IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Охоооо, тук сме го докарали до 5,40. Бравос
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      +1

за мажоритаря имам едни акциики на 4 ще му ги дам ....ама са еврохолдки
      Не съм сигурна, че след разводняването на капитала за еврохолдките ще ти се отвори парашута на 4 кинта там. Това би се равнявало на 8 кинта при сегашната им акция. Но добре, че вместо еврохолдки си имаме софкомки, към момента с 14% дивидент ...
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• мда

доста се точат на 4 лева, но такава цена няма да видим
        Last edited by p0lki; 23.12.2010, 01:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Пичове какво да ви кажа... до 8.9 има малко над 4000 акции. Щом цената за вас е реална защо не купувате...

Сега събирам кеш за да пълня след нова година на 4-4.5
          Ще е интересно да видим, какво ще е след нова година. Има и нещо друго. Дивидента се гласува юни, т.е. от нова година до юни са 6 месеца (а не 12), а дивидентчето си е апетитно. Не е препоръка, но на 4 кинта бих допълнила също.
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Пичове какво да ви кажа... до 8.9 има малко над 4000 акции. Щом цената за вас е реална защо не купувате...

Събери повечко кеш, за всеки случай.

Коментар

• Пичове какво да ви кажа... до 8.9 има малко над 4000 акции. Щом цената за вас е реална защо не купувате...

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                И какво стана сега ! Минаха 5-те кинта. Жалко. Имах желание като "мажоритаря" да се доналапам на 4 ...

!!!....???....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  +1

За 2х4 лв. за акция на софкома, може да му пусна малко, колкото да му мине мерака...

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                    ....кучетата си лаят, кервана си върви...
                    +1

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ....кучетата си лаят, кервана си върви...

Коментар

Спокойно... след нова година ще донапълним. Нормално е в края на годината да се завишават цените, но после следва изсипване С нетърпение го очаквам, но тука да се купува над 4.50 си е слабоумие
                        Имам съмнение, че слабоумието тр. да го търсим на друго място. Все пак, ако погледнем непривилигированата акция, може да се очудим, тя е ... 8 кинта. Не е препоръка, но след няколко години и тази ще е като онази Посоката е повече от ясна.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          И какво стана сега ! Минаха 5-те кинта. Жалко. Имах желание като "мажоритаря" да се доналапам на 4 ...
                          Спокойно... след нова година ще донапълним. Нормално е в края на годината да се завишават цените, но после следва изсипване С нетърпение го очаквам, но тука да се купува над 4.50 си е слабоумие
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• И мен ме радва тази позцийка. Смятам да не я играя краткосрочно, все пак всяка година "снася". Имам акцийки. Не е препоръка

Коментар

• И какво стана сега ! Минаха 5-те кинта. Жалко. Имах желание като "мажоритаря" да се доналапам на 4 ...
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ей сложиха обикновенните под наблюдение и веднага почнаха да се въртят едни пари...
                                Няма сми те след 2 седмици като обявят че ще дават 20% дивидент търговията тук сама ще тръгне!

Коментар

Working...
                                X