If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
208 000 трябва да се запишат ?!
На всички им трябва късмет. Няма нищо сигурно , а светът е ужасно променлив и ЗК не е по рискова от банка или предприятие. Лично мнение.
Съвсем напримерно около да кажем толкова би било хубаво.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
208 000 трябва да се запишат ?!
На всички им трябва късмет. Няма нищо сигурно , а светът е ужасно променлив и ЗК не е по рискова от банка или предприятие. Лично мнение.
Тук настъпи тишина, а е 01.08.и днес практически приключва плащането на акциите. Смятам, че сигурно минимума е записан, а за повече ... е колкото толкова. Аз се включих. Успех на всички които са решили да запишат и късмет
Дано се запишат не ного.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Тук настъпи тишина, а е 01.08.и днес практически приключва плащането на акциите. Смятам, че сигурно минимума е записан, а за повече ... е колкото толкова. Аз се включих. Успех на всички които са решили да запишат и късмет
Като гледам първите 10 на аска и бида - мислех ,че вече е приключила
къмпанията.
И аз желая късмет на записалите от емисията - май ще се нуждаят от него.
ДНЕС, отворих да проверя сметките си в моя ИП. Гледам и не вярвам на ушите си.
Гледам че има превод за плащането за новите акции. Превели са ми парите от моята сметка към банката-посредник. Това добре, няма лошо. Но има две неща които ме объркват тотално. Първо много добре помня че плащанията трябваше да станат на 02.08 - тоест вторник. Второто е че за дата на превод от моята сметка към банката-посредник е отразено 01.08. Тоест след два дни!
Не знам точно кога е направен превода, но най-вероятно в петък следобяд.
Не знам какво да мисля по цялата организация на работа на Карол. Имаме си превод направен на 29.07, но отчетен на 1.08.
Да се върнем ли назад за да си видиш глупостите, които пишеше.Нали твърдеше, че няма да има записвания.Успешна е и за двете страни, а е срам за завистлививите хейтърски тролове.Те все акъл дават и все губят и са прецакани..0000%
Точно ти пък да смяташ успеха и неуспеха.Ами ти си най големия хейтър и неудачник след ПК
Прецакания трол пак ли завистливо мърси темата.Ами още една грешна прогноза му се видя- емисията беще успешна, а трола пак да хейтва от завист
Доста хора се поблазниха от дивидента, а и компанията с нищо не е по лоша от много други
Интересно становище !!! По-интересното в него е термина "успешна емисия"!!! Успешна за кого !?!?. Може би за не-троловете))))
Успешна ще ти е една емисия, когато си прибереш главницата по нея след 5г и при това я прибереш по следния начин:
а) успешно (сиреч да прибереш някаква главница)
б) размера да е успешен (сиреч - да прибереш поне това което си дал в началото)
По кой показател е успешна ???
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Прецакания трол пак ли завистливо мърси темата.Ами още една грешна прогноза му се видя- емисията беще успешна, а трола пак да хейтва от завистПак се изгуби математиката на трола, който все говори за нея
Доста хора се поблазниха от дивидента, а и компанията с нищо не е по лоша от много други
Прецаканото: стига си всявало паника - облизвациите щяха да ги изплатят дори и новата емисия да не мине: дори бегъл поглед в отчетите показва туй. Щом правят и обратни изкупуваници, значи имат пари. Нека продължават - ако не се запишат ного нови жабоци, може след 5 години да се окаже, че общият брой на акциите е горе-долу колкото сегашния, а това подкрепя стойността на акцията.[/QUOTЕ
Не съм съвсем съгласен.
При неуспех на емисията дружеството може да се окаже със сериозни ликвидни проблеми след гласуваните и раздадени 2 млн.лв дивидент по обикновените акции.
Все пак не могат да се оберат всички пари по сметките - с какво ще работят ?
А и нали не мислиш собствения капитал стои по сметки.
Затова си мисля от началото,че по един или друг начин новата емисия ще е успешна или... ще измислят нещо с облигациите .
Не е препоръка.
- Ще предизвикаш смут в Импето , и утре ще срине пазара на "облизвации"
[QUOTE=Императорът;1060014350]Прецаканото: стига си всявало паника - облизвациите щяха да ги изплатят дори и новата емисия да не мине: дори бегъл поглед в отчетите показва туй. Щом правят и обратни изкупуваници, значи имат пари. Нека продължават - ако не се запишат ного нови жабоци, може след 5 години да се окаже, че общият брой на акциите е горе-долу колкото сегашния, а това подкрепя стойността на акцията.[/QUOTЕ]
Не съм съвсем съгласен.
При неуспех на емисията дружеството може да се окаже със сериозни ликвидни проблеми след гласуваните и раздадени 2 млн.лв дивидент по обикновените акции.
Все пак не могат да се оберат всички пари по сметките - с какво ще работят ?
А и нали не мислиш собствения капитал стои по сметки.
Затова си мисля от началото,че по един или друг начин новата емисия ще е успешна или... ще измислят нещо с облигациите .
Не е препоръка.
Нямам предвид компанията, а какво следва?! Изкупуване , отписване и ?! Какво става с миноритарите? Ами защо ще изкупува на 13,3 , а не на 26 тогава?! Да даде на всички свои "партньори" във фирмата да спечелят! Нали е ЛАРИШ!
Кой е казал че е ларш!???? Няма такова нещо)))) Чичо кирчо е обратното на ларш!!!! Компанията обаче е нещо многократно по-стойностно (отколкото е в момента)!!! По-стойностно (многократно) и от самия чичо кирчо дори!!!!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар