If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, може и да си права......след акция, възможност и жена никога не се тича......следващата винаги идва рано или късно......макар ще след последното ми е трудно де ..............все пак природа....хахаха...
е с последното не съвсем така ))) Видял ли си котка да тича по котарак ?! Котката е хитра мамуна - само се показва, а котараци -"ного" и са все в отлична форма (поне в началаото), накрая котката избира котарак ))))))) Макар че при хората не съвсем като жиуотните, всякакви случаи има, свят широк))))
Принципно за тая хартия - нема никакви нужди от прибързани действия. Стоиш си спокойно на спирката и следващия трямвай ти я носи на тепсия
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не се ядосвай човече. Знай едно - днес плачеш утре може да се радваш - казали са хората - "всяко зло - за добро"
Ако ти се избуши главницата ще се ядосваш, че си омачкал кеша, и че не ти е под ръка, ако през това време започне да скача умрялата котка
Абе, може и да си права......след акция, възможност и жена никога не се тича......следващата винаги идва рано или късно......макар ще след последното ми е трудно де ..............все пак природа....хахаха...
Да му е....майката брокера не ми е купил правата.....кода не ми излизаше на платформата и заявих обикновенни акции с особенни указания че искам права......клиринга ми е дал поръчката като невалидна
Кожата му !!!!
Не се измъчвай - ще си купиш акции, когато пъкнат в свободна търговия. И аз ще си купя още, че си поръчах само 111.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да му е....майката брокера не ми е купил правата.....кода не ми излизаше на платформата и заявих обикновенни акции с особенни указания че искам права......клиринга ми е дал поръчката като невалидна
Не се ядосвай човече. Знай едно - днес плачеш утре може да се радваш - казали са хората - "всяко зло - за добро"
Ако ти се избуши главницата ще се ядосваш, че си омачкал кеша, и че не ти е под ръка, ако през това време започне да скача умрялата котка
Не е препоръка... !!!
Импи,., много станаха тарикатите налЕ??? Как нямаш вяра на Ирен, че може да поддържа цялата емисия и обещаното диведент по обикновените ???
Ех Импи, ами нали като пуснат в обръщение ного електронни хартии ще получат и 5 кинта за всяка виртуалка. Реални кинти ще влязат, нали това е целта!?!? А щом влязат и ще има за диведент по обикновените бе Импи!!!! Как не се догаждаш?!?!! Стягай се в кръста, и кажи кога ще гласуваме за дуче???
И аз мислех, че ако съберат ного от новите привилегии, може да снесат пак левченце по простите догодина... ама ако не ги похарчат за да купуват конкуренция - което е ного вероятно да сторят (да купят конкуренция).
Друго което аз бих сторил ако не купя конкуренция - обратно изкупуване, било на привилегии, било на прости, но по-скоро на прости. Ако сберат 4 КБ от емисията (все се надявам, че немалка част от привилегиите няма да бъдат записани - а правата може да бъдат купени поне по около две различни причини), 3 КБ ще отидат за плащане на облизвациите (не че не можеха да бъдат платени и без нова емисия) и ще останат доста пари за различни работи - според както решат и според както дойде - купуване на конкурентни къщи и вериги, обратно изкупуване, дивидент по простите (последното е най-неправилно).
Мене ми се ще (щеше) да бъдат записани около например 208 000 привилегии.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
На кантар бях дали да не взема 8000 права но купих само 4000.Сигурно ще ме е яд след време ама какво да се прави трябва да спазвам инвестиционна дисциплина.
Вторичното предлагане ще се установи след година на 6 , 6.50 Пукайте се завистливи тролове с празни джобове.Импов, уж ти се смяха, па понакупиха
Само тъпите тролове пак са капут
БРАВОС, на такива сериозни хакционери ! - поне си държат на избора !
Вторичното предлагане ще се установи след година на 6 , 6.50 Пукайте се завистливи тролове с празни джобове.Импов, уж ти се смяха, па понакупиха
Само тъпите тролове пак са капут
Ного права изпонакупихте бе, вашите кожички - нали не ви кефеше Жабокът?
Като изпозапишете 800 000 акции, ще ми изцоцвате ного от печалбата - и по простите акции: нъцки.
Импи,., много станаха тарикатите налЕ??? Как нямаш вяра на Ирен, че може да поддържа цялата емисия и обещаното диведент по обикновените ???
Ех Импи, ами нали като пуснат в обръщение ного електронни хартии ще получат и 5 кинта за всяка виртуалка. Реални кинти ще влязат, нали това е целта!?!? А щом влязат и ще има за диведент по обикновените бе Импи!!!! Как не се догаждаш?!?!! Стягай се в кръста, и кажи кога ще гласуваме за дуче???
Не е препоръка... !!!
Коментар