Охоооо, тук сме го докарали до 5,40. Бравос
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение+1
за мажоритаря имам едни акциики на 4 ще му ги дам ....ама са еврохолдкиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПичове какво да ви кажа... до 8.9 има малко над 4000 акции. Щом цената за вас е реална защо не купувате...
Сега събирам кеш за да пълня след нова година на 4-4.5Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПичове какво да ви кажа... до 8.9 има малко над 4000 акции. Щом цената за вас е реална защо не купувате...
Сега събирам кеш за да пълня след нова година на 4-4.5
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ какво стана сега ! Минаха 5-те кинта. Жалко. Имах желание като "мажоритаря" да се доналапам на 4 ...
!!!....???....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение+1
за мажоритаря имам едни акциики на 4 ще му ги дам ....ама са еврохолдки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение....кучетата си лаят, кервана си върви...
за мажоритаря имам едни акциики на 4 ще му ги дам ....ама са еврохолдкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеСпокойно... след нова година ще донапълним. Нормално е в края на годината да се завишават цените, но после следва изсипване С нетърпение го очаквам, но тука да се купува над 4.50 си е слабоумие
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ какво стана сега ! Минаха 5-те кинта. Жалко. Имах желание като "мажоритаря" да се доналапам на 4 ...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар