Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 17.02.2025, 23:34.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
Мисля, че дъното около 19 лв. го затвърдихме.
Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Днес наблюдаваме миграцията на пиленцата от едното Агро към другото.
Да видим дали ще прелетят до 21 км.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
Да видим дали ще прелетят до 21 км.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТук определено се заформя много добра година :-)
Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Мдааа, в петък беше интересно. Пшеницата подскочи здраво, а и това е само началото. В синхрон започнаха да обират ниските оферти продава.
Моля, уточнете какво имате предвид с “руснаците се наиграха”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТук определено се заформя много добра година :-)
Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)
Моля, уточнете какво имате предвид с “руснаците се наиграха”.Last edited by oil_coil; 15.02.2025, 17:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеПшеницата се качва! Дано имаме в склада?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
А това дали е Вярно все още ?
"Общата обработваема площ на Агрия Груп Холдинг АД е 150 000 дка., като 80 000 дка от тях са собствени земи. Компанията развива дейността си в Североизточна България."Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Земята, която обработват(контролират) е много повече, колко точно собствена ЗЗ имат незнам
Знам за няколко землища, в които имам собствени земеделски земи, че работят съвместно с местни земеделски производители. Постоянно въртят едни масиви и правят струват не пускат други да обработват. Това конкуренция е непознато нещо ;-)
В землището където имам наследствени ЗЗ и има само 1 арендатор, с най ниски ренти в целия североизток, имало стара договорка групата около Агрия да не влиза срещу даване на зърно.
Коментар
-
От както съм акционер -6-7г. стои тази информация на сайта за 80 000дка земя(затова казвам, че има информационно затъмнение). В отчетите всяка година има покупки на ЗЗ, така че би трябвало да е повече вече. Даже за миналата изглежда, че имаме нетно покупки повече от продажби ... ама кой да знае ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
А това дали е Вярно все още ?
"Общата обработваема площ на Агрия Груп Холдинг АД е 150 000 дка., като 80 000 дка от тях са собствени земи. Компанията развива дейността си в Североизточна България."
Знам за няколко землища, в които имам собствени земеделски земи, че работят съвместно с местни земеделски производители. Постоянно въртят едни масиви и правят струват не пускат други да обработват. Това конкуренция е непознато нещо ;-)
- 1 like
Коментар
Коментар