Първоначално изпратено от HY Spread
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеА не ви ли притеснява задлъжнялостта на държавата Испания? Мен лично би ме притеснявало да инвестирам в компании в Италия, Гърция или Испания. Всяка компания си е индивидуална разбира се, но винаги трябва да имаме едно наум когато инвестираме на тези пазари. Лично мнение разбира се...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Защо не ползвал Елана, имат доста борси, не само ксетрата? Аз сега я разучавам и има доста голям избор от акции и пазари. Ще чакам корекция само че, че при тия цени...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
По добре red electrica ( де кохонес)
http://www.expansion.com/mercados/20...0058b45ed.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
И тия ги няма на Ксетрата - ти си голям дразнител, бе
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
AENA -дивидент
AENA: Fecha de descuento: 17 de abril; fecha de pago: 19 de abril. Importe de: 6,5€.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Импов аз не те карам да им купуваш хартиите всеки си има глава на раменете
Аз за това спрях да пиша понеже имам различен поглед на нещата ,особено за няколко компании ,като искаш сигурен дивидент вземи си AENA 51% държавно участие чувам нещо за приватизация на държавни имоти , но това е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Шегувам се, драгиНякак още нямам интерес към Испания - но ако проимам, нали се сещаш, че пръво с тебе ще се консултирам?
Просто и някак си обръщам внимание на имената на компаниите. Трудно бих си взел акции от някоя, дето кодът и е: ОХЪЛ. Така имах съмнения и към Admiral - защото се сетих как ужасно умра г-н Колини - и пак излязох прав - защото я свалиха от Ксетрата, което си е неприятно, макар да нямам засега намерение да я продавам.
AENA: Fecha de descuento: 17 de abril; fecha de pago: 19 de abril. Importe de: 6,5€.
Коментар
� -
Импов аз не те карам да им купуваш хартиите всеки си има глава на раменете
Аз за това спрях да пиша понеже имам различен поглед на нещата ,особено за няколко компании ,като искаш сигурен дивидент вземи си AENA 51% държавно участие чувам нещо за приватизация на държавни имоти , но това еНякак още нямам интерес към Испания - но ако проимам, нали се сещаш, че пръво с тебе ще се консултирам?
Просто и някак си обръщам внимание на имената на компаниите. Трудно бих си взел акции от някоя, дето кодът и е: ОХЪЛ. Така имах съмнения и към Admiral - защото се сетих как ужасно умра г-н Колини - и пак излязох прав - защото я свалиха от Ксетрата, което си е неприятно, макар да нямам засега намерение да я продавам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ, нашият млад другар Пандов станал международно прочут - браво, ного се радвам на израстването му
Лобосов - мани го тоя охъл
Аз за това спрях да пиша понеже имам различен поглед на нещата ,особено за няколко компании ,като искаш сигурен дивидент вземи си AENA 51% държавно участие чувам нещо за приватизация на държавни имоти , но това еLast edited by lobos; 13.04.2018, 20:32.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, някъде бях чел че някой препоръчваше чужд АДСИЦ, Wereldhave ако не се лъжа. Знаете ли защо е този спад в цената в последните години? Гледам че е спаднал с около 10 евро само последната година. Върховите му нива са около 80 евро при сегашни около 30. Има ли някаква конкретна причина, или просто пазара е такъв. Странно ми е, защото при този възходящ пазар на почти всички акции, спад от 50% на уж стабилна компания в недвижимите имоти ми се струва странно. Знам че там интернет търговията им пречи, но само това ли? Някой ще ми предложи ли някой хубав европейски АДСИЦ инвестиращ предимно в офиси?
Коментар
� -
OHL ще изплати дивидент от близо 300 милиона след продажбата на IFM
http://www.eleconomista.es/construcc...nta-a-IFM.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, някъде бях чел че някой препоръчваше чужд АДСИЦ, Wereldhave ако не се лъжа. Знаете ли защо е този спад в цената в последните години? Гледам че е спаднал с около 10 евро само последната година. Върховите му нива са около 80 евро при сегашни около 30. Има ли някаква конкретна причина, или просто пазара е такъв. Странно ми е, защото при този възходящ пазар на почти всички акции, спад от 50% на уж стабилна компания в недвижимите имоти ми се струва странно. Знам че там интернет търговията им пречи, но само това ли? Някой ще ми предложи ли някой хубав европейски АДСИЦ инвестиращ предимно в офиси?
https://seekingalpha.com/article/412...most-8-percent
Това е анализ от колегата black-cat-white-cat-foot, ако не бъркам той пише там с ник Gold Panda.
Коментар
�
Коментар