Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
ОК
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеТе миналата годинка за обикновенните дадоха доста повече дивидент от привилигированите
Тая година кво се очаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение...
при цена 7 лв дивидента от 71стотинки (чисто след данъка) идва 10% - доходност за която много капи ще литнат по други позиции.
....
Тая година кво се очаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениетака като уточняваш - разбира се че не е сигурен дивидента там. за това има обикновени акции и такива със сигурен дивидент. Императора по долу е писал че и при обикновените дивидента ще стане практика според думи на мажоритаря, но докато не се гласува дивидента за съответната година не е сигурен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеговоря за обикновените
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениесигурно ли е ,че ще има дивидент за 2010
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение.....
Софком не спират да ме изненадват. Винаги са точни като швейцарски часовник в публикуването на отчетите и плащането на дивидента. Резултатите им са много добри..все едно печатат пари.
кратко , ясно и точно , ...
но, определено ще сгрешиш ако ги размразиш на 7.50 без наложителна причина
успехи, каквото и да решиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение........ Резултатите им са много добри..все едно печатат пари.
Коментар
-
Ивко,
специално за теб ще извадя от фризера едни 7К броя по 7.50 ако си навит
голям продавач тук към момента няма и затова цената качва леко и спокойно. Големите продавачи бяха миналата и по миналата година, който закачил закачил.
при цена 7 лв дивидента от 71стотинки (чисто след данъка) идва 10% - доходност за която много капи ще литнат по други позиции.
Софком не спират да ме изненадват. Винаги са точни като швейцарски часовник в публикуването на отчетите и плащането на дивидента. Резултатите им са много добри..все едно печатат пари.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеПо-добре ги скрий на айсберг, да не уплашиш продавача))))
Коментар
Коментар