If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нова атака на важното ниво 590-600$ е в ход,като изглежда има голям шанс за пробив !
Под 600 е в консолидация,над 600 влиза пак в булиш режим.
АГН изостава 1 -1.50лв в момента от цената на пшеницата
... вместо да вложат всичко като печалба тогава в инвестиционните си планове (които определено са грандиозни и вероятно не по техните сили), те ми купуват завод за джибри, трънаци около Пловдив и соларчета! ....
Груйка, на част от цитата ти - съгласен съм, че Агрия не обяснава да дребните какво и защо се прави, което е минус, но аз не смея да критикувам така смело като теб без да имам цялата инфо, а и да имам - не съм толкова компетентен. Защо ти си мислиш, че си? Ако може да кажеш в коя област на правото си специализирал, за да ти дам няколко съвета, безплатно
+ Райков отговаря на всякакви въпроси на ОСА, но това е веднъж годишно и само за присъстващите. ДВИ-а не прави нищо да информира акционерите, освен задълженията по закон към КФН
От 30, август е,- и олиото за двадесет дни, взе че изпревари за сега очакванията,- да видим и суровината ...?
- Решенията са другото нещо, което расте строго-индивидуално
Вследствие на неадекватната "Зелена сделка" и нейната бъдеща промяна, на Агрията ще им изпишат "вежди" в леко дългосрочен план (10-15 год) ;-)
Това е моя прогноза на база 2 годишна експлоатация на електромобил, от който се отървах със сериозна загуба ;-)
не е много еднозначна връзката между автомобил, Зелената сделка и Агрия, така че не е зле да се поясни
Вследствие на неадекватната "Зелена сделка" и нейната бъдеща промяна, на Агрията ще им изпишат "вежди" в леко дългосрочен план (10-15 год) ;-)
Това е моя прогноза на база 2 годишна експлоатация на електромобил, от който се отървах със сериозна загуба ;-)
Отделно от останалото, перспективите също са меко казано не особено добри - бг зърнарите са бита карта и в шорт, и в мидиъм, и в лонг търм, особено с оглед на събитията в Украйна, като единственото им спасение е или някаква супер ситуация, в която реколктите в цял свят се сриват
2 години зърнените култури падат при покачващи се храни в световен мащаб и нямало переспективи викаш
Няма переспектива Брефа.Офисите са бита карта и сме в самото начало на голям мечи пазар.При нас малко са все обратни нещата,със закъснение.аА,където обърне Брефа,това ще му е за следващите 5-6г.А обръщането е близо.Пред офисите няма переспективи,пред храната винаги ще има такива
Значи такъв коментар доста плаши, 4 цифри в акции са няма и 20к лева, а питаш и подскачаш като опарен. Ако си ходил на Общо събрание и ти дадат да се подпишеш като присъстващ можеш да видиш, че има хора с доста повече акции.
Не говорим за броя акции,а че хейтърчето не знае коя компания даже е дивидентна !
Отделно знам,че няма акции тук и защо мислиш.,че някой с 20к лв ще ме впечатли?
Относно мениджмънта!
Според мен е крайно наложително компанията да се управлява като публична такава.
И друго впечатление ми се набива в полезрението, което се отнася за около 90% от компаниите на БФБ. Крайно неадекватни мениджърски решения, които струват много скъпо на компаниите. Ако се наеме външна експертиза ще е много по евтино ;-)
Това, че си изградил (преватизирал и др. подобни) в привидна пазарна среда (олигархична икономика) не означава че притежаваш уникални управленски качества.
Коментар