IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Няма пакети за големите на тези цени, а и те обичат да купуват на скъпо.
    Ама и като решат да изсипват става лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
      По броя и размера на сделките явно само дребните риби купуват. Да видим до къде ще я докарат !
      Няма пакети за големите на тези цени, а и те обичат да купуват на скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
        Явно нещо се е променило на БФБ. Преди трябваше задължително да има дивидент за да расте, а сега дори и на отчет, който е още фантазия нещата стават. Сигурно, ако обявят дивидент и акцията ще падне.
        Промени се това, че контрола върху банката е взет и ще се назначат сериозни банкери начело. Нямам нищо против след година две Хигинс да продаде 49,99% от банката за 219 млн евро на някои ирландци Помня го с добро .
        Life won't wait for you.

Коментар

• Явно нещо се е променило на БФБ. Преди трябваше задължително да има дивидент за да расте, а сега дори и на отчет, който е още фантазия нещата стават. Сигурно, ако обявят дивидент и акцията ще падне.

Коментар

• По броя и размера на сделките явно само дребните риби купуват. Да видим до къде ще я докарат !

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Никога не е късно човек да се включи. Убеден съм, че тук пътя е дълъг. Още сме в началото. Успех.
              Толкова хубаво изглежда, че чак не ми се вярва да е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Поздрави и от мен на всички които са част от това нещо. Разбира се, че леко завиждам, но се надявам, че и на моята улица ще изгрее слънце.
                Никога не е късно човек да се включи. Убеден съм, че тук пътя е дълъг. Още сме в началото. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  +15% на ден ?!?!
                  Не съм вярвал, че заради ДоХ ще пробием 560, но и това предстои!
                  Поздравление за смелите дддд, Батя и някои други

п.п. разбира се поздрави и за г-н Донев, но по-бих се радвал ако видя сфарм да се качва така...
                  Поздрави и от мен на всички които са част от това нещо. Разбира се, че леко завиждам, но се надявам, че и на моята улица ще изгрее слънце.

Коментар

• Преди време предрекох - Софа 3 лв, Доверие - 9 лв. Може и да се случи. Виждал съм свободно падане на цени, но свободно качване не бях виждал. Нямам препоръки за нищо. Успех на всички.

Коментар

• При обем 50 К, ръст 15 %. Не ми се мисли ако някой търси голям пакет...

Коментар

• +15% на ден ?!?!
                        Не съм вярвал, че заради ДоХ ще пробием 560, но и това предстои!
                        Поздравление за смелите дддд, Батя и някои други

п.п. разбира се поздрави и за г-н Донев, но по-бих се радвал ако видя сфарм да се качва така...
                        Last edited by tony1975; 20.12.2019, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Трябва да се спазват предписанията по ЗУТ!
                          За сега действащата разпоредба е КК 4,00м. , като бъде приет новият застроителен план, а той позволява до 7,00 + два мансардни, по Фибо...
                          Само да няма незаконни тераси и барбекюта

Коментар

• От мейл на Елана: Доверие – Обединен холдинг организира Извънредно общо събраните на акционерите, за да гласува двама допълнителни членове на Надзорни съвет на Moldindconbank. Акционерите ще гласуват избора на Херберт Степич (бивш изпълнителен директор на Raiffeisen Bank International в периода 2001 – 2013 г.) и на Томас Хигис (с над 25 години стаж в управлението на финансови институции; от 2017 г. е член на надзорния съвет на Токуда банк).

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Възможно ли е да е заради регулаторни изисквания..? Защо спряха точно под 25%.. Помисли колега, надали е конспирация...
                              За да не им се налага да правят търгово след евентуалното увеличение на капитала...... Може би.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
                                Гледам, че акционерите на Доверие намаляват с всеки изминал ден, което е достатъчно красноречиво. Че е далавера, далавера е. Ама за кой?
                                Е, що за въпрос.. За който си е купил акции навреме, разбира се
                                Търгуват се свободно на пазара все пак!

Коментар

Working...
                                X