Първоначално изпратено от rozova pantera
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМного пъти съм го казвал. Това от което уж всички бягаха и не харесваха в ФИБ избягаха и се набиха в Молдован, по което всичко сочи, че ще е в пъти по грозно и нагло - хак да ви е. А ФИБ се промени от миналата година с влизането в Чакалнята, Банковият съюз и няма път назад към шменти-капелите. Затова БФБ е убито място, защото пенсиите и посрдниците тласкат развитието на борсата в грешната посока и на грешните места - цел източване.
Коментар
-
Много пъти съм го казвал. Това от което уж всички бягаха и не харесваха в ФИБ избягаха и се набиха в Молдован, по което всичко сочи, че ще е в пъти по грозно и нагло - хак да ви е. А ФИБ се промени от миналата година с влизането в Чакалнята, Банковият съюз и няма път назад към шменти-капелите. Затова БФБ е убито място, защото пенсиите и посрдниците тласкат развитието на борсата в грешната посока и на грешните места - цел източване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Вие хубаво се надъхвате тук, обаче Чичо да ни ви скрои шапка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Вие хубаво се надъхвате тук, обаче Чичо да ни ви скрои шапка !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Мисли малко, имаш акция с потенциал, смешно увеличение, всички са сигурни, че ще е успешно и в същото време го чакат да мине.. което не е сериозно.. а ако тренда вече е започва да калкулира успешното увеличение? .. и после като правите анализи това ще казвате.. графиката не лъжа.. само дето няма да стане както си го мислят повечето играчи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Бре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fena Разгледай мнениеСектанти, как сте? Гледам подготвили сте теста на 6 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Доколкото разбирам от тех. анализ има и времева рамка, в случая вече отдавна е време.. според мен краткосрочно сме тръгнали към 7 лв. предполагам тук ще стоим докато минат правата.. и после смело към 10.. но 10 ще е само спирка
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИ 6 е добре, и 10 е още по-добре. Има накъде и защо да расте. Единствено ме очуди /приятно де/ как цената дърпа без да се съобразява с увеличението на капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fena Разгледай мнениеСектанти, как сте? Гледам подготвили сте теста на 6 лв.
Коментар
Коментар