IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• К`во ста`а, Уе - никой нищо не казва... колко Нови Жабока ще си имаме?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А аз окол 1.3-1.5 милки

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
        Ами трябва срока изтече вчера, значи днес би трябвало да обявят колко са набраните средства.
        .... надявам се да са набрани около 1.08 КБ...

Коментар

• Ами трябва срока изтече вчера, значи днес би трябвало да обявят колко са набраните средства.

Коментар

• Дано днес това научим.

Коментар

• Тук вече има ли яснота колко пара се е събрала и колко акции са записани ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Импи, пощръкля с тези чужди велпапета, но нали се сещаш, че ако Доналда го коронясат може след короноясването да причини и борсови неволи, така, че да не стане после да го наругаеш като обонго или като никиту (на салам) Карай внимателната с чуждия кадастрон
                Не само, че сещам, но аз и моите клиенти точно туй чакаме, за да налазим американските пазари. Предвидено това е и дори - желано.

Това вероятно ще бъде първата реакция - но впоследствие управлението на този могъщ и мъдър старец ще извиси американският бизнес до неподозирани върхове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Доста лотове - около 18 се търсят ли? Това не бройки - не забравяй.

Аз лично може и да шитна моите облизвации около другият месец например - ако да кажем щатските пазари паднат гнусно и ми падне случай да се награбя с евтини сини чипченца.

Какво ще загубя? 3-3.5% лихва?
                  Импи, пощръкля с тези чужди велпапета, но нали се сещаш, че ако Доналда го коронясат може след короноясването да причини и борсови неволи, така, че да не стане после да го наругаеш като обонго или като никиту (на салам) Карай внимателната с чуждия кадастрон
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Доста лотове - около 18 се търсят ли? Това не бройки - не забравяй.

Аз лично може и да шитна моите облизвации около другият месец например - ако да кажем щатските пазари паднат гнусно и ми падне случай да се награбя с евтини сини чипченца.

Какво ще загубя? 3-3.5% лихва?

Коментар

• Е 3 бройки нищо не са. Някой може да иска да е сигурен, че няма да има проблеми или просто му трябват парици. Май вече ще да е приключило записването. Да почакаме да видим резултата.

Коментар

• Апропо - гледам немалко поръчки купува за Жабешки облизвации... дали сам Жабокът не си ги изкупува баш накрая? Остава да се чопнат от тях едни около 4.38%...

Коментар

• Ще видим, неговата кожа.

Коментар

• Едва ли. Императора не иска да са повече от 208 ... Още малко и ще се разбере.

Коментар

• Някой има ли информация какво става ?
                              Според мен ще бъдат записани най - малко 500 К нови акции
                              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                И на мен парички са ми дръпнали за Новите Жабоци, от мен записани.
                                Император - с тези жаябоци - много приказки за нищо. Дано извадите и профит!

Коментар

Working...
                                X