Стъпка по стъпка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Автопилота е изключен
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 15:08
„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява, че Изпълнителният съвет на Националната банка на Молдова реши единодушно да преустанови надзорния режим, осъществяван над BC „Moldindconbank” S.A.
“Doverie – obedinen holding” JSC announces that the Executive Committee of the National Bank of Moldova decided unanimously to lift the early intervention regime at BC „Moldindconbank” S.A.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Tова същото 1 към 1 би могъл да го кажеш с пълно основание и при другата си позиция, пиб примерно.
Само дето риска от страна на БНБ/ЕЦБ съответно е "малко" по различен спрямо тоя от страна на МЦБ...нали
Е, всичко си е въпрос на лично усещане( праг на поносимост) за риск/риорд в края на краищата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tова същото 1 към 1 би могъл да го кажеш с пълно основание и при другата си позиция, пиб примерно.
Само дето риска от страна на БНБ/ЕЦБ съответно е "малко" по различен спрямо тоя от страна на МЦБ...нали
Е, всичко си е въпрос на лично усещане( праг на поносимост) за риск/риорд в края на краищата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мда, също както беше риск и на 3 лв., и както вероятно ще бъде и на 9
Никой не казва че риск няма и не случайно акциите на холдинга ще се търгуват при Р/Е около 2.5 а не на 15
Освен риск обаче има и голям потенциал.. Та аз виждам чашата наполовина пълна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мда, също както беше риск и на 3 лв., и както вероятно ще бъде и на 9
Никой не казва че риск няма и не случайно акциите на холдинга ще се търгуват при Р/Е около 2.5 а не на 15
Освен риск обаче има и голям потенциал.. Та аз виждам чашата наполовина пълна!Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
+++
Това си е повече от реален риск.
Освен риск обаче има и голям потенциал.. Та аз виждам чашата наполовина пълна!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДържавата по принцип е педераст. Единият ден ти продава и ти казва, че всичко е окс. На другия ден влиза на проверка и ти казва "има капиталова дупка от ХХ милиона лв., оздравявай с увеличение на капитала". Преживявал съм подобно нещо (при покупка от държавата) и съм психически обременен, което ми пречи, защото ми държи влага.
Силно се надявам тук да няма такава ситуация.
Само времето ще покаже.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам една акция. Филмът определено е много интересен.
Това си е повече от реален риск.
Коментар
-
Държавата по принцип е педераст. Единият ден ти продава и ти казва, че всичко е окс. На другия ден влиза на проверка и ти казва "има капиталова дупка от ХХ милиона лв., оздравявай с увеличение на капитала". Преживявал съм подобно нещо (при покупка от държавата) и съм психически обременен, което ми пречи, защото ми държи влага.
Силно се надявам тук да няма такава ситуация.
Само времето ще покаже.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам една акция. Филмът определено е много интересен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Имам и банката малко но съм наясно че нищо не е ясно тамкибиците там още дълго ще гледат лакомо ... в чуждите бакъри
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Викаш инвеститорите да са предупредени, че и ти си в позицията готов за осредняване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хехе, мерси, няма проблем - аз съм с ясни таргети за влизане и излизане там, както и времеви хоризонт. Казал съм и защо влизам, какво искам и т.н. За тръстване и дума не съм обелил. И, повярвай ми, съм по-запознат с бизнеса на фибанкасъту, отколкото който и да е тук с фамозната молдованска банчица и екселските ѝ печалби, освен ако тук не списват "г-н Донев и г-н Георгиев", за двамата нови надзорници е ясно, че няма как да пишат у форумо, оти не знаат ни бугарски, ни мамалигарски
П.С. И понеже винаги съм добронамерен, желая успех и все нагоре, при това съм искрен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Викаш знаеш, че а балон, но въпреки това купуваш с надеждата за бърза печалба. Това за мен е симптом на болен комарджия, който е готов на всичко да е вътре само за играта.
Коментар
Коментар