IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво, Гуце, ето едно смислено мнение. Развиваш се, за което те поздравявам и най-искрено ти пожелавам още много успешни инвестиции!

П.с. Мен Гру Гру ме накара да инвистирам тук, когато оплю акцията на 10 лв. Мерси.
    Last edited by top; 20.09.2024, 17:07.

Коментар

• Без да ви се меся особено, но тази акция е сред тези, които следя, а и направих много добри пари от нея, така че не се оплаквам (освен че можеше да се повече, ама си нямам телефон), но все пак е хубаво да се помисли като колко е адекватен мениджмънта тук, защото акцията реално зависи почти изцяло от решенията точно на същия мениджмънт. Аз виждам едни хора, които определено не знаят какво да правят с парите си (особено в златната за тях 2022) и вместо да вложат всичко като печалба тогава в инвестиционните си планове (които определено са грандиозни и вероятно не по техните сили), те ми купуват завод за джибри, трънаци около Пловдив и соларчета! кажи честно! Като за капак по едната сделка, понеже беше свързана и с акции, продадоха акции по 15 лева, за да си купят същите на 25 лева - ово е стандарт. А после теглят кредити на сериозни лихви, за да компенсират това, което можеше да финансират само с печалбата от 2022 - уникално просто.

Отделно от останалото, перспективите също са меко казано не особено добри - бг зърнарите са бита карта и в шорт, и в мидиъм, и в лонг търм, особено с оглед на събитията в Украйна, като единственото им спасение е или някаква супер ситуация, в която реколктите в цял свят се сриват, а но тук са на ол тайм хай, или държавата да продължи да налива безумни пари за компенсации, или да се срине безумно надутата като цена земя - изберете си кое е най-вероятно. Та да се инвестира тук и сега, на тази цена и с тези перспективи, за мен е грешна стратегия - друг обаче мисли друго и е преценил, че е правилна стратегия - само времето ще покаже кой крив и кой прав
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение

И аз така. След лъжата за дивидента, не само, че нямам никакво намерение да купувам, колкото и да слезе, а и почти не я следя вече. Ако се качи достатъчно, махам ги... Аз лично съм много дивидентно ориентиран...
        Райков не е излъгал за дивидента. Поне засега… ОСА гласува отлагане поради липса на одобрение на кредитор/банка. Очаква се свикване на извънредно ОСА окт/ноември и прегласуване на дивидента за 2023.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Имаш трънци !
          Я дай някакво доказателстов може и на лични.
          Като хейтиш ,вкарвай малко мозък поне.
          Значи такъв коментар доста плаши, 4 цифри в акции са няма и 20к лева, а питаш и подскачаш като опарен. Ако си ходил на Общо събрание и ти дадат да се подпишеш като присъстващ можеш да видиш, че има хора с доста повече акции.
          И на мен ми вгорчиха настроението с последните изпълнения от лятото но за сега ще трая, до кога ще видим.

Коментар

Aз имам 4 цифрена бройка още от миналата година, която мислех да допълвам! А какви глупости пишат разни хейтъри по всички групи не се интересувам !!!
            Имаш трънци !
            Я дай някакво доказателстов може и на лични.
            Като хейтиш ,вкарвай малко мозък поне.
            Last edited by danetha; 19.09.2024, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

При мен много честичко се случва да закривам позиции пред дивиденттно ;-)
              Значи тук не си успял тази година да закриеш :-)))
              И аз имам все още голяма бройка, но се уча все още на търпение

Коментар

Що ми се струва ,че нямаш и никога си нямал,а похейтваш
                И кви дивиденти тук от някакви стотинки.Който е за дивидент е предимно в Атера.
                Aз имам 4 цифрена бройка още от миналата година, която мислех да допълвам! А какви глупости пишат разни хейтъри по всички групи не се интересувам !!!

Коментар

• Ако бях на мястото на Райков, вместо да пълня на банките гушата с лихви щях да пусна облигации ;-)
                  Хем ще е възможно договаряне на по добри условия по кредитирането :-)

Да не споменавам ц..... на сл..... масло ;-)

Коментар

При мен много честичко се случва да закривам позиции пред дивиденттно ;-)

Коментар

И аз така. След лъжата за дивидента, не само, че нямам никакво намерение да купувам, колкото и да слезе, а и почти не я следя вече. Ако се качи достатъчно, махам ги... Аз лично съм много дивидентно ориентиран...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

В коя посока са се променили, че след лъжата за дивидент аз спрях да ги следя?

Коментар

https://www.agriabg.com/bg/financial...%B7%D0%B8.html

Тук има раздвижване на прогнозите ;-)
                          В коя посока са се променили, че след лъжата за дивидент аз спрях да ги следя?

Коментар

https://www.agriabg.com/bg/financial...%B7%D0%B8.html

Резонно ревизиите са надолу.
                            Сайтът с прогнозите винаги ми е бил доста странен. Доход на акция никак не се връзва със счетоводна печалба. И защо разходи=приходи??

Коментар

• https://www.agriabg.com/bg/financial...%B7%D0%B8.html

Коментар

https://tvc-invdn-com.investing.com/...b9534d5574.png

Коментар

Working...
                                X