Graham, това важи за всеки един борсов ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
В момента и купувачите и продавачите имат "златна възможност".... Стига после прогнозите да им излезнат
Казва се Рискова златна възможност зациклила на 5,50 вече няколко месеца ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
вече, колко 5 работни дни?
има двама българи в УС и то единият е изп. дир.
дали може за 5 дни да се прецени какво има в банката? Според мен може би чрез бърза оценка на ЦК и на най едрите кредити. Може да се прецени и по молби за напускане ако има и очни ставки на кредитни инспектори. Дали има общо с разпродажбите в петък? Дали скоро ще има официално съобщение какво е състоянието на банката видяно от новия изп. дир.?
как до влизането в управлението цената качваше, като българите влязоха и някой продаде
моля експертите да ми обяснят. Може петък да е бил златна възможност за покупки?
аз като журналист се чудя
не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
имам 1 акцияLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...onbank-298463/
Ето ви статия на Мариян. Ето ви хора с банкерски опит. Плюс Степич /любимеца на Грую/ и Томас Хигинс.
има двама българи в УС и то единият е изп. дир.
дали може за 5 дни да се прецени какво има в банката? Според мен може би чрез бърза оценка на ЦК и на най едрите кредити. Може да се прецени и по молби за напускане ако има и очни ставки на кредитни инспектори. Дали има общо с разпродажбите в петък? Дали скоро ще има официално съобщение какво е състоянието на банката видяно от новия изп. дир.?
как до влизането в управлението цената качваше, като българите влязоха и някой продаде
моля експертите да ми обяснят. Може петък да е бил златна възможност за покупки?
аз като журналист се чудя
не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
имам 1 акция
Коментар
� -
https://www.investor.bg/novini-i-ana...onbank-298463/
Ето ви статия на Мариян. Ето ви хора с банкерски опит. Плюс Степич /любимеца на Грую/ и Томас Хигинс.
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАвтопилота е изключен
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 15:08
„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява, че Изпълнителният съвет на Националната банка на Молдова реши единодушно да преустанови надзорния режим, осъществяван над BC „Moldindconbank” S.A.
“Doverie – obedinen holding” JSC announces that the Executive Committee of the National Bank of Moldova decided unanimously to lift the early intervention regime at BC „Moldindconbank” S.A.
супер новинаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПоздрави и за тази добра новина - случи сеЗа съжаление на всички гледащи отстрани
Готиното е, че нищо друго не върви,
съответно позицията става притегателен център за ... лаещите
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
The Executive Board of the National Bank of Moldova (NBM) decided unanimously to lift the early intervention regime at BC „Moldindconbank” S.A.
The decision was taken along with the approval, on 10 February 2020, of Nikolay Borissov and Penka Kratunova as members of the bank’s Management Committee.
Само единия ок ли еLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Аз имам доверие на Донев и имам много акции с Донев в управлението. Но в молдовската банка не е Донев, а някакви неизвестни, на които грам доверие нямам.
Изопачихте ми думите.
Ако Борисов, Донев и Стоев влязат в УС на Молдовската банка, влизам в Доверие с двата крака. Но трябваше да влязат в НС, за да съм спокоен. Имам някаква "може би" халюцинация) че Борисов ще поеме банката. Но не знам как ми е влязла тази халюцинация в главата. Сигурно съм си мечтал.
The decision was taken along with the approval, on 10 February 2020, of Nikolay Borissov and Penka Kratunova as members of the bank’s Management Committee.
Само единия ок ли е
http://forexnews.bg
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАвтопилота е изключен
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 15:08
„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява, че Изпълнителният съвет на Националната банка на Молдова реши единодушно да преустанови надзорния режим, осъществяван над BC „Moldindconbank” S.A.
“Doverie – obedinen holding” JSC announces that the Executive Committee of the National Bank of Moldova decided unanimously to lift the early intervention regime at BC „Moldindconbank” S.A.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мда, следващата е банката да ни пусне едно дивидентче
Все пак, отново, най-искрено ви пожелавам да има дивидент, а още повече ви пожелавам Мумията да не оттегли подкрепата си на акцията и да я насочи в другите закъсали СО-фирмички, че ще стана вакханалия. Успех и само нагоре - Степич поне е доказал, че ги умее далаверитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мда, следващата е банката да ни пусне едно дивидентчеLife won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтъпка по стъпка.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар