Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПочнаха го пак.... другата седмица нова атака на 6тицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Сложно е за простите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
не вярвам. нямам никакво доверие в кривото доверие. на доверие държа артии с недоверие. баси сложното стана за обяснение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСвършиха продавачите, казАх ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Аз и Трейс харесвам но е факт че големият който помагаше се скри и цената падна със смешен оборот. Предполагам силните резултати ще ударят едно рамо за нов опит за влизане в Софикс за в бъдеще. Доверие очаквам да стане една от най големите по капитализация на фона на 69 млн лева годишна печалба а сегашният спад е добър трамплин за следващата вълна нагоре.
А аз май чакам долЕ на гюме напразно..... заради непремерени приказки нощем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Балонирате, после разбалончвате, май го играете като муха без глава,
Така или иначе винаги идва време за корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Копуват защото два пъти някой дигна цената до 5,80 аз също взех по 500 но сега ме няма защото вече сантимента се променя на около тези цени в полза на 4,0 на първо време...
Така или иначе винаги идва време за корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКак пък разкри и 4-те фонда....
Коментар
-
Продават 4 ПФ.....Алианц , Доверие ,Родина и Топлина...Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Копуват защото два пъти някой дигна цената до 5,80 аз също взех по 500 но сега ме няма защото вече сантимента се променя на около тези цени в полза на 4,0 на първо време...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Е това са пакетите на едно ПФ които са на превършване най вероятно. Взеха си акциите от Експат и ги разпродават до дупка. А съвпадна и с отлагането на ЕРМ2 с няколко месеца.
Коментар
Коментар