IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По спомен на склад:
    Над 10 мил сл.масло и над 20 мил слънчоглед ;-)
    ​​​​​

Коментар

• Слънчогледовото олио сцепи мрака
      24% за септември
      Определено инвеститорите спят в час тук

https://invst.ly/16leot

Last edited by danetha; 24.09.2024, 17:26.

Коментар

• Нова атака на важното ниво 590-600$ е в ход,като изглежда има голям шанс за пробив !
        Под 600 е в консолидация,над 600 влиза пак в булиш режим.
        АГН изостава 1 -1.50лв в момента от цената на пшеницата

https://tvc-invdn-com.investing.com/...30c80fdfd8.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ... вместо да вложат всичко като печалба тогава в инвестиционните си планове (които определено са грандиозни и вероятно не по техните сили), те ми купуват завод за джибри, трънаци около Пловдив и соларчета! ....
          Груйка, на част от цитата ти - съгласен съм, че Агрия не обяснава да дребните какво и защо се прави, което е минус, но аз не смея да критикувам така смело като теб без да имам цялата инфо, а и да имам - не съм толкова компетентен. Защо ти си мислиш, че си? Ако може да кажеш в коя област на правото си специализирал, за да ти дам няколко съвета, безплатно

+ Райков отговаря на всякакви въпроси на ОСА, но това е веднъж годишно и само за присъстващите. ДВИ-а не прави нищо да информира акционерите, освен задълженията по закон към КФН
          Last edited by petyob; 24.09.2024, 12:06.

Коментар

• Всички искаме тук отново да бръмне от парички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Първа кота за края на октомври и над 900за слънчогледа;- 30.08.2024, 18:43

https://postimg.cc/473zKJXJ

От 30, август е,- и олиото за двадесет дни, взе че изпревари за сега очакванията,- да видим и суровината ...?
              - Решенията са другото нещо, което расте строго-индивидуално

Коментар

• [QUOTE=inta53;n4211250]
                Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Без да ви се меся особено, но тази акция е сред тези, които следя, а и направих ......

Видимо доста хора "омесваш", - нооо,- цар Пазар е с последна дума- преди всяко решение...
                - другото видима за седмица време е;-

https://postimg.cc/mP5q2jcy
                Леле, дано не вземаш решения на база подобни картинки

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

не е много еднозначна връзката между автомобил, Зелената сделка и Агрия, така че не е зле да се поясни
                  Масло--дизел, бензин-етанол ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                    Вследствие на неадекватната "Зелена сделка" и нейната бъдеща промяна, на Агрията ще им изпишат "вежди" в леко дългосрочен план (10-15 год) ;-)
                    Това е моя прогноза на база 2 годишна експлоатация на електромобил, от който се отървах със сериозна загуба ;-)
                    не е много еднозначна връзката между автомобил, Зелената сделка и Агрия, така че не е зле да се поясни

Коментар

• Вследствие на неадекватната "Зелена сделка" и нейната бъдеща промяна, на Агрията ще им изпишат "вежди" в леко дългосрочен план (10-15 год) ;-)
                      Това е моя прогноза на база 2 годишна експлоатация на електромобил, от който се отървах със сериозна загуба ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Видимо доста хора "омесваш", - нооо,- цар Пазар е с последна дума- преди всяко решение...

Видях го че е булиш,но много поскъпнало
                        А тук запасите и търговията са в слънчогледа
                        Кога пазара ще прогледне....

https://invst.ly/16jv97

Last edited by danetha; 20.09.2024, 16:37.

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;n4211169]Без да ви се меся особено, но тази акция е сред тези, които следя, а и направих ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Отделно от останалото, перспективите също са меко казано не особено добри - бг зърнарите са бита карта и в шорт, и в мидиъм, и в лонг търм, особено с оглед на събитията в Украйна, като единственото им спасение е или някаква супер ситуация, в която реколктите в цял свят се сриват
                            2 години зърнените култури падат при покачващи се храни в световен мащаб и нямало переспективи викаш

Няма переспектива Брефа.Офисите са бита карта и сме в самото начало на голям мечи пазар.При нас малко са все обратни нещата,със закъснение.аА,където обърне Брефа,това ще му е за следващите 5-6г.А обръщането е близо.Пред офисите няма переспективи,пред храната винаги ще има такива
                            Last edited by danetha; 20.09.2024, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Значи такъв коментар доста плаши, 4 цифри в акции са няма и 20к лева, а питаш и подскачаш като опарен. Ако си ходил на Общо събрание и ти дадат да се подпишеш като присъстващ можеш да видиш, че има хора с доста повече акции.
                              Не говорим за броя акции,а че хейтърчето не знае коя компания даже е дивидентна !
                              Отделно знам,че няма акции тук и защо мислиш.,че някой с 20к лв ще ме впечатли?

Коментар

• Относно мениджмънта!
                                Според мен е крайно наложително компанията да се управлява като публична такава.
                                И друго впечатление ми се набива в полезрението, което се отнася за около 90% от компаниите на БФБ. Крайно неадекватни мениджърски решения, които струват много скъпо на компаниите. Ако се наеме външна експертиза ще е много по евтино ;-)
                                Това, че си изградил (преватизирал и др. подобни) в привидна пазарна среда (олигархична икономика) не означава че притежаваш уникални управленски качества.

Коментар

Working...
                                X