If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-"Фючърсите на слънчогледовото масло се повишиха над 1350 долара на тон, най -високият от ноември 2022 г., воден от комбинация от глобални ограничения за предлагане и нарастващо търсене. В Украйна, ключов износител, цените се покачиха в пристанищата на Черно море на фона на намален брой оферти и повишено търсене на износител. В същото време украинските преработвателни компании са повишили покупните цени на слънчогледовите семена поради недостиг на суровини и ограничената вътрешна наличност,"......
Имаше всички пазарни предпоставки от септември 24г.- до сега да се покрие този чарт, но не се;-
въпреки че е кръстен "Agria-04.25y", както се вижда https://postimg.cc/2VmRG01c
п.п.- може би след 18-20,03, след едни 6220бр. и да се случи...
Земеделска земя Агрия:
От последния отчет при мен излиза:
1. 4186 лв продажна цена на дка;
2. 2668 лв. балансова стойност на продадената ЗЗ;
3. Обосновано предположение за собственост върху 65 112 дка
Ако са ми верни изчисленията само пазарната стойността на ЗЗ е 2 пъти повече от пазарната капитализация. Всичко друго си е бонус! Включително дългове, складови наличности, спиртоварни, маслобойни и др.п. активи.
Имам, не е препоръка за нищо!
Струва ми се малко толкова ЗЗ !? Нали до преди няколко години имаха 80 хил.дка? Не може да са продали толкова
Земеделска земя Агрия:
От последния отчет при мен излиза:
1. 4186 лв продажна цена на дка;
2. 2668 лв. балансова стойност на продадената ЗЗ;
3. Обосновано предположение за собственост върху 65 112 дка
Ако са ми верни изчисленията само пазарната стойността на ЗЗ е 2 пъти повече от пазарната капитализация. Всичко друго си е бонус! Включително дългове, складови наличности, спиртоварни, маслобойни и др.п. активи.
Коментар