Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе вярвам да вземем дивидент от банката през 2020 и 2021. Със сисгурност имат ангажимент за капитализиране на банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Е да, определено съм далеко от мисълта, че ще стане от раз. При такъв потенциал е важно посоката да ти е ясна и хоризонт да имаш - отчет след отчет.
Рискове със сигурност има, но доходността и риска винаги вървят ръка за ръка.
Успех!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Натам е пътя но няма да стане от раз.. Нека излезе консолидирания с банката в него, нека кацне и първото молдовско дивидентче и повЕрвалите ще стават все повече.. а свободните за продажба акции все по недостатъчни
Рискове със сигурност има, но доходността и риска винаги вървят ръка за ръка.
Успех!
- 1 like
Коментар
-
Аз си мисля, че веселбата по тази позиция тепърва предстои. Какъв е проблемът да ходим на 10 лева?!?! Пак ще е евтино според мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
А дано ама надали
Коментар
-
Аз си мисля, че веселбата по тази позиция тепърва предстои. Какъв е проблемът да ходим на 10 лева?!?! Пак ще е евтино според менLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПоздравления за силния ръст.
Да видим нататък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОсвен банката и малко инфо за мосю Бриколаж
Коментар
-
Пазарът стана интересен, И при Доверие и при Алтерко и при ПИБ, също при други дружества.
Видя се, че критиките във форума за банката в Молдова не повлияха негативно, а дори нещата се изясниха, (примерно че са безпочвени) и акцията излетя.
Нагледен пример, че човек трябва да си пита каквото му е в главата.
Поздравления за силния ръст.
Да видим нататък.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Това е една седмица след кафето при г-н Донев, да видим до отчета февруари до къде ще стигнат силите на пазара.
Признавам че купих - след като чух мнението, плановете и отговорите на г-н Донев около 3,11-3,16 .
Явно според долния пост съм доста под средното ниво на интелигентност(не разбрах с какво провокирах това), но едва сега се чувствам комфортно - след като знам плановете и целите, макар и изпуснал значителна част от ръста.
Успех на всички! Достатъчно малко сме на БФБ и май всички сме големи смелчаци в очите на другите, щом още вярваме в БФБ.
- 1 like
Коментар
-
Това е една седмица след кафето при г-н Донев, да видим до отчета февруари до къде ще стигнат силите на пазара.
Признавам че купих - след като чух мнението, плановете и отговорите на г-н Донев около 3,11-3,16 .
Явно според долния пост съм доста под средното ниво на интелигентност, но едва сега се чувствам комфортно - след като знам плановете и целите, макар и изпуснал значителна част от ръста.
Успех на всички! Достатъчно малко сме на БФБ и май всички сме големи смелчаци в очите на другите, щом още вярваме в БФБ.
Last edited by tony1975; 21.12.2019, 09:17.
- 1 like
Коментар
-
За мен играта все още е “тука-има, тука-нема”. Със сигурност този, който мести ”чашките” знае под коя е “топчето”. Аз обаче не знам и не искам да знам. Не в препоръка. Стар съм вече за такива игри. По-голям риск, по-големи печалби. Искрено желая успех на малките тук!Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар