IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Миналата година дадоха двойно повече при обикновените, защото през 2009 не им бяха дали нищо. Та искаха да изравнят нещата. Поне аз не смятам, че тая година дивидента за обикновените ще е много по-голям от 75 стотинки.
    Е, чак ного... кинт-кинт и половина.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
      Те миналата годинка за обикновенните дадоха доста повече дивидент от привилигированите
      Тая година кво се очаква
      Миналата година дадоха двойно повече при обикновените, защото през 2009 не им бяха дали нищо. Та искаха да изравнят нещата. Поне аз не смятам, че тая година дивидента за обикновените ще е много по-голям от 75 стотинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        ...
        при цена 7 лв дивидента от 71стотинки (чисто след данъка) идва 10% - доходност за която много капи ще литнат по други позиции.
        ....
        Те миналата годинка за обикновенните дадоха доста повече дивидент от привилигированите
        Тая година кво се очаква

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          така като уточняваш - разбира се че не е сигурен дивидента там. за това има обикновени акции и такива със сигурен дивидент. Императора по долу е писал че и при обикновените дивидента ще стане практика според думи на мажоритаря, но докато не се гласува дивидента за съответната година не е сигурен.
          Не сигурен но ного-ного вероятен.

Коментар

• с туй отъняло предлагане, 7лв ще видим доста по-рано от април-май

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              говоря за обикновените
              така като уточняваш - разбира се че не е сигурен дивидента там. за това има обикновени акции и такива със сигурен дивидент. Императора по долу е писал че и при обикновените дивидента ще стане практика според думи на мажоритаря, но докато не се гласува дивидента за съответната година не е сигурен.

Коментар

• говоря за обикновените

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  сигурно ли е ,че ще има дивидент за 2010
                  "гарантиран" дивидент какво мислиш че значи

Коментар

• сигурно ли е ,че ще има дивидент за 2010

Коментар

.....

Софком не спират да ме изненадват. Винаги са точни като швейцарски часовник в публикуването на отчетите и плащането на дивидента. Резултатите им са много добри..все едно печатат пари .

кратко , ясно и точно , ...

но, определено ще сгрешиш ако ги размразиш на 7.50 без наложителна причина

успехи, каквото и да решиш

Коментар

• Както е тръгнало, обикновените на осмак скоро по-сгодни за пазаруване ще станат.

Ного кефя на тая акция. Неслучайно нося на реверът на любимият си костюм подареният ми от господарите на Софкомът златен жабок с изумрудено очо.

Коментар

........ Резултатите им са много добри..все едно печатат пари .
                          имам странното усещане че просто са честни към акционерите си и не допускат кражби от персонал.....вероятно много други също печатат пари но те поради различни причини никога не достигат до акционерите

Коментар

• Ивко,

специално за теб ще извадя от фризера едни 7К броя по 7.50 ако си навит

голям продавач тук към момента няма и затова цената качва леко и спокойно. Големите продавачи бяха миналата и по миналата година, който закачил закачил.

при цена 7 лв дивидента от 71стотинки (чисто след данъка) идва 10% - доходност за която много капи ще литнат по други позиции.

Софком не спират да ме изненадват. Винаги са точни като швейцарски часовник в публикуването на отчетите и плащането на дивидента. Резултатите им са много добри..все едно печатат пари .
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Малко ви завиждам. Не вярвах, че ще правите и капиталови печалби. Мислех, че само на дивидента ще я карате. Но явно по-стойностните неща започнаха да се оценяват. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                                По-добре ги скрий на айсберг, да не уплашиш продавача ))))
                                Само гледай...

Коментар

Working...
                                X