К`во ста`а, Уе - никой нищо не казва... колко Нови Жабока ще си имаме?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеАми трябва срока изтече вчера, значи днес би трябвало да обявят колко са набраните средства.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпи, пощръкля с тези чужди велпапета, но нали се сещаш, че ако Доналда го коронясат може след короноясването да причини и борсови неволи, така, че да не стане после да го наругаеш като обонго или като никиту (на салам)Карай внимателната с чуждия кадастрон
Предвидено това е и дори - желано.
Това вероятно ще бъде първата реакция - но впоследствие управлението на този могъщ и мъдър старец ще извиси американският бизнес до неподозирани върхове.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДоста лотове - около 18 се търсят ли? Това не бройки - не забравяй.
Аз лично може и да шитна моите облизвации около другият месец например - ако да кажем щатските пазари паднат гнусно и ми падне случай да се награбя с евтини сини чипченца.
Какво ще загубя? 3-3.5% лихва?Карай внимателната с чуждия кадастрон
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Доста лотове - около 18 се търсят ли? Това не бройки - не забравяй.
Аз лично може и да шитна моите облизвации около другият месец например - ако да кажем щатските пазари паднат гнусно и ми падне случай да се награбя с евтини сини чипченца.
Какво ще загубя? 3-3.5% лихва?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ на мен парички са ми дръпнали за Новите Жабоци, от мен записани.
Коментар
�
Коментар