If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дивидент от Sanofi - пъкнал. 2.12 еврака на акция.
Ного чешат с данъкът тия френски свини, проклетидаса... но пък компанията е могъща и ежегодно дивидентът завишава, а наскоро силно се ушири и вече №1 в Европа е.
Обичам могъщи компании.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
имам ги от на нива от 28 до 38 много добър дивидент . даже казаха че до две години ще продадат активи за около 2 милиарда но и държат всички кубински пури с една от под компаниите си
Не е хубаво да се продават активи... иначе имат хубави пушенета - Голоаз, Житан, дето ного ги обичам. Ще ги имам напредвид. Да - иска ми се да укрепя добивният си сектор, ама на тия цени... Как ме е яд за Лукойл - искам ги на 50 кинта, те на 58, Total ми се щеше тоже... Rio Tinto също ми се щеше да си допълня още, ама тя пък скокна над 48 кинта... май само с Газпром ще се донагувича - ако няма спад, щото там няма време за чакане.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
имам ги от на нива от 28 до 38 много добър дивидент . даже казаха че до две години ще продадат активи за около 2 милиарда но и държат всички кубински пури с една от под компаниите си
Коментар