Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
точно липсата на обратно му позвалява да купува евтино за собствена сметка. Сигурно не е предполагал, че ще падне под 20лв.
Той явно не разбира добре обратното изкупуване и ползите от него, предимствата му пред дивидентите, когато акцията е подценена. С него може да се стабилизира цената, да се увеличи ликвидността, да се върнат пари към акционерите и да се реализират печалби за останалите акционери и други ползи
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://tradingeconomics.com/commodity/ethanolEthanol 1.7275
„
И слънчогледа 1130/мт.
https://tradingeconomics.com/commodity/sunflower-oilLast edited by inta53; 14.01.2025, 23:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеЛеле-мале, едни 4000 бройки трети ден не могат да минат… Райков да си беше обявил едно обратно изкупуване между 19 и 20лв, вместо да се набива над 20.
Той явно не разбира добре обратното изкупуване и ползите от него, предимствата му пред дивидентите, когато акцията е подценена. С него може да се стабилизира цената, да се увеличи ликвидността, да се върнат пари към акционерите и да се реализират печалби за останалите акционери и други ползиLast edited by petyob; 13.01.2025, 12:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не смесвам,- но ми се иска да е за общото благо,- не мислиш ли!
Но това сме гласували ,- за срок от една година. То е ясно че като заложи поръчка(ако имаше право) за 10000бр. на 28,00 колкото е гласувано ще го залеят и ще затвори да речем на 22,00 и на следващия ден по почина както споминах по долу ,- сериозно практикуван и те така ще си изкупим по евтино и за благото на всички, а не само на Райков!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Инта стар комунист ли си?- бедна ти е фантазията каккъв "кумунист" ;
-какви лозунги съм писал 1976г. по коридорите на траулера и как съм изхвърлил помполита (ако изобщо знаеш каква титла е това)от каютата си и съм си платил обратния път от Гренландия да Бг.
- и как съм съборил на 17г. всички портрети на ЦК на БКП - от Ц. Драгойчева, П Таков и ... до бай ти Тошо наредените "герои" в коридора пред учителската стая и директора ,- и от там без право да продължа обучението си!
Стой далеч и не си позволявай такива приказки, дори през форума, на тема комунистическа или социалистическа!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Инта стар комунист ли си? Стига с тия социалистически лозунги - за общото благо. Няма общо благо. Има моят личен финансов интерес. Това движи прогреса, затова предприемачите стават в 5 сутринта - за да изкарат днес повече от вчера. Икономистите го наричат ръст на БВП. Всичко останало е демагогия, при това от най-лошия вид - социалистическата.
Инта стар комунист ли си?- бедна ти е фантазията каккъв "кумунист" ;
-какви лозунги съм писал 1976г. по коридорите на траулера и как съм изхвърлил помполита (ако изобщо знаеш каква титла е това)от каютата си и съм си платил обратния път от Гренландия да Бг.
- и как съм съборил на 17г. всички портрети на ЦК на БКП - от Ц. Драгойчева, П Таков и ... до бай ти Тошо наредените "герои" в коридора пред учителската стая и директора ,- и от там без право да продължа обучението си!
Стой далеч и не си позволявай такива приказки, дори през форума, на тема комунистическа или социалистическа!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Но това сме гласували ,- за срок от една година. То е ясно че като заложи поръчка(ако имаше право) за 10000бр. на 28,00 колкото е гласувано ще го залеят и ще затвори да речем на 22,00 и на следващия ден по почина както споминах по долу ,- сериозно практикуван и те така ще си изкупим по евтино и за благото на всички, а не само на Райков!
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Но това сме гласували ,- за срок от една година. То е ясно че като заложи поръчка(ако имаше право) за 10000бр. на 28,00 колкото е гласувано ще го залеят и ще затвори да речем на 22,00 и на следващия ден по почина както споминах по долу ,- сериозно практикуван и те така ще си изкупим по евтино и за благото на всички, а не само на Райков!
Мисля че всеки има право да прави каквото си реши със собствените си пари. Свободна стопанска инициатива се нарича и на този принцип се гради света към който се насочихме и присъединихме след 1989 г.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнта смества покупки от самото дружество с такива от мажо. Разликата е съществена! Отделно като има готови да му продават на 20 лв. да не е глупак да им дава по 28. Като им обере акциите в ниското, вече може да се ходи към 28 и нагоре. И тогава ще има "Очи пълни, ръце празни"
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНямаше ли да е по добре, да пусне поръчки през ден за обратно изкупуване по 5-10 000бр. на 28,00лв. както е и гласувано, а пазара да ги затваря там където отсече?
-И така всички щяхме да блажим,- по почина "чичо"
Агрия груп холдинг АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
13:45
ИНФОРМАЦИЯ
От «Агрия Груп Холдинг»АД, предоставена на дружеството с уведомления от Емра ЕООД с ЕИК 125048121 относно ИНФОРМАЦИЯ СЪГЛАСНО параграф 6 на Член 19 от Регламент (ЕС) №596/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 16 април 2014 г.
Относно СДЕЛКИ СВЪРЗАНИ С АКЦИИ, издадени от публично дружество Емитент на акции („Агрия Груп Холдинг“ АД с ЕИК 148135254), допуснати до търговия на регулиран пазар на ценни книжа, търгувани на Основен пазар на Българска Фондова Борса АД, Сегмент Акции «Премиум», с присвоен борсов код AGH, ISIN код BG1100085072, сключени на на 19.12.2024 г. и 20.12.2024 г. за сметка на лице („Емра“ЕООД с ЕИК 125048121), тясно свързано с лице, изпълняващо ръководни функции в емитента „Агрия Груп Холдинг“АД (Емил Веселинов Райков с ЕГН 7207288244, в качеството на член на Съвета на директорите и изпълнителен директор на емитента „Агрия Груп Холдинг“АД).
Естество на сделките
Придобиване на 19.12.2024 г. пряко чрез покупка на 5 280 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас от капитала на «Агрия Груп Холдинг» АД с номинална стойност един лев всяка, правата по които може да упражняват в общото събрание на «Агрия Груп Холдинг»АД, съставляващи 0.08% от капитала на «Агрия Груп Холдинг»АД.
Придобиване на 20.12.2024 г. пряко чрез покупка на 5 150 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас от капитала на «Агрия Груп Холдинг» АД с номинална стойност един лев всяка, правата по които може да упражняват в общото събрание на «Агрия Груп Холдинг»АД, съставляващи 0.08% от капитала на «Агрия Груп Холдинг»АД
Незнам за по добра подсказка от това действие на Райков, какво да се очаква в отчетите за Q3 ;-)
Коментар
Коментар