Има дивидент ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
За над 40 не зная дали има потенциал ,но около 40 може да я докара, това са 100 процента от дъното и не е казано че ще е за година.Сложил съм я на второ място в предположението си за топ 10 акции и се надявам да си го заслужи.
Коментар
-
Олиото е на абсолютен връх-
https://www.investing.com/commoditie...oil-c1-futures
Царевицата е на 16м връх-
Bulls ride corn to 16-month highs
https://www.farmprogress.com/markets...n-market-recap
Пшеницата също е рязко нагоре
https://www.investing.com/commodities/us-wheat
Интересно става тук....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Вярно, че е много подценена но подобни нива над 40 лв на БФБ не кореспондират с реалността (Лично мнение).Last edited by спекуланта; 17.02.2025, 23:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
Мисля, че дъното около 19 лв. го затвърдихме.
Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Днес наблюдаваме миграцията на пиленцата от едното Агро към другото.
Да видим дали ще прелетят до 21 км.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Дано тази година толкова подценената акция на Агрия покаже ликвидност. На по-високи цени се купува по-лесно май :-)
Но цени 40-80 лв.(както много опитни инвеститори внушаваха) не ми се вярва да видим
Да видим дали ще прелетят до 21 км.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТук определено се заформя много добра година :-)
Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Мдааа, в петък беше интересно. Пшеницата подскочи здраво, а и това е само началото. В синхрон започнаха да обират ниските оферти продава.
Моля, уточнете какво имате предвид с “руснаците се наиграха”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТук определено се заформя много добра година :-)
Руснаците се наиграха, гледайте къде ще отидат цените на пшеницата и царевицата (етанола) ;-)
Моля, уточнете какво имате предвид с “руснаците се наиграха”.Last edited by oil_coil; 15.02.2025, 17:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеПшеницата се качва! Дано имаме в склада?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
А това дали е Вярно все още ?
"Общата обработваема площ на Агрия Груп Холдинг АД е 150 000 дка., като 80 000 дка от тях са собствени земи. Компанията развива дейността си в Североизточна България."Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар