IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма - то при кежава борса убави акции понякога трудно се намират

Една по една, акцийка по акцийка - както навремето се надцаквахме с г-н Донев за Медика.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Аз мисля - по-сгодно да земете обикновени, вместо да се надцаквате до шестуна.
      импе,
      я ги виж обикновените къде са... ако избухаме 4К къде ли ще литнат ..там предлагане хептен няма
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз мисля - по-сгодно да земете обикновени, вместо да се надцаквате до шестуна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Днес стана ясно защо се надуваше така цената... Някой има интерес да продава над 5 лева... и вече се появиха офертите... Да ама не

Ако онзи с 4000 бройки чете форума да знае че ги взимам на 4.00 , но за 5.25 са мечти...
          не искам да те дразня, но ще те надцакам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            е да де
            Не по врат, а по шия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Днес стана ясно защо се надуваше така цената... Някой има интерес да продава над 5 лева... и вече се появиха офертите... Да ама не

Ако онзи с 4000 бройки чете форума да знае че ги взимам на 4.00 , но за 5.25 са мечти...
              Вярно, че май нещо се понабалончи...
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Берта, бъркаш!

Тук лихва няма, има САМО такси.
                е да де

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  едни бързи 31% лихва за 30 дни ..
                  Берта, бъркаш!

Тук лихва няма, има САМО такси.

Коментар

• Днес стана ясно защо се надуваше така цената... Някой има интерес да продава над 5 лева... и вече се появиха офертите... Да ама не

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Почва да има и конкуренция.

https://avans.bg/avans/zul/index.zhtml
                      едни бързи 31% лихва за 30 дни .... малии
                      то не че по всички заложни не е така, но обикновено братята роми се хващат на такава лихва, а ром и интернет са доста несъвместими неща... ц ц ц

Коментар

• Почва да има и конкуренция.

https://avans.bg/avans/zul/index.zhtml
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Че ела някой път де?

Ще се радвам да пъкнеш - а е и поучително.

Коментар

Да, драги - шефовете в неформален разговор. Щом повечето акции са в техните ръце, що да не снасят дивидент?
                            Благодаря за инфото!
                            Не споря - нямам възможност да ходя по ОСА, така че инфото ти ми е от полза.

Коментар

• Да, драги - шефовете в неформален разговор. Щом повечето акции са в техните ръце, що да не снасят дивидент?

Коментар

Купих си ги туй лято, а не миналото и наистина са малко, но смятам да пазарувам още. За мен "ликвидността" е фикция по отношение на инвестирането в буквалният смисъл на думата - тя е важна за спекулантите. За инвеститорът е важна доходността. И защо мислиш, че е неликвидна акция, което трудно се купува, защото почти няма предлагане, но лесно може да бъде продадена. Кефи ме защото се дава сосен дивидент (раздаването на дивиденти за обикновените акции вече ще е редовно) и защото самата компания могъщо се развива.

Успехи и тебе, драги приятелю.
                                Импе това на ОСА-та ли го обещаха?

Коментар

Working...
                                X