Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
БФБ е нисколиквидна борса, но има интересни възможности за инвестиции и може да се научи много информация като ходиш на кафе с българския Бъфет или просто посещаваш ОСА и задаваш въпроси. Тези въпроси и техните отговори после не ги публикуват в медиите както и в протоколите на ОСА и е друг въпрос доколко това е легално или поне коректно предвид, че може да мине за вътрешна информация като присъстващите на ОСА имат явно предимство. Много рядко се споделя във форума и ако питаш учтиво, най-вероятно ще те игнорнат като колегата в темата на Слънчев бряг тези дни. Но ако пуснеш аргументирано мнение и сложиш правилното количество тролене, най-големите вярващи в акцията, които ходят на кафета, ОСА и вероятно си говорят на 4 очи с изпълнителния директор след събранията, няма да се сдържат и ще напишат дълги и аргументирани мнения да си защитават инвестициите. Ако ги помолиш учтиво, никога не биха споделили толкова много информация. От теб сега научих много за Агрия само от този пост и да, смятам ги за тъпи аграри защото още в началото на 2024 казах, че суровина няма да има. Нищо, че не следя дали ще вали, а си седя вкъщи пред лаптопа и чета новини в нета.
За алфата, мога да ти извадя колко съм изкарал през годините ако толкова държиш, но никога не е било само заради тях. Първият ми анализ беше януари 2017г за DRD, когато ми беше към 50% от целия портфейл и нямаше нови анализи от години защото алфата не плащаше добре тогава, сега е към тройно. Написах го защото исках да събера мнения къде мога да греша защото бях много булиш и този анализ събра над 50 мнения, 1,304 PVs и ми платиха $48.04. Ти колко пари си направил казваш?
А и в случай, че не си забелязал - хейтя понякога и собствените си позиции
Коментар