IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Вярно, че е много подценена но подобни нива над 40 лв на БФБ не кореспондират с реалността (Лично мнение).
    За над 40 не зная дали има потенциал ,но около 40 може да я докара, това са 100 процента от дъното и не е казано че ще е за година.Сложил съм я на второ място в предположението си за топ 10 акции и се надявам да си го заслужи.
    Last edited by спекуланта; 17.02.2025, 23:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
      Мисля, че дъното около 19 лв. го затвърдихме.
      Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
      Вярно, че е много подценена но подобни нива над 40 лв на БФБ не кореспондират с реалността (Лично мнение).

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Днес наблюдаваме миграцията на пиленцата от едното Агро към другото.
        Да видим дали ще прелетят до 21 км.
        Те тъкмо прелетят и може и тук да има търгово… като гледам Райков как си купува

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
          Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
          Днес наблюдаваме миграцията на пиленцата от едното Агро към другото.
          Да видим дали ще прелетят до 21 км.

Коментар

Тук определено се заформя много добра година :-)
            Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Мдааа, в петък беше интересно. Пшеницата подскочи здраво, а и това е само началото. В синхрон започнаха да обират ниските оферти продава.

Моля, уточнете какво имате предвид с “руснаците се наиграха”.
              Нямат много пшеница за износ. Спряха почти износ на ечемик и царевица. И цените се вдигат.

Коментар

Тук определено се заформя много добра година :-)
                Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)
                Мдааа, в петък беше интересно. Пшеницата подскочи здраво, а и това е само началото. В синхрон започнаха да обират ниските оферти продава.

Моля, уточнете какво имате предвид с “руснаците се наиграха”.
                Last edited by oil_coil; 15.02.2025, 17:24.

Коментар

• Тук определено се заформя много добра година :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                    Пшеницата се качва! Дано имаме в склада?
                    В склада има складиран рибар с елха.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

А това дали е Вярно все още ?
                      "Общата обработваема площ на Агрия Груп Холдинг АД е 150 000 дка., като 80 000 дка от тях са собствени земи. Компанията развива дейността си в Североизточна България."
                      Последно доста земя продадоха. После дали са купували, нямам престава. За съжаление виждаме тези неща с няколко месеца закъснение. Само казах, че на ОСА се каза, че се преговаря с евентуални партньори за пристанището, които да инвестират и затова не са предвидени инвестиции от холдинга за него...
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Екселски таблици.....

Коментар

• Затова и зададох въпроса;- много цифри се променят в сайта им, но тази си стои като щампа-
                          "Агрия-80х.дка/обр-ва 150х.дка"
                          Last edited by inta53; 08.02.2025, 17:48.

Коментар

Земята, която обработват(контролират) е много повече, колко точно собствена ЗЗ имат незнам
                            Знам за няколко землища, в които имам собствени земеделски земи, че работят съвместно с местни земеделски производители. Постоянно въртят едни масиви и правят струват не пускат други да обработват. Това конкуренция е непознато нещо ;-)
                            Това лято, като бях в България ми споделиха слух:
                            В землището където имам наследствени ЗЗ и има само 1 арендатор, с най ниски ренти в целия североизток, имало стара договорка групата около Агрия да не влиза срещу даване на зърно.

Коментар

• От както съм акционер -6-7г. стои тази информация на сайта за 80 000дка земя(затова казвам, че има информационно затъмнение). В отчетите всяка година има покупки на ЗЗ, така че би трябвало да е повече вече. Даже за миналата изглежда, че имаме нетно покупки повече от продажби ... ама кой да знае ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

А това дали е Вярно все още ?
                                "Общата обработваема площ на Агрия Груп Холдинг АД е 150 000 дка., като 80 000 дка от тях са собствени земи. Компанията развива дейността си в Североизточна България."
                                Земята, която обработват(контролират) е много повече, колко точно собствена ЗЗ имат незнам
                                Знам за няколко землища, в които имам собствени земеделски земи, че работят съвместно с местни земеделски производители. Постоянно въртят едни масиви и правят струват не пускат други да обработват. Това конкуренция е непознато нещо ;-)

Коментар

Working...
                                X