IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И на мен парички са ми дръпнали за Новите Жабоци, от мен записани.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
      208 000 трябва да се запишат ?!
      На всички им трябва късмет. Няма нищо сигурно , а светът е ужасно променлив и ЗК не е по рискова от банка или предприятие. Лично мнение.
      Съвсем напримерно около да кажем толкова би било хубаво.

Коментар

• 208 000 трябва да се запишат ?!
        На всички им трябва късмет. Няма нищо сигурно , а светът е ужасно променлив и ЗК не е по рискова от банка или предприятие. Лично мнение.

Коментар

Тук настъпи тишина, а е 01.08.и днес практически приключва плащането на акциите. Смятам, че сигурно минимума е записан, а за повече ... е колкото толкова. Аз се включих. Успех на всички които са решили да запишат и късмет
          Дано се запишат не ного.

Коментар

Тук настъпи тишина, а е 01.08.и днес практически приключва плащането на акциите. Смятам, че сигурно минимума е записан, а за повече ... е колкото толкова. Аз се включих. Успех на всички които са решили да запишат и късмет
            Като гледам първите 10 на аска и бида - мислех ,че вече е приключила
            къмпанията.
            И аз желая късмет на записалите от емисията - май ще се нуждаят от него.

Коментар

• Тук настъпи тишина, а е 01.08.и днес практически приключва плащането на акциите. Смятам, че сигурно минимума е записан, а за повече ... е колкото толкова. Аз се включих. Успех на всички които са решили да запишат и късмет

Коментар

• ДНЕС, отворих да проверя сметките си в моя ИП. Гледам и не вярвам на ушите си.

Гледам че има превод за плащането за новите акции. Превели са ми парите от моята сметка към банката-посредник. Това добре, няма лошо. Но има две неща които ме объркват тотално. Първо много добре помня че плащанията трябваше да станат на 02.08 - тоест вторник. Второто е че за дата на превод от моята сметка към банката-посредник е отразено 01.08. Тоест след два дни!
                Не знам точно кога е направен превода, но най-вероятно в петък следобяд.

Не знам какво да мисля по цялата организация на работа на Карол. Имаме си превод направен на 29.07, но отчетен на 1.08.

Коментар

Още 3 дни до края на записването дали ще се платят 200 000 акции?!
                  Най-вероятно ще се платят Слави., Как да изтърват 1 милион събрани парета!?!? )))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Още 3 дни до края на записването дали ще се платят 200 000 акции?!

Коментар

• Да се върнем ли назад за да си видиш глупостите, които пишеше.Нали твърдеше, че няма да има записвания.Успешна е и за двете страни, а е срам за завистлививите хейтърски тролове.Те все акъл дават и все губят и са прецакани..0000%
                      Точно ти пък да смяташ успеха и неуспеха.Ами ти си най големия хейтър и неудачник след ПК

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Прецакания трол пак ли завистливо мърси темата.Ами още една грешна прогноза му се видя- емисията беще успешна, а трола пак да хейтва от завист
                        Доста хора се поблазниха от дивидента, а и компанията с нищо не е по лоша от много други
                        Интересно становище !!! По-интересното в него е термина "успешна емисия"!!! Успешна за кого !?!?. Може би за не-троловете))))
                        Успешна ще ти е една емисия, когато си прибереш главницата по нея след 5г и при това я прибереш по следния начин:
                        а) успешно (сиреч да прибереш някаква главница)
                        б) размера да е успешен (сиреч - да прибереш поне това което си дал в началото)

По кой показател е успешна ???
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Прецакания трол пак ли завистливо мърси темата.Ами още една грешна прогноза му се видя- емисията беще успешна, а трола пак да хейтва от завистПак се изгуби математиката на трола, който все говори за нея
                          Доста хора се поблазниха от дивидента, а и компанията с нищо не е по лоша от много други
                          Last edited by Kiro; 27.07.2016, 19:11.

Коментар

• [QUOTE=vale1;1060014453]
                            Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Прецаканото: стига си всявало паника - облизвациите щяха да ги изплатят дори и новата емисия да не мине: дори бегъл поглед в отчетите показва туй. Щом правят и обратни изкупуваници, значи имат пари. Нека продължават - ако не се запишат ного нови жабоци, може след 5 години да се окаже, че общият брой на акциите е горе-долу колкото сегашния, а това подкрепя стойността на акцията.[/QUOTЕ

Не съм съвсем съгласен.
                            При неуспех на емисията дружеството може да се окаже със сериозни ликвидни проблеми след гласуваните и раздадени 2 млн.лв дивидент по обикновените акции.
                            Все пак не могат да се оберат всички пари по сметките - с какво ще работят ?
                            А и нали не мислиш собствения капитал стои по сметки.
                            Затова си мисля от началото,че по един или друг начин новата емисия ще е успешна или... ще измислят нещо с облигациите .
                            Не е препоръка.

- Ще предизвикаш смут в Импето , и утре ще срине пазара на "облизвации"

Коментар

• [QUOTE=Императорът;1060014350]Прецаканото: стига си всявало паника - облизвациите щяха да ги изплатят дори и новата емисия да не мине: дори бегъл поглед в отчетите показва туй. Щом правят и обратни изкупуваници, значи имат пари. Нека продължават - ако не се запишат ного нови жабоци, може след 5 години да се окаже, че общият брой на акциите е горе-долу колкото сегашния, а това подкрепя стойността на акцията.[/QUOTЕ]

Не съм съвсем съгласен.
                              При неуспех на емисията дружеството може да се окаже със сериозни ликвидни проблеми след гласуваните и раздадени 2 млн.лв дивидент по обикновените акции.
                              Все пак не могат да се оберат всички пари по сметките - с какво ще работят ?
                              А и нали не мислиш собствения капитал стои по сметки.
                              Затова си мисля от началото,че по един или друг начин новата емисия ще е успешна или... ще измислят нещо с облигациите .
                              Не е препоръка.
                              Last edited by vale1; 27.07.2016, 18:36.

Коментар

Нямам предвид компанията, а какво следва?! Изкупуване , отписване и ?! Какво става с миноритарите? Ами защо ще изкупува на 13,3 , а не на 26 тогава?! Да даде на всички свои "партньори" във фирмата да спечелят! Нали е ЛАРИШ!
                                Кой е казал че е ларш!???? Няма такова нещо)))) Чичо кирчо е обратното на ларш!!!! Компанията обаче е нещо многократно по-стойностно (отколкото е в момента)!!! По-стойностно (многократно) и от самия чичо кирчо дори!!!!
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X