Браво на Донев ! Браво на Доверие! А който няма акции да не хейтва а да помисли къде е сгрешил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
чичо Оги "обърна" пазара!!! Не съм вярвал, че ще видя такъв ден на БФБ и такъв отчет!
Системитизирана финансова информацияПоказател 2019 2018 Приходи от обичайна дейност (хил.лв.) 174,014 138,698 Други доходи/загуби от дейността ( хил.лв.) 2,190 8,695 Нетна печалба/загуба от дейността (хил.лв.) 193,588 1,917 Нетна печалба на акция 10,1320 0.1023 Сума на активите (хил.лв.) 2,108,826 197,303 Нетни активи (хил.лв.) 253,946 67,834 Брой акции (бр.) 18,736,099 18,736,099
п.п. вече с две ръце подкрепям предложението на Мариян Йорданов - увеличението да се извърши на левче, аз ще запиша
Last edited by tony1975; 28.02.2020, 17:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКаква е тази печалба? Реална ли е? Дали е от банката?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
И колко им е "печалбата не от банката"? Според мен до колкото чета е ЗЕРО. Това само в БГ го има, като купиш един актив, който поо пътя на логиката трябва да струва колкото си дал за него, да поскъпва компанията. При положение, че от страната на пасива ти седи дълга, който си взел за да купиш този актив. Но в БГ стават чудеса. Това е като навремето цената скачаше на публичните компании, като увеличаваха капитала за сметка на резервите. На практика и при тази финансова операция баланса и стойността на компанията не се променят грам, но великия БГ инвеститор го оценяваше като СУПЕР НОВИНА
ПС: Ще ми е интересно как биха реагирали акционерите на Софарма, при евентуален дивидент тук
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Реално могат и дадат сега печалбата, която не им е от банката. Догодина ще видим.
ПС: Ще ми е интересно как биха реагирали акционерите на Софарма, при евентуален дивидент тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеВяра имам в тая печалба на Доверие, колкото тази на ПИБ. Ако раздадат дори пет милки дивидент, това ще е по-добра новина за мен, отколкото тази простотия, която качиха в нета. А и знаете, че печалба на банка е много разтегливо пониятие.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение189833 хил. лв
Румънска му работа , дали няма да има ревизия
Коментар
Коментар