гледам, че почват да влизат нови акционери. Ами при задаваща се стагфлация земя и храна са защитен актив ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Доста некадърно мнение. Първо казах, че излизам с последните си бройчици. Това означава, че и преди съм излизал, имам продажби и над 25 кинта. Второ аз ако знаех, че хартията почти 2 години ще стагнира щях отдавна да съм продал ! Ама ако съм Нострадамус досега щях да бъда един от най-богатите инвеститори на земята. Отговорих ли на въпроса?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТо трябвало да се откачи от Софикс, че да тръгне :-)))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от TaurusBG Разгледай мнениепреди години имаше и по-високи нива, що не излезе тогаваМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТо трябвало да се откачи от Софикс, че да тръгне :-)))))
Никой не може да спре избушването на Дау, докато рижавия петел продължава да кукурига зад океана с досегашното кукуригане, като фашага. Гей отсекъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПоиграх си да сметна от доклада получените дивиденти от 38стр. и ги докарах до 30 003хил лв
а в КФН формата четем това;-8. Получени дивиденти от инвестиции 3-2303 27 686
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПоиграх си да сметна от доклада получените дивиденти от 38стр. и ги докарах до 30 003хил лв
а в КФН формата четем това;-8. Получени дивиденти от инвестиции 3-2303 27 686
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ако знаете на къде ще ходят майските фючърси, защо не търгувате тях, вместо акцията на Агрия?
Коментар
Коментар