ,дай да ти видим анализа?Пък и на коя да е акция.Но досега не съм видял нищо стойностно от теб само хейтLast edited by danetha; 26.09.2024, 10:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЗахожда за рън.Ако преодолее 590-600$ стабилно, биковете ще поемат отново щафета с първа цел 720,съответващ на 23-24лв в АГН
https://tvc-invdn-com.investing.com/...f83c1135fe.png
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Захожда за рън.Ако преодолее 590-600$ стабилно, биковете ще поемат отново щафета с първа цел 720,съответващ на 23-24лв в АГН
https://tvc-invdn-com.investing.com/...f83c1135fe.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеСлънчогледовото олио сцепи мрака
24% за септември
Определено инвеститорите спят в час тук
https://invst.ly/16leot
За да стане олио трябва да се рафинира :-)
Коментар
Коментар