IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Не си ама изобщо в час. Имам акции тук повече от 2 год. (с различни количества през периодите). Освен това ако искам да критикувам - критикувам. Понякога и се забавлявам да ви пораздразня, но Мисля че, критиката е по-смислена от празните хвалебствия и се надявам онези от дружеството да следят и критиката. Ако искам, да изтъкна плюс, го казвам. Какъв ти е проблема ? Това че, съм се писала мечка не значи, че съм мечка в истинския смисъл. Освен това съм добавила и "утешителка", за да не сте валат и да има нещо и за утеха. И ако ще коментираме нещо нека имаме по-голяма конкретика върху дружество и акциите, а не бла-бла на празни обороти. Вместо да се зарадва, че съм се върнала във форума, той тръгнал сечено да прави. Я по-кротко. Идва коледа. Трябва да сме хрисими и малко по-добронамерени.
    С ника мече цвети кефиш, но с тоя основната ти цел е да манипулираш, за да се опитваш да намалиш цените там където си си харесал. Справка: Алкомет, тука, сега Свилоза. За други акции не знам, з/о нямам, нито време да ти анализирам "творчеството" с тоя ник, едва ли и на други хора би им се занимавало...

Весели празници и на тебе, наистина...
    Просто коментирах, не съм искал да те засягам, според мен си се концентрирай на основния ник и не си губи времето.

P.S. виж си мненията по темата от Септември

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      интересно беше точно твоето мило мнение за акцията само преди 2 месеца...
      Не си ама изобщо в час. Имам акции тук повече от 2 год. (с различни количества през периодите). Освен това ако искам да критикувам - критикувам. Понякога и се забавлявам да ви пораздразня, но Мисля че, критиката е по-смислена от празните хвалебствия и се надявам онези от дружеството да следят и критиката. Ако искам, да изтъкна плюс, го казвам. Какъв ти е проблема ? Това че, съм се писала мечка не значи, че съм мечка в истинския смисъл. Освен това съм добавила и "утешителка", за да не сте валат и да има нещо и за утеха. И ако ще коментираме нещо нека имаме по-голяма конкретика върху дружество и акциите, а не бла-бла на празни обороти. Вместо да се зарадва, че съм се върнала във форума, той тръгнал сечено да прави. Я по-кротко. Идва коледа. Трябва да сме хрисими и малко по-добронамерени.
      Last edited by mechka uteshitelka; 17.12.2010, 12:52.
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• вчера разглеждах депозити, че имам падежи на един кеш....ми то бая са свалили % от бамките.

къде са 6.5-7% на еврови - къде са 9, че и 10+...

от 7 до 14 си е двойно.

а някой си чакат 4 кинта....
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          Само 5-6 оферти продава, всички над 5 кинта. Само за първите 3 тримесечия май имаха 2 милионки печалба, няма да е проблем да се плати дивидент на ... само 400 хил. привилигировани акцийки, (за около 300 хил. лв.), а дори и на 5 кинта дивидента е над 14%. Както казва импа - "сосно" , поне по-сосно от банките не е препоръка
          интересно беше точно твоето мило мнение за акцията само преди 2 месеца...
          Last edited by marinbg; 17.12.2010, 12:00.

Коментар

• Само 5-6 оферти продава, всички над 5 кинта. Само за първите 3 тримесечия май имаха 2 милионки печалба, няма да е проблем да се плати дивидент на ... само 400 хил. привилигировани акцийки, (за около 300 хил. лв.), а дори и на 5 кинта дивидента е над 14%. Както казва импа - "сосно" , поне по-сосно от банките не е препоръка
            Last edited by mechka uteshitelka; 17.12.2010, 11:51.
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Това не е добре- нещо са пропуснали. Едва ли е от липса на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                това би трябвало да се отнася за обикновените, защото там почти няма движение...

може и да бъркам де
                ok blg.
                Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinkino Разгледай мнение
                  kak shte komentirate novinata kolegi :
                  http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/29079
                  това би трябвало да се отнася за обикновените, защото там почти няма движение...

може и да бъркам де

Коментар

• как ще коментирате новината колеги :

http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/29079
                    Last edited by mibova; 16.12.2010, 19:52.
                    Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      Големия продавач се отказа, защото осъзна че няма да продаде над 4.30....така, че естествения път на акцията е под 4.50. Очаквам в идните дни )
                      ти за коя позиция коментираш...
                      днес тук минаха 3К на около 5 кинта

едно е какво щем , а съвсем друго е какво се случва.

тук под 4.80 едва ли ще слезем при нормално развитие на нещата.

поздрави

Коментар

Големия продавач се отказа, защото осъзна че няма да продаде над 4.30....така, че естествения път на акцията е под 4.50. Очаквам в идните дни )
                        ами вече и на 5 кинта посвършиха, а за 4,50 дано си прав...
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Това е хубаво. Смятам при възможност да гепя още от тая сексапилна акция, а не ми се дава ного сухо 16.8% годишна доходност от дивидент е нещо твърде кефещо, за да бъде изпуснато като възможност.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Импе,едно време един соц.министър ми казваше за Медика:Остави я тази манифактура!!!Ти какво и харесваш!!!Сериозно!!!
                            СОЦИАЛЕН министър коментира бизнес и производство.

Без коментар. За мен социален министър значи мангал на висок държавен пост.

През Четвърта година Медика отвори най-модерният цех за превързочни материали в Европа, а компанията е лидер в подотрасълът си. Фирмената политика е добра, прозрачност, редовен дивидент и зачитане на интересите на акционерите. Самият бизнес е такъв, че от кризи не се влияе, стабилна история един вид.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Големия продавач се отказа, защото осъзна че няма да продаде над 4.30....така, че естествения път на акцията е под 4.50. Очаквам в идните дни )
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Няма - то при кежава борса убави акции понякога трудно се намират

Една по една, акцийка по акцийка - както навремето се надцаквахме с г-н Донев за Медика.
                                Импе,едно време един соц.министър ми казваше за Медика:Остави я тази манифактура!!!Ти какво и харесваш!!!Сериозно!!!

Коментар

Working...
                                X